Kv, bebek bakimi ve elti yorumlari

Ya aklima geliyor aslinda kv bebegime bakmadan once eltim 2 cocugunu da sik sik kv ye birakip disari cikardi simdi birakamiyor ondan mi boyle yorimlar yapiyor acaba ?

Eh tabi ondandir. Sen başka care bul oda tekrar çocukları rahat birakabilsin. Her gün bakmak başka, ara sıra bakmak başka diye siyrilmaya çalışır sonra

hayır hiç kafanıza takmayın o zaman, eltinizin söylediklerini de yok sayın cevap vermeyin bile. suçlu duruma düşürürler insanı belli mi olur?
Belki de eltisi kıskanmasın diye ya da cocuklarını ona bırakmasın diye kaynanası böyle konusmus olabilir,bebek bakarken anne sana cocukları getircem diyorsa kadın da bi bahane uydurup duşa bile giremiyorum cok yogunum deyip kestirip atıyordur

Belki de eltisi kıskanmasın diye ya da cocuklarını ona bırakmasın diye kaynanası böyle konusmus olabilir,bebek bakarken anne sana cocukları getircem diyorsa kadın da bi bahane uydurup duşa bile giremiyorum cok yogunum deyip kestirip atıyordur

olabilir bilemiyorum, önemli olan kayınvalide konu sahibine açıkça birşey demiyor. ciddi anlamda bir rahatsızlık olsa ben bakamiyorum kızım birini bulalım der. ben olsam eltiyi takmam asla, sen kafana takma sıkıntı yok der geçerim.

Elti gemisi yürümez demişler. Edepsizlik etmiş. Vallaha açık açık sorun, ya da söyleyin eşiniz sorsun. Bunlarla muhattap olamk zorunda değilsiniz.
Ya da şey deyin, seninkileri büyüttüler benimkine de güçleri yeter bence falan deyin. Hem laf sökün hem safa yatin.
Ama eşiniz tabi bir ağzını arasın annenin

Eltinizi hiç kafaya takmayın, bence kendi düzeni bozuldu onun için böyle yapıyor. Siz, kv ve eltiniz aynı ortamda iken sorun kv izine eltim böyle diyor doğru mu diye bakalım ne olacak

Çocuğu almaya gittiğinde anne Allah razı olsun torununa bakıyorsun bu yaşına rağmen, gözüm kapalı emanet ediyorum canımı sana iyiki varsın de ve giderken de bi kutu tatlı al ya da sevdiği bir şeyi,maaşımı aldım haydi size bir tatlı ısmarlayayım fr eltinü çatlat ben olsam öyle yaparım özellikle kocamın yanında yaparım bunu kocamın da gönlünü kazanırım☺️ Eltinle de konusurken bakacak tabi yok seninkine baktı benımkıne de bakacak gibi fitne cımleler kurma eltine karsı ketum ol hmm öyledir tabi yoruluyorlardır haliyle falan de.Kaynanan soylemıyor sonucta bunları sana çok şikayeti olan söyler.
Sizin politikacı olmanız lazım. Masallahiniz var :)

Arkadaslar 3 ay once ise basladim bebegime kv bakiyor, kendi istedi bakmayi bakiciya emanet etme dediler kp ve kv, ozellikle kp cok duskundur torunlara bakici hic istemez, hergun evine goturup getiriyorum kv seve seve baktigini soyluyor bana,ki bebegime gercekten guzel bakiyor elinden geleni yapiyor biliyorum yoruluyor bebek bakmak yorucu kv ye her harclik olarak biraz veriyorum ihtiyaclarini aliyorum ve bebgin ne yiyecegini dusunup yprulmasin diye aksamdan bebegimin yiyeceklerini hazirliyorum...gelelim konuya eltim surekli sanki kv ona sikayet ediyormus gibi yorumlar yapiyor yok gecen dus bile alamamis ben bekledim de aldi dusunu ki aksamlari aliyorum bebegimi aksam alabilir dusunu, iste artik yaslandi gozu almiyor bakmayi, bebek bakmak cok zor dayanamiyor falan diyor evet cok zor biliyorum ama anlamadim bunlar eltimin yorumlari mi yoksa kv dert mi yaniyor, kv 2 yil once eltimn bebegine bakti 1 yil o zaman eltim hic boyle konusmazdi bebegn ona zorlugu yok derdi isten 1 de cikardi ama carsida isim var falan deyip aksam gelirdi ya da eve gecip biraz uyuyup oyle gelir alirdi cocugu...ya ben zaten cok rahatsizim bu sekilde ama bakiciya guvenemiyorum kp istedigi icin (ortak borclar var )kredi cektim ucretsiz izin alamiyorum, ki kv hep derdi cocuk yap ven bakarim diye simdi sikayet mi ediyor acaba ?
Bence direk kv ye sorun. Anne zorlanıyo musun x böyle böyle dedi diye.

Arkadaslar 3 ay once ise basladim bebegime kv bakiyor, kendi istedi bakmayi bakiciya emanet etme dediler kp ve kv, ozellikle kp cok duskundur torunlara bakici hic istemez, hergun evine goturup getiriyorum kv seve seve baktigini soyluyor bana,ki bebegime gercekten guzel bakiyor elinden geleni yapiyor biliyorum yoruluyor bebek bakmak yorucu kv ye her harclik olarak biraz veriyorum ihtiyaclarini aliyorum ve bebgin ne yiyecegini dusunup yprulmasin diye aksamdan bebegimin yiyeceklerini hazirliyorum...gelelim konuya eltim surekli sanki kv ona sikayet ediyormus gibi yorumlar yapiyor yok gecen dus bile alamamis ben bekledim de aldi dusunu ki aksamlari aliyorum bebegimi aksam alabilir dusunu, iste artik yaslandi gozu almiyor bakmayi, bebek bakmak cok zor dayanamiyor falan diyor evet cok zor biliyorum ama anlamadim bunlar eltimin yorumlari mi yoksa kv dert mi yaniyor, kv 2 yil once eltimn bebegine bakti 1 yil o zaman eltim hic boyle konusmazdi bebegn ona zorlugu yok derdi isten 1 de cikardi ama carsida isim var falan deyip aksam gelirdi ya da eve gecip biraz uyuyup oyle gelir alirdi cocugu...ya ben zaten cok rahatsizim bu sekilde ama bakiciya guvenemiyorum kp istedigi icin (ortak borclar var )kredi cektim ucretsiz izin alamiyorum, ki kv hep derdi cocuk yap ven bakarim diye simdi sikayet mi ediyor acaba ?
Elti biraz kıskanc galiba senin bebişe bakıyor diye.. Bence hiç takma fesatlıktan yapıyor

Bana en mantıklısı bu geldi kesin bu şekilde olmuştur 👍🏻

Bu hatayi bn yaptim siz yapmayin.Ise basladim maasim cok guzeldi.Ama gelin gorunki kimse istemedi kaynim eltim onu cocuguna bakiyon ediyon bizimkine bakmazsin vel hasil ben milletin lafiyla bi gafletle isi biraktim.Cok ckkkk pisman oldum dahada giremedim simdi iki cocuk war dahaa giremem 😭Bnce isinize odaklanin kv niz size acik acik bisey demeden de asla cikmayin cocugunuzada severek bakar eminim.Bu konuda tek yarasi olan eltiniz.Siz calisiyosunuz diye bu cekememezligi.Hic busey demeyin ve yansitmayin kv ye bence borcunuzu bitirmeye bakin bebeginize guzel bakan bir kv niz varken.Annem yoruldun mu nasildi uslu durdumu caninin istedigi birsy warmi isten gelirken alayim.Eksik vrsa mutlaka soyle deyin.Yeter sonuna kadar calisin.

Bu hatayi bn yaptim siz yapmayin.Ise basladim maasim cok guzeldi.Ama gelin gorunki kimse istemedi kaynim eltim onu cocuguna bakiyon ediyon bizimkine bakmazsin vel hasil ben milletin lafiyla bi gafletle isi biraktim.Cok ckkkk pisman oldum dahada giremedim simdi iki cocuk war dahaa giremem 😭Bnce isinize odaklanin kv niz size acik acik bisey demeden de asla cikmayin cocugunuzada severek bakar eminim.Bu konuda tek yarasi olan eltiniz.Siz calisiyosunuz diye bu cekememezligi.Hic busey demeyin ve yansitmayin kv ye bence borcunuzu bitirmeye bakin bebeginize guzel bakan bir kv niz varken.Annem yoruldun mu nasildi uslu durdumu caninin istedigi birsy warmi isten gelirken alayim.Eksik vrsa mutlaka soyle deyin.Yeter sonuna kadar calisin.
Isi birakmam mumkun degil zaten memurum ben ama ben daha ise donmeden biliyordum eltimn boyle seyler yapacagini cok sasrmadim, kv surekli hos tutmaya calisiyorum zaten hep yaparim boyle seyleri

Eğer k.valideniz böyle hissediyorsa size kendisi söyler zaten. Ya da siz arada sorabilirsiniz anne yoruluyor musun memnun musun sana agır gelen bir durum var mı diye. Evet bebek bakmak gercekten cok cok zor bir iş. Benim de annem bakıyor ama artık yoruldugunu ben kendim bile görebiliyorum. 2 gündür bacaklarım cok agrıyor artık, dolastırmaktan kollarım koptu gibi..

Arkadaslar hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim, konu tahmin ettigimz gibi eltimin karistirmasi sanirim cunku bugun evdeydim kv ye ugradim birsey almak icin gorunce bebegimi sevdi falan ozlemis tabi alisinca insan ozluyor herneyse konusuyorduk,ben de bugn temizlik yapacagim kalkayim dedim o da istersen bebegi bana birak yanimda otursun sen de isini rahat yap bitir belki sana is yaptirmaz dedi, ben de sag ol anne alayim simdi beni gordu durmaz sen de dinlen bugun dedim hem bebegimle zaman gecirmek de istedigim icin birakmadim zaten is disinda hic birakmam, yani sonuc olarak kadin rahatsiz olsa cok zorlansa ya da bakmak istemese bugun bile demezdi birak diye sonucta o da kafa dinleyecek yine bile birak diyor

Eltiniz kiskanmis bence..
Ama yine de kv ile konusun acik acik annecim yoruluyor musunuz gibisinden sizi yormak istemeyiz filan.deyin biraz konusun isterseniz.

Öz anamdan örnek vericem sana. Abimin kızına bakmayı kendisi teklif etti (gelin evde sıkılıyor sürekli kavga ediyorlar diye) işe soktu kızı. Allahın günü de beni arayıp şikayet etti. Çocuğun durmadıgi yerde isyanlar etti. Bizim gelin tek kuruş bile vermedi bezine varana kadar annem aldı onuda laf etti . Niye bilmiyorum ama ben daha iyi bakıyorum çocuğa gibisinden havalarada girdi. Hiç caktirmadi abime vs. Hatta abim yoruldugunu görüp x işten çıksın dedi kabul etmedi ama işten çıkmıyor diye lafta etti. Ama çokta güzel baktı. Uyumadı uyuttu yemedi yedirdi çiçek gibi büyüttü. Sonuç olarak bu kadınların kafa bi hoş birşey.. Gelin biyere gidecek olsa hala kızım bana bırak ben bakayım der nereye gitse götürür ama lafta eder.. Gelinin bundan haberi olmaz. Ben anneme kızıyorum ya böyle yapma yada laf etme ama nerdeee yine bildiğini okuyor.

Öz anamdan örnek vericem sana. Abimin kızına bakmayı kendisi teklif etti (gelin evde sıkılıyor sürekli kavga ediyorlar diye) işe soktu kızı. Allahın günü de beni arayıp şikayet etti. Çocuğun durmadıgi yerde isyanlar etti. Bizim gelin tek kuruş bile vermedi bezine varana kadar annem aldı onuda laf etti . Niye bilmiyorum ama ben daha iyi bakıyorum çocuğa gibisinden havalarada girdi. Hiç caktirmadi abime vs. Hatta abim yoruldugunu görüp x işten çıksın dedi kabul etmedi ama işten çıkmıyor diye lafta etti. Ama çokta güzel baktı. Uyumadı uyuttu yemedi yedirdi çiçek gibi büyüttü. Sonuç olarak bu kadınların kafa bi hoş birşey.. Gelin biyere gidecek olsa hala kızım bana bırak ben bakayım der nereye gitse götürür ama lafta eder.. Gelinin bundan haberi olmaz. Ben anneme kızıyorum ya böyle yapma yada laf etme ama nerdeee yine bildiğini okuyor.
Annenizn yaptigi gercekten tuhafmis, sizin dediginz gibi de olabilir bilemiyorum ama ben hic bir masrafini birakmam onlara herseyini alip birakiyorum, soyle de bir durum var 2 yil once eltimn bebegine bakarken hic soylenmezdi sadece eltim isten erken cikip da surekli gec gelirdi ina kizardi be sey derdi kizm isin bitince gel bari ben de isimi yapayin derdi

Ne güzel görümcesin sen , temiz kalpli , iyi niyetli.

Kulağınızla duymadığınız bişeye inanmamalısınız. kv zorlanmış olsa bunu dile getirirdi veya öbür torununada bakamazdı...
Kaldıki kv 'niz bunalsa bile bunu gözlemleyerek ve bazı şeyler sorarak zaten anlayabilirsiniz

Back
X