Kaynanam vefat eden görümcemin oğluna bakıyor. Fazla yaramaz aksi, neyse elimden geldiği kadar sevgimi gösteriyorum bu sene okula başladı, sürekli benden beklenti halindeler insanların içinde biz dersten anlamıyoruz bu sene napıcaz gibi gözleri benim üstüme yönetiyorlar, en son kayınvalidem biz dersten anlamayız artık senin kapını çalarız dedi bende elimden geldiği kadar yardımcı olurum tabi dedim. Beslenmesi için de herzaman pogacasıydı kekikdi sen evinde yap getir diye aradı, şimdi benim üzerime gelmeyin, bu cocuga bakan olmazsa ilk bakıcak kişi benim ona her baktıkça içim acıyor, elimden geldiği kadar da markette olsun sevgimle olsun sevindiriyorum. Benim kv beklentisi cok olan yaptıkca daha fazlasını bekleyen yapmayınca kötü ilan eden birisi. Cocugun sorumluluğunu kabul edemiyorsa zorlanıyorsa bana yakın ması hoş degil, benden beklenti içerisine girerek o cocuga bakması da doğru degil. Ben şimdi üstümde yük varmış gibi hissediyorum. Cocugun sorumluluğunu almak istemiyorum babası var ve ben bakıcam diyip alan kv kpeder car cocuk ortada kalmadı. Ben istediğim sürece destek olmak istiyorum. Kvalidenib diğer kızlarının orta okula liseye giden cocukları var onlarla okulu daha güzel pekişirken özellikle bütün beklentileri bana doğrultuyorlar eşimde dahil. Bu arada cocugum yok kendi cocugum olsa bile sorumluluğunu tasıyabilirmiyim iyi bir anne olabilirmiyim diye strese giriyorum cocukları cok sevdiğim halde. Sorumluluk kendi cocugun dahi olsa cok dikkat li olmak gerekiyor. Eger bu cocuga ben bakıyor olsam kendi cocugum gibi beklenti içerisine girmeden bakarım, ha insanlar daha fazla sevgi göstersin beklerim ama bu cocugun babası var ve görümcem vefat etmeden önce cocugu anne babasına emanet etti, tamam güzel bakıyorlar ama cocugun her konusunda özellikle bakımı konusunda bana yakınıyorlar,
Son düzenleme: