Kv belası ne yapıcam ben

benim kv gibi fikir veremem kelin ilacı olsa misali benim kv beceriksiz eşi cocuklari yaparmis brnim lohusalik burnumdan geldi oglu yapsa ona bile karisti yapma etme artik alissin diye kendi zaten yapamaz ama sana vericegim tek tavsiye esine iki buyuk ayni anda olmaz de senin annen ablan varsa o kalsin ayni anda cagirma benim garibim annem herkesi kendi gibi sanir 2 ay surekli cay yemek temizlik gelene ikram o yapti kv oturdu yedi icti daha bide kardesimle esimin benle esimin arasini actilar huzursuzluk cikardiklari da cabasi lohuda halimle neler cektim

daha bide kp gelirse sıkıntı o zaman dikisle oturup kalkamadan lavaboya bile zor giderekten rezil olursun emzirme işi var bide o odadan o odaya gecer durursun o halinle aman odaya girilirse korkusu da cabasi

Allah bir avazda sağ salim kurtarsın inşallah. En en en sevmediğim şey evimde iş yapılması. Eşimi bazen mutfakta birseyler yaparken görünce yine nereyi batıracak diye gizlice izliyorum. Ama bu çok kötü birsey bende biliyorum. Keşke daha rahat olabilsek ama mumkun degil. Allah yardımcın olsun canım

bence biraz sakin ol bebegini dusuun tadini cikar hamileligin son gunleerini bi temizlikci tutmaya bakar hooopp evin temiz olur,halilarini bi yikamaya vermeye bakaar..hic kırma kirilmada..seninde evladin olacak bu isler zor isler.herseyi unut elini karnina koy ve evladini dinle,keyfet

Kv ye ugrasacak bi iş ver. Ip falan al Annecim ben ev islerini yaparim sen torununa yelek patik falan örüver o işleri beceremiyorum de. Birşeylerle uğraşırsa ayağına dolaşmamış olur. Sende daha az yorulursun. Kadinin kötü bi niyeti yok belli ki yardımcı olmaya çalışıyor ama elinden gelmiyo demek ki.

Canım sen yollayamazsin kadını. Esin kayinpederine telefon açsın uygun dille anlatsın kp anlayışlı biriyse başka bir bahaneyle yanına çağırsın karısını. Kv nin şöyle düşünmesi lzm "kocam benim donmemi istiyor, döneyim ".Başka türlü gitmez bence. Size de Allah sabır versin

Bi de apartmana fln sor mutlaka temizlikçi kadın tut ayda 2 kere fln gelip temizlesin hamile halinle yorma kendini

Tenızlıkcım gelıyor 15gunde bır ztn ama kadın her sanıye ayakta devamlı bısey yapayım dıye abuk subuk seyler yapıyor yanı yardımdan falan da degıl abzurt işlerle ugrasıyor az evel yemek yaptım ınan heryer sarı sac dolu bnm sacım sıyah kayınvalıdem hıc toplamıyorkı saclarını sarı bezde bıle sac var masayı sılısını gorsenız bezı avucunda saklayıp sılıyor resmen yemek yaparken mutfagın kapısını kapadım gelmesın dıye ana ıcerı bı geldım toz moz alıyor bısıler yaoıyor herseyın yerını degıstırmıs gene kv mın yanında esıme annene bısey soyle bak hastalanıcak bu sıcakta oturmuyor ddm esımde anne bırak dedı. Oda bn oturamam dıyo bıye evınde otuuyosun ama 24saat ayaktamısın sankı bırak aşlah askına dedım ama suan bıle hala dolasıyor ıs yapmasada devamlı odalarda bıseyler yapıyor arkasında gezmıyorum ayıp olmasın dıye ama devamlı evde dolasan hıc oturmayan bırı olunca rahatca uzanamıyorum bıle devamlı dıken ustundeyım sızden guc alıp bukadarını soyledım hadı bakalım ıns devam ederse bıraz daha uyarıcam kp cagırsada gıtmezkı kukla gıbı adam kv ne derse o olur

Ne desem bilemedim hijyen anlayışı herkeste farklı oluyor demekki, kadın akşama kadar dolaşıyor ama zavallım hiç oturmadım hep uğraşıyorum der kendi kendine.

Bu fikri de değerlendirebilirsin mantıklı geldi, denemekten bişey olmaz, ya tutarsa :))))

Bence bu kadar kendinizi uzeceginize kafaniza takmayın ve 1 ay gormezden gelin. Hafta da bir temizlikçi tutun. Kalbini kırmayın kadının. İyi niyetiyle çabalamaya çalışmış. Kucumsenmeyi ve bela olarak nitelendirilmeyi haketmiyor.

Ay şakın.lohusa depresyonuna sokacak seni.Lutfen dikkat et ya sabır de.nasil
Olsa gidecek sayılı gün de.boyle giderse depresyona girersin.

Kadinin niyeti kotu degilmis gibi geldi bana. Ama baya beceriksizmis yahu..ergen kizlar bile daha iyi temizlik yapar. Bence film felan acin kayinvalidenize..anne gunlerdir cok yoruldun gel izle bende misir patlatirim felan diyin..belkide napacagini bilmemekten evin eksigini felan ariyor kendine bos isler buluyor olabilir
Ama kirmamaya calis yinede...bebek dunyaya geldikten sonra belki bu tarz temizligini yardimini bile arar hale gelebilirsin

Ben kadının yerinde olsam elimi hiç birşeye sürmem. Gerçi bu seferde kesin hic birsey yapmiyor oturuyor diye kızarsınız siz. Kadında bir art niyet göremedim sizin hareketleriniz daha çok gerdi beni vallahi.

Ben kadının yerinde olsam elimi hiç birşeye sürmem. Gerçi bu seferde kesin hic birsey yapmiyor oturuyor diye kızarsınız siz. Kadında bir art niyet göremedim sizin hareketleriniz daha çok gerdi beni vallahi.
Keske hıcbıseye sürmese z
evet keske hıc yapmazsa ne ıyı olur neden bısey yapmadı dıye soyleneyımkı kendı ısımı kendım yapıyrm ztn ayrıca kımse benım evımde temızlık yapmak zorunda da degıl mıdemın kaldırmadıgı bıseye ktlanamam keske bende sızın kdr rahat olabılsem ama hıjyen konusunda kendım yapmadıktan sonra ıcıme sınmez benım hareketlerımı berde gordunuzde gerıldınız onuda anlayamadım ben ztn hıc bır tepkı veremıyorum dedım okudunuz mu tepkımı verebılıyor olsam burdan sorarmıyfım yersız yere gerılmıssınız gevseyebılırsınız

Biraz saygı lütfen.
"Bela " dediğiniz o kadın eşinizin annesi.
KK deki gelinler hiç kayınvalide olmayacaklar her halde.

Biraz saygı lütfen.
"Bela " dediğiniz o kadın eşinizin annesi.
KK deki gelinler hiç kayınvalide olmayacaklar her halde.
Küfür etmedim bela dedım cubku yasadıgımız olaylara bakarsanız bana gore cozumlenemeyen belalı bır olay kucucuk kelımemı bukdr buyutmenıze gerek yok

Hayir nedir bu laf sokar tavırlar. Yoruma açik değilseniz konu açmayınız lütfen bu benim yorumum.. Evet bu dünyada tek temiz sizsiniz devaamm.. Etrafınızdakilere bol bol sabırlaarrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…