- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
Tenızlıkcım gelıyor 15gunde bır ztn ama kadın her sanıye ayakta devamlı bısey yapayım dıye abuk subuk seyler yapıyor yanı yardımdan falan da degıl abzurt işlerle ugrasıyor az evel yemek yaptım ınan heryer sarı sac dolu bnm sacım sıyah kayınvalıdem hıc toplamıyorkı saclarını sarı bezde bıle sac var masayı sılısını gorsenız bezı avucunda saklayıp sılıyor resmen yemek yaparken mutfagın kapısını kapadım gelmesın dıye ana ıcerı bı geldım toz moz alıyor bısıler yaoıyor herseyın yerını degıstırmıs gene kv mın yanında esıme annene bısey soyle bak hastalanıcak bu sıcakta oturmuyor ddm esımde anne bırak dedı. Oda bn oturamam dıyo bıye evınde otuuyosun ama 24saat ayaktamısın sankı bırak aşlah askına dedım ama suan bıle hala dolasıyor ıs yapmasada devamlı odalarda bıseyler yapıyor arkasında gezmıyorum ayıp olmasın dıye ama devamlı evde dolasan hıc oturmayan bırı olunca rahatca uzanamıyorum bıle devamlı dıken ustundeyım sızden guc alıp bukadarını soyledım hadı bakalım ıns devam ederse bıraz daha uyarıcam kp cagırsada gıtmezkı kukla gıbı adam kv ne derse o olur
Kv ye ugrasacak bi iş ver. Ip falan al Annecim ben ev islerini yaparim sen torununa yelek patik falan örüver o işleri beceremiyorum de. Birşeylerle uğraşırsa ayağına dolaşmamış olur. Sende daha az yorulursun. Kadinin kötü bi niyeti yok belli ki yardımcı olmaya çalışıyor ama elinden gelmiyo demek ki.
Dur ben yapayım demiyorda...Yenı tasındıgım yerde malesef dısardan soylenılcek sadece pızza var ztn esım yalvarıyor annem yapmadın yemegı lutfen sen yap dıye
Keske hıcbıseye sürmese zBen kadının yerinde olsam elimi hiç birşeye sürmem. Gerçi bu seferde kesin hic birsey yapmiyor oturuyor diye kızarsınız siz. Kadında bir art niyet göremedim sizin hareketleriniz daha çok gerdi beni vallahi.
evet keske hıc yapmazsa ne ıyı olur neden bısey yapmadı dıye soyleneyımkı kendı ısımı kendım yapıyrm ztn ayrıca kımse benım evımde temızlık yapmak zorunda da degıl mıdemın kaldırmadıgı bıseye ktlanamam keske bende sızın kdr rahat olabılsem ama hıjyen konusunda kendım yapmadıktan sonra ıcıme sınmez benım hareketlerımı berde gordunuzde gerıldınız onuda anlayamadım ben ztn hıc bır tepkı veremıyorum dedım okudunuz mu tepkımı verebılıyor olsam burdan sorarmıyfım yersız yere gerılmıssınız gevseyebılırsınızBen kadının yerinde olsam elimi hiç birşeye sürmem. Gerçi bu seferde kesin hic birsey yapmiyor oturuyor diye kızarsınız siz. Kadında bir art niyet göremedim sizin hareketleriniz daha çok gerdi beni vallahi.
Küfür etmedim bela dedım cubku yasadıgımız olaylara bakarsanız bana gore cozumlenemeyen belalı bır olay kucucuk kelımemı bukdr buyutmenıze gerek yokBiraz saygı lütfen.
"Bela " dediğiniz o kadın eşinizin annesi.
KK deki gelinler hiç kayınvalide olmayacaklar her halde.
Keske hıcbıseye sürmese z
evet keske hıc yapmazsa ne ıyı olur neden bısey yapmadı dıye soyleneyımkı kendı ısımı kendım yapıyrm ztn ayrıca kımse benım evımde temızlık yapmak zorunda da degıl mıdemın kaldırmadıgı bıseye ktlanamam keske bende sızın kdr rahat olabılsem ama hıjyen konusunda kendım yapmadıktan sonra ıcıme sınmez benım hareketlerımı berde gordunuzde gerıldınız onuda anlayamadım ben ztn hıc bır tepkı veremıyorum dedım okudunuz mu tepkımı verebılıyor olsam burdan sorarmıyfım yersız yere gerılmıssınız gevseyebılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?