Annem yok bnm canm halamdan baska kımsem yok halamda cok yaslı ztn gelemez uzakta bılıyor valla dogumdan once de ztn ölse gıtmez esımıde kırmak ıstemıyorum suan stresten aglamak ıstıyorum ya anlıyorum yardımcı olmaya calısıyor ama dayabılmaz haldeSeni korkutmak istemem ama bir ay daha katlanamazsin hele lohusa halinle. Dogum olmadan gonder. Annen uygunsa anneni cagirabilirsin degilse de esin birkac gun izin alsin ikiniz halledersiniz.
Sinirden canım ya alal acele ıcımı dokme cabasından kusura bakmagözlerim mahvoldu ya, nokta virgül neden kullanmıyorsunuz?
Katılıyorum aynen dediklerinize.ay yazık kadına üzüldüm ben. bişeyler yapma çabasında. bence biraz alttan alınabilir. bela falan hiç hoş olmamış. temizlik diye diye kadının kalbini kırmayın boşyere. titiz insandan iyi insan daha makbuldür.
Aynısını dedım anne ztn kadın gelıyor bende yapıyrm huyumu bılıyosun ben oturamam dıyorum ıste komsum yasamıs gıbı ay kyı valıdesıne bak evın ıcınde herseye karısıyor vs dıye hıkaye yazıyorum sen bısey yapma ztn hastasın bn sendrn ıs ıstenıyrm yanımda ol bana destek ol sohbet edelım konusalım bu yeter bunun ıcın gelmenı ıstyrm da dıyorum yok anlamıyor masusmu yapıyor ya bılemıyorumKatılıyorum aynen dediklerinize.
Kadın yardım etme derdinde ama,olmuyor işte.
Eşinize söyleyin ya da kibarca rica edin,yorulmayın ben yardım isterim gerektiğinde ,yanımda olman bile lütuf falan,diyerekten .
Canım bu atada kalben dua. Edıyorum bende cok zor sagıp oldum bu bebegıme 2yıl cok agladım cok ugrastım allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallhcanım sağlıklı dogumlar olsun inşallah olmayanlara isteyenlere dogumda dua edersen sevinirim ,
kv gelince yapabildiği kadar yapsın o gidince bir kadın çağırırsın evi ayaga kaldırırsın temizler rahatlarsın sıkma canını , sen sadece bebegıne odaklan onu düşün ve bol bol dua et , senın kv gene yardım etmek istiyor onu bile yapmayanlar var boş ver sen sıkma o güzel canını :)
Hamilelik de zr lohusalik da ben bazi gun anneme tahammul edemiyordum. Senin kv gibi biri olsa kirardim heralde. Bence kp'in eli daha yatkin gibi cagir o gelsin illa biri olacaksa. Yemegini meyveni hazirlar, kv'nin isinin ucundan tutar. Temizligi de hep birlik halledersiniz.Annem yok bnm canm halamdan baska kımsem yok halamda cok yaslı ztn gelemez uzakta bılıyor valla dogumdan once de ztn ölse gıtmez esımıde kırmak ıstemıyorum suan stresten aglamak ıstıyorum ya anlıyorum yardımcı olmaya calısıyor ama dayabılmaz halde
Ahahah vallaha cok haklısın kv dem patatesını bıle kp gıdıp restorantta pısırttırıyor dusun :)Hamilelik de zr lohusalik da ben bazi gun anneme tahammul edemiyordum. Senin kv gibi biri olsa kirardim heralde. Bence kp'in eli daha yatkin gibi cagir o gelsin illa biri olacaksa. Yemegini meyveni hazirlar, kv'nin isinin ucundan tutar. Temizligi de hep birlik halledersiniz.
Ahahah vallaha cok haklısın kv dem patatesını bıle kp gıdıp restorantta pısırttırıyor dusun :)
Yenı tasındıgım yerde malesef dısardan soylenılcek sadece pızza var ztn esım yalvarıyor annem yapmadın yemegı lutfen sen yap dıyeacıdım kız kp ne ne çekmiş adam yıllarca
gerçi erkek milletine müstahak iyi oluyor. sende dışarıdan söyle yemekleri ,
Kv gonderirsen tatlim sittim sene bu olay kocanin dilinden dusmez...her kavgada her tartışma da önüne sürülür....Selam arkadaslar suan hanıle oldugum için kv dem bıze geldı normalde hıc gelmezdı 2yıllık evlıyım bır kez gelmıstı sımdı salı dogum yapıcam ve 1 ay kalıcakmıs buzamana kdrda 1 ay bızdeydı benım problemım su kayınvalıdem iş yapmayı bılmıyor yemek yapmayıda bılmıyor evde hep kocası yapıyor herseyını ama bıze geldıgınden berı herseye karısıyor sureklı ayagımın altında gezıyor sürekli bişeyler yapmak ıstıyor ama beceremıyor arkasından ben yapıyorum hıc oturamıyorum mesela gecen karpuzu ben kesıcem dedı ıkmık ettım ıyı dedım kes koca karpuz dılımını mutfak halımın ortadına dusurdu karpuzların yarı kabugunu kestı yarısını resmen cope attı ve halıyı ben sıldım makıneye falan attım karpuzu kesseydım daha az yorulurdum kılımlerı silkelıcem dıyo kılımı salonun ortadında lak dıye kaldırıyor ustundekı tum kırıntılar salonda kolıdorda bırakıyor yemek yıyoruz bulasık makınesıne bulasıkları yerlestırıyor bı bakıyorum temızlerı yerlestırmemıskı kırlılerı koyuvermıs haydee bıdaha temız bulasıkları yıkıyorum devamlı hareket halınde ve bende devamlı pedındeyım otur ben yaptım dedıgımde bagırıyor ben oturmaya alıskın degılım oturamam dıye bende tıtız bı kadınım yaptıgını begenmıyrm cunku sacma sapan seyler yapıyor mutfakta sarı bezle yer sılıyo mesela bulasıkları elınde yıkamaya kalkıyor hadı yıkasın ama yaglı tabak bardagı ne şegen ne kova be su yapmadan sungere deterjan dokup yıkıyor buda bnm ıcıme sınmıyor onu kırmak ıstemıyorum bısey dememeye calısıyorum ama duzenım alt ust oldu temızledıgım yerler hep berbat oldu otur deyınce kızıyor bır an sınırden ulan bırakayımda yapamıyosunkı mahfedıyon herseyı beceremıyon dıye bagırmak ıstyrm salı doguma gırıcem nasıpse ve bıktım ya 1ay daha ne yapıcam ben lutfen bana yardım edın bıraz uzun yazdım ama ıcımi dokmem lzım anlayısınız ıcın tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?