Dıyorum cnm anlamıyokı aa bırak benı dıye azarlayıp bagırıyorben kv ye üzüldüm.
kadın kendi evinde iş yapmamasına rağmen sizin yükünüzü hafifletmeye çalışıyor.
tamam beceremiyor, üstesinden gelemiyor ama en azından iyi niyetli olduğunu biliyorsunuz.
sen zahmet etme anne ben hallederim deyin ya da yok hiç silkeleme halıları süpürgeyle alırız deyin.
Bende anlamadım ki agırlasmadım ben hıc 10 kılo aldım ztn karnımda kucuk son zamanlarımda da cok sukur allahıma hep ayaktayım yanı oyle agır gecmıyoriyi de siz iş yapabiliyor durumdaysanız kv neden geliyor ki?
Cnm aynı benim annemde öyle babam aşırı titiz evin işlerini yapar annem bildiğin uyuşuk sevmiyor iş yapmayı ye iç yat fesefe bu yani ama bana gelince iş yapası geliyor beceremiyorda önüne yiyecek içeçek koyuyorm tv acıyorum oyalanıyor yoksa bıraksam annemde sarı bezi yere sürecek ve anlatsam daha neler neler komedi gibi kırmamak için bişeyde demiyorum psikolojisi iyi değil cünkü o gidince bizde eşimle temizliyoruz tekrar artık alıştık napalımYa zaten kabusum oldu berdeyse dogurmıcam saclarını hıc toplamıyor heryer sac mutfakta da sacları acık heryer sarı sarı pişmanıye gibi dusta almıyor hıc edıme soyluyrm resmen yalvarıyor annesıne dusa gır dıye ttmm yarn sabah gırcem aksam gırcem dıye dıye bu sıcakta bız gunde ıkı kez dus alırken o hftada bır dus alıyor bebek dogdugunda napıcaz bılmıyrm oksuruyor yemekte falan agzını hıc kapamıyor ya suan vicdanımda okdr rahatsızkı resmen hamıle halımle gunah ıslıyorum dedıkodu yapıyrm allah affetsın ama onu kırmamak ıcın ıcımı dokmeye calısıyorum sadece allah kalbımı bılıyor vallaha bende boyle olsun ıstemıyrm ama kalbım daralıyor bunları dusununce
Yok hayatım kv ye uzulmuyrm ben yaslı bır kadının arkasından boyle konusuyor olmaktan utanıyorum uzuluyorum bır yanım kızıyor bır yanım gunah dıyor anne sonucta ama ıste anlattıklarımı dusundugunde de tahamul sınırlarımı asıyor guzellıkle anlatıyorum da anlamıyor yada masus yapıyor onu cozemedım henuz masus yapıyor olduguna emın olsam tak dıye boktayı koycam ama bende bazen yorumdakı arkadaslar gıbı yardımcı olmak ıstıyor gunah dıye dusunuyrm vıcdanımla alakalı bu durum sanırımYorumlarda anlayamadığım kv niye acıyıp üzülüyorsunuz? Kadın zaten yapamıyormuş ayrıca kimsede yap demiyormuş. Bu şekilde yardım edemediğinin farkına varmalı bence. Bir süre sonra bu durum iyilik yapmaya çalışmaktan çıkıyor bence. Durum titiz olmasından ziyade herkesin hoşuna gidecek bir şey de değil. Hamilelik zaten yeterince zor geliyordur diye düşünüyorum. Doğum yapma stresi cabası. Sonrasını şimdiden düşünüp kafaya takmış olması da ayrı. Bence sen açık açık söyle. Azarla kır dök parçala demiyorum tabi ki. Uygun bir dille düzgünce derdini anlat. Olmuyorsa da rahatsız olduğunu söyle.
Alacaksiniz karsiniza kibar bir dille kirmadan mermeri sildiginiz bezle yer silinmeyecegini. Supurge tutulmadan kilimin kaldirilmayacagini veya nasil yapiliyorsa anlatirsiniz. Bir seyler yapmaya cabaliyor belli ki onuda eline yuzune bulastiriyor.Selam arkadaslar suan hanıle oldugum için kv dem bıze geldı normalde hıc gelmezdı 2yıllık evlıyım bır kez gelmıstı sımdı salı dogum yapıcam ve 1 ay kalıcakmıs buzamana kdrda 1 ay bızdeydı benım problemım su kayınvalıdem iş yapmayı bılmıyor yemek yapmayıda bılmıyor evde hep kocası yapıyor herseyını ama bıze geldıgınden berı herseye karısıyor sureklı ayagımın altında gezıyor sürekli bişeyler yapmak ıstıyor ama beceremıyor arkasından ben yapıyorum hıc oturamıyorum mesela gecen karpuzu ben kesıcem dedı ıkmık ettım ıyı dedım kes koca karpuz dılımını mutfak halımın ortadına dusurdu karpuzların yarı kabugunu kestı yarısını resmen cope attı ve halıyı ben sıldım makıneye falan attım karpuzu kesseydım daha az yorulurdum kılımlerı silkelıcem dıyo kılımı salonun ortadında lak dıye kaldırıyor ustundekı tum kırıntılar salonda kolıdorda bırakıyor yemek yıyoruz bulasık makınesıne bulasıkları yerlestırıyor bı bakıyorum temızlerı yerlestırmemıskı kırlılerı koyuvermıs haydee bıdaha temız bulasıkları yıkıyorum devamlı hareket halınde ve bende devamlı pedındeyım otur ben yaptım dedıgımde bagırıyor ben oturmaya alıskın degılım oturamam dıye bende tıtız bı kadınım yaptıgını begenmıyrm cunku sacma sapan seyler yapıyor mutfakta sarı bezle yer sılıyo mesela bulasıkları elınde yıkamaya kalkıyor hadı yıkasın ama yaglı tabak bardagı ne şegen ne kova be su yapmadan sungere deterjan dokup yıkıyor buda bnm ıcıme sınmıyor onu kırmak ıstemıyorum bısey dememeye calısıyorum ama duzenım alt ust oldu temızledıgım yerler hep berbat oldu otur deyınce kızıyor bır an sınırden ulan bırakayımda yapamıyosunkı mahfedıyon herseyı beceremıyon dıye bagırmak ıstyrm salı doguma gırıcem nasıpse ve bıktım ya 1ay daha ne yapıcam ben lutfen bana yardım edın bıraz uzun yazdım ama ıcımi dokmem lzım anlayısınız ıcın tesekkurler
İşte ozmn da hemen kuser gıder yine aylarca konusmaz bu seferde esım cok uzulur bugune kdr benımle hıc kusmedı ama esımle hep küsüyor eşiminde uzuldugunu gorunce cok uzuluyrm bebek dogana kdr sabredeyım dıyorum sonrasında ztn hemılede olmayacagım ıcın sert sekılde uyarır ben kendı ısımı kendım yaparım anne dıyorum ama bu seferde bebegı bırakmaz elınden dıyorum ahahah vallaha cıldıracagım suan kendımle catısıyrm mantıgını bulamıyorumAlacaksiniz karsiniza kibar bir dille kirmadan mermeri sildiginiz bezle yer silinmeyecegini. Supurge tutulmadan kilimin kaldirilmayacagini veya nasil yapiliyorsa anlatirsiniz. Bir seyler yapmaya cabaliyor belli ki onuda eline yuzune bulastiriyor.
canım benim çok zor biliyorum zira bende yaşadım bunun kat kat fazlasını hemde.. temiz olduğunu sanıyordu ama mutfak süngeriyle veya beziyle yerleri siliyordu... banyo pompasıyla mutfak lavobosunu pompalıyor.. domatesleri yıkamadan rendeliyor tozlu tozlu kim bilir kimler elledi ıııyyy ..
çok ağır bir doğum geçirdim eşim evde yardımcı oluyordu.eşim bile gelip bana birsey de dursun artık herseyın yerı degıstı diyordu.. herkes doğumdan sonra el bebek gül bebek bakılırken benı rezıl ettı.anneme yemek yedirmiyordu ya sürekli onu takip ediyodu.. annemle kavga etti ağlama krizine girdim..gelmicem ikinci doğumunda demişti ama geldi ve herseyı altüst etti...aaahh ah anlatsam daha neler neler....
ilk bebeğimdeki olanlar da müthişti sağolsun kendinden başkasına değer vermez!
Allah sana sabır versin eşine söylesen belki biraz frenler ...
Şimdiden gülegüle büyüt bebişini canım
Sizin hormonlarda tavan simdi. Allah sabir versin size.İşte ozmn da hemen kuser gıder yine aylarca konusmaz bu seferde esım cok uzulur bugune kdr benımle hıc kusmedı ama esımle hep küsüyor eşiminde uzuldugunu gorunce cok uzuluyrm bebek dogana kdr sabredeyım dıyorum sonrasında ztn hemılede olmayacagım ıcın sert sekılde uyarır ben kendı ısımı kendım yaparım anne dıyorum ama bu seferde bebegı bırakmaz elınden dıyorum ahahah vallaha cıldıracagım suan kendımle catısıyrm mantıgını bulamıyorum
Kımse gıtmıyorkı hıc arkadası yada komsusu yok sorunlu bır kadın hıc dıblemez devamlı konusuyor mesl bana bısı soruyor ıste olu dogumda basıl yaptın dıyor tam anlatmaya baslıyorumkı hop şafa gırıp ben soyle dogurdum bn boyle yatım ben susup onu dınlıyrm dıblemedıgım zaman cunlelerının arasında şitşit bak anlıyon demı dıyor hıc sohbet edılmıyor devamlı onun dedıgı dogru herseyı yasamıs herseyle ılgılı anısı var senın yasadıgın herseyı kucumser mesela olu dogum yaptım sonra ıkı yıl cocugum olmadı falan anlatyrm oyuzden suan cok tedırgınım bebege bısı olcak dıye kuruntulanıyrm bana kalmıs kardesının sezaryana gırmeden ıkı gun once bebegının oldugunu anlatyr ertesı gun ben bebege bısı olur dıye korkuyrm desem ay ne olcak artık asmısın sen boyle yaparsan olcak da bılmem be en son bı gun oatladım sen hıc evladını kaybetmemıssın benı nasıl anlayacaksın kı ayrıca teyzemde dogumdan ıkı gun once kaybetmıs bebegını demekkı oluyormus boyle seyler dedım bır bozuldu surat astı saatlerceAllahim bu nasil bir kadin! Ogrenci evinde kalan pasakli erkekler yapmaz onun yaptigini. Misafirlige suraya buraya gidiyoruz insallah kv'n tanidik degildir. Allah sana da cok sabir versin ama anneme oyle davranmasina izin vermez ikinci doguma da kabul etmezdim ben. Bir de kv'nin komsularini uyar bence yazik evine gidip gelen yemegini yiyen vardir. Gunah bence bilip de susmak.
Asarsa assin bosver... Hep gelinler mi surat asacak. Fazlasiyla haketmis. Ben olsam pasaklisin hunersizsin, cok konusacagina isi yemegi biraz duzgun yap derim. Bu kadar uzun kalip sabredenlere hem hayran kaliyorum hem uzuluyorum. Kotu niyetli degilse cok kirmak istemem kimseyi ama patavatsizligin asakliligin da bir siniri var.Kımse gıtmıyorkı hıc arkadası yada komsusu yok sorunlu bır kadın hıc dıblemez devamlı konusuyor mesl bana bısı soruyor ıste olu dogumda basıl yaptın dıyor tam anlatmaya baslıyorumkı hop şafa gırıp ben soyle dogurdum bn boyle yatım ben susup onu dınlıyrm dıblemedıgım zaman cunlelerının arasında şitşit bak anlıyon demı dıyor hıc sohbet edılmıyor devamlı onun dedıgı dogru herseyı yasamıs herseyle ılgılı anısı var senın yasadıgın herseyı kucumser mesela olu dogum yaptım sonra ıkı yıl cocugum olmadı falan anlatyrm oyuzden suan cok tedırgınım bebege bısı olcak dıye kuruntulanıyrm bana kalmıs kardesının sezaryana gırmeden ıkı gun once bebegının oldugunu anlatyr ertesı gun ben bebege bısı olur dıye korkuyrm desem ay ne olcak artık asmısın sen boyle yaparsan olcak da bılmem be en son bı gun oatladım sen hıc evladını kaybetmemıssın benı nasıl anlayacaksın kı ayrıca teyzemde dogumdan ıkı gun once kaybetmıs bebegını demekkı oluyormus boyle seyler dedım bır bozuldu surat astı saatlerce
Ustlerdekı yorumlarımı okumadıgınız bellı evıne gıttım dıye rahatsız oluyrm bayramda gelmeyın dıyen bır kayınvalıde nekdr ablayıslı olabılırkı kuser ztn soylesem artık hastalanıcaksın havalar sıcak bırak ugrasma dıyorum da dıblemıyor tabı :)Kv nize helal olsun. Sizi düşünen yardım etmek için elinden geleni yapan biri. Böyle kvler cok değil. Eğer alıngan biri değilse tesekkur ederim yoruluyorsun benim ben ev işleri kendi tarzımda yapılmadığında rahat edemiyorum deyin bence
İlk mesajınıza göre yorum yaptım evet. Tuhaf bir kadın o zaman tabi psikologlar bilir de var sanki bir rahatsızlığıUstlerdekı yorumlarımı okumadıgınız bellı evıne gıttım dıye rahatsız oluyrm bayramda gelmeyın dıyen bır kayınvalıde nekdr ablayıslı olabılırkı kuser ztn soylesem artık hastalanıcaksın havalar sıcak bırak ugrasma dıyorum da dıblemıyor tabı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?