Kv belası ne yapıcam ben

Dıyorum cnm anlamıyokı aa bırak benı dıye azarlayıp bagırıyor

sen anlattıkça keşke benim kv de böyle olsa diyorum benim kvde de kötü değil nötr. yani hiç bir şey demez. iyi de demez kötü de. gelmez gitmez d ekendi halinde. doğumuma geldi. 3 gün misafir gibi kaldı gitti.

Yorumlarda anlayamadığım kv niye acıyıp üzülüyorsunuz? Kadın zaten yapamıyormuş ayrıca kimsede yap demiyormuş. Bu şekilde yardım edemediğinin farkına varmalı bence. Bir süre sonra bu durum iyilik yapmaya çalışmaktan çıkıyor bence. Durum titiz olmasından ziyade herkesin hoşuna gidecek bir şey de değil. Hamilelik zaten yeterince zor geliyordur diye düşünüyorum. Doğum yapma stresi cabası. Sonrasını şimdiden düşünüp kafaya takmış olması da ayrı. Bence sen açık açık söyle. Azarla kır dök parçala demiyorum tabi ki. Uygun bir dille düzgünce derdini anlat. Olmuyorsa da rahatsız olduğunu söyle.

Cnm aynı benim annemde öyle babam aşırı titiz evin işlerini yapar annem bildiğin uyuşuk sevmiyor iş yapmayı ye iç yat fesefe bu yani ama bana gelince iş yapası geliyor beceremiyorda önüne yiyecek içeçek koyuyorm tv acıyorum oyalanıyor yoksa bıraksam annemde sarı bezi yere sürecek ve anlatsam daha neler neler komedi gibi kırmamak için bişeyde demiyorum psikolojisi iyi değil cünkü o gidince bizde eşimle temizliyoruz tekrar artık alıştık napalım

Yok hayatım kv ye uzulmuyrm ben yaslı bır kadının arkasından boyle konusuyor olmaktan utanıyorum uzuluyorum bır yanım kızıyor bır yanım gunah dıyor anne sonucta ama ıste anlattıklarımı dusundugunde de tahamul sınırlarımı asıyor guzellıkle anlatıyorum da anlamıyor yada masus yapıyor onu cozemedım henuz masus yapıyor olduguna emın olsam tak dıye boktayı koycam ama bende bazen yorumdakı arkadaslar gıbı yardımcı olmak ıstıyor gunah dıye dusunuyrm vıcdanımla alakalı bu durum sanırım

Alacaksiniz karsiniza kibar bir dille kirmadan mermeri sildiginiz bezle yer silinmeyecegini. Supurge tutulmadan kilimin kaldirilmayacagini veya nasil yapiliyorsa anlatirsiniz. Bir seyler yapmaya cabaliyor belli ki onuda eline yuzune bulastiriyor.

Alacaksiniz karsiniza kibar bir dille kirmadan mermeri sildiginiz bezle yer silinmeyecegini. Supurge tutulmadan kilimin kaldirilmayacagini veya nasil yapiliyorsa anlatirsiniz. Bir seyler yapmaya cabaliyor belli ki onuda eline yuzune bulastiriyor.
İşte ozmn da hemen kuser gıder yine aylarca konusmaz bu seferde esım cok uzulur bugune kdr benımle hıc kusmedı ama esımle hep küsüyor eşiminde uzuldugunu gorunce cok uzuluyrm bebek dogana kdr sabredeyım dıyorum sonrasında ztn hemılede olmayacagım ıcın sert sekılde uyarır ben kendı ısımı kendım yaparım anne dıyorum ama bu seferde bebegı bırakmaz elınden dıyorum ahahah vallaha cıldıracagım suan kendımle catısıyrm mantıgını bulamıyorum

Allahim bu nasil bir kadin! Ogrenci evinde kalan pasakli erkekler yapmaz onun yaptigini. Misafirlige suraya buraya gidiyoruz insallah kv'n tanidik degildir. Allah sana da cok sabir versin ama anneme oyle davranmasina izin vermez ikinci doguma da kabul etmezdim ben. Bir de kv'nin komsularini uyar bence yazik evine gidip gelen yemegini yiyen vardir. Gunah bence bilip de susmak.

Sizin hormonlarda tavan simdi. Allah sabir versin size.

Kımse gıtmıyorkı hıc arkadası yada komsusu yok sorunlu bır kadın hıc dıblemez devamlı konusuyor mesl bana bısı soruyor ıste olu dogumda basıl yaptın dıyor tam anlatmaya baslıyorumkı hop şafa gırıp ben soyle dogurdum bn boyle yatım ben susup onu dınlıyrm dıblemedıgım zaman cunlelerının arasında şitşit bak anlıyon demı dıyor hıc sohbet edılmıyor devamlı onun dedıgı dogru herseyı yasamıs herseyle ılgılı anısı var senın yasadıgın herseyı kucumser mesela olu dogum yaptım sonra ıkı yıl cocugum olmadı falan anlatyrm oyuzden suan cok tedırgınım bebege bısı olcak dıye kuruntulanıyrm bana kalmıs kardesının sezaryana gırmeden ıkı gun once bebegının oldugunu anlatyr ertesı gun ben bebege bısı olur dıye korkuyrm desem ay ne olcak artık asmısın sen boyle yaparsan olcak da bılmem be en son bı gun oatladım sen hıc evladını kaybetmemıssın benı nasıl anlayacaksın kı ayrıca teyzemde dogumdan ıkı gun once kaybetmıs bebegını demekkı oluyormus boyle seyler dedım bır bozuldu surat astı saatlerce

Ama kızlar gercekten tesekkur ederım oyle rahatladım kı burda sıızınle konusunca sankı ıcınde bırıken herseyı soktum attım kendımı sıfırladım :) hepınıze tesekkur ederım suan sıfır sinirim paylaşmak cıdden ıyı gelıyormus boşca ıcımı doktum sonunda

ayyy bana fenalik geldi yemin ederim. kv resmen iskence cektrmeye gelmis. kca kadin mutfak beziyle yer silmek ne demek. yuhhhh! yardm etmek ayri zorluk cikarmak ayri. acik acik soyle. pesinden is yaparken yoruluyorum Allah askina elleme biseye de. bi de yoruluyomus oturunca. tobe yarabbim. e oturmasa sen yoruluyosun 9 aylik halinle.

Kv nize helal olsun. Sizi düşünen yardım etmek için elinden geleni yapan biri. Böyle kvler cok değil. Eğer alıngan biri değilse tesekkur ederim yoruluyorsun benim ben ev işleri kendi tarzımda yapılmadığında rahat edemiyorum deyin bence

Asarsa assin bosver... Hep gelinler mi surat asacak. Fazlasiyla haketmis. Ben olsam pasaklisin hunersizsin, cok konusacagina isi yemegi biraz duzgun yap derim. Bu kadar uzun kalip sabredenlere hem hayran kaliyorum hem uzuluyorum. Kotu niyetli degilse cok kirmak istemem kimseyi ama patavatsizligin asakliligin da bir siniri var.

Ben kızamadım kayınvalidenize. Sakar belliki biraz,sizin kadar titiz değil belkide ama art niyetli olmadığını düşündüm. Kendince elinin yettiğince yardımcı olmaya çalışıyor gibi.
Yerinizde olsam kendimi strese sokmaz,boşvermeye çalışırdım. Oldugu kadar olsun ,o gidince çağırırsınız birilerini dip köşe temizletirsiniz.
Sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin rabbim bebeğinizi.

Ustlerdekı yorumlarımı okumadıgınız bellı evıne gıttım dıye rahatsız oluyrm bayramda gelmeyın dıyen bır kayınvalıde nekdr ablayıslı olabılırkı kuser ztn soylesem artık hastalanıcaksın havalar sıcak bırak ugrasma dıyorum da dıblemıyor tabı :)

İlk mesajınıza göre yorum yaptım evet. Tuhaf bir kadın o zaman tabi psikologlar bilir de var sanki bir rahatsızlığı

cok alakasiz bir yerden giricem ama hijyen ve temizlik egitimi aldigimiz sirada hocamiz ustun3 basa basa 1 legene sicak su yapip detarjani doyup butun bilasigi burda kopuklrmeyin hic hijyenik degil demisti. haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…