Kv beni asagiladimi simdi 😶

Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Valla kadın sulu köfte istemiş 🤣

Ohoo geçmiş olsun bacım :/ senin derdin çözümü anca mahkemede. ya da hayatın boyunca idare ediceksin. allah sabır versin
Bazen bende oyle düşünmüyor degilim. ALLAHIM IYILERLE KARSILASTIRSIN.maalesef direkt twpki verirsem esimle kötü oluyoruz.tepki vermezsem iyi

Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Ne münasebet canım. Düpe düz laf soka soka görümcen yapsın demiş, yaptırmayın sakın. Ben davetimi de ederim, ağırlamamı da yaparım siz kendinizi böyle şeylerle meşgul etmeyin diyerek kestrip atın.

Fesatlıktan dolayı yapmış ama
sulu köfte yapacaksan yapma menüyü konuştuysanız tam tersini yap ilk iftar davetimde akrabaları çağırmıştım kv geldi mutfağa girdi ben servis elemanı olarak kalmıştım oda bana çok koydu o gün bugündür özellikle davet yapmıyorum canıma yazık çaya kahveye o kadar.

Allaha havale ettim artik. Yapacak birsey yok

Fesatlıktan dolayı yapmış ama
sulu köfte yapacaksan yapma menüyü konuştuysanız tam tersini yap ilk iftar davetimde akrabaları çağırmıştım kv geldi mutfağa girdi ben servis elemanı olarak kalmıştım oda bana çok koydu o gün bugündür özellikle davet yapmıyorum canıma yazık çaya kahveye o kadar.
Kendi bilir eski gelininin tavirlarini bulamaz. Yaşlıdır yuzune birsey demem ama fesatlik yaptiysa Rabbim görüyor.

Ne yapayım demişsin de ne yapabilirsin ki? Laf mı sokacaksin misafire?
Anlamazliktan gel,geç.
Bı daha da çağırıp kendini yormazsin.

Diger gelini yaptigi hazir manti hazir icli kofte patates salatasi . Mercimek çorbası. Zoruma gidende bu .hani gercekten döktürür de ben yeni gelin oldugumdan yaninda ezik kalmayim diye dese anlarim.
Aman boşver yaa bi kıyaslama çabası hep olacaktır. yeterki eşin seni desteklesin.
bende hamur işinden anlamam. kaynımın sevgilisi pide yapmış yollamış kaynanam da eli yatkın beceriyor falan bu anlıyor dedi. eskiden olsa takardım şimdi aferin ona güzel yapmış yeriz şimdi dedim 🤣

Aman boşver yaa bi kıyaslama çabası hep olacaktır. yeterki eşin seni desteklesin.
bende hamur işinden anlamam. kaynımın sevgilisi pide yapmış yollamış kaynanam da eli yatkın beceriyor falan bu anlıyor dedi. eskiden olsa takardım şimdi aferin ona güzel yapmış yeriz şimdi dedim 🤣
O aşamaya ne zaman gecerim acaba

Esim cok yaranmak istiyor. Annesi beni sevsin istiyor. Kendide anlam veremiyor. Boyle yaptigina
O da eşin ve annesinin problemi.
Birisi seni sevsin diye cabalayacak halin yok ya. "Beğenmeyen küçük oğluna almasın" diye bir söz var, seni küçük oğlana da almışlar,daha ne 😂😂😂
Bence hiç canını üzme. Seni de sevmezse sevmesin. Sanki sen o kadına bayılıyor musun.
Esin annesi seni sevsin istermiş, kıyamam.
Esin padişah mi ya? Hepimiz neler istiyoruz ama olmuyor öyle tek taraflı.
Benim eşim bana karşı öyle cümleler kullanırsa 'beni seven sevmiş,baskasinin sevgisine ihtiyacım yok' diye cilve yapar, öper, konuyu kapattiririm

Yani cok bIlmis davranmam ben. Onun da büyüklüğüne saygi duyup arada sorarim anne bunu boyle yapiyorum. Sen nasil istersin diye danisirim. Ozguvensizlik mi oluyor ki bu tavir.
Aman aman bidaha sorma, bu sefer bilmiyor diye düşünür, yap önüne koy , saygısızlık asla etme, çokta samimi olma değersiz olursun. Bildiğini yap!

Kendi bilir eski gelininin tavirlarini bulamaz. Yaşlıdır yuzune birsey demem ama fesatlik yaptiysa Rabbim görüyor.
Yaşlılar daha fena sen olman gereken yeri bil onu da oraya getirtirsin bende yaşlı diye çok acıdım ama bir çeneleri çok sağlam çeneleri yaşlanmamış hiç.

Back
X