Kv beni asagiladimi simdi 😶

Asla fesatlanmam severim onu. Ama aramiza fitne sokuyor gibi hissediyorum. O becerir sen beceremezsin gibi. Takdir ederim kendisini.
klasik kayinvalide taktigi, sakin tongaya dusme. eltileri birbirleriyle yaristir, kiskanclik damarini ortaya cikar, sonra da hangisi sana hizmet edecek diye yarismalarini izle. bundan sonra bir sey derse, anne ben beceremiyorum sen gelirken sama sarar misin su boregi yapar misin falan de

Kimse profesyonel aşcı değil k burada ,bak yıllık evliyim mesela benim bile arada ayarı kaçabiliyor yani.
Beğenmeyen yemesin gelmesin hatta,sıkma canını bile buşracım ..
Yok sıkmıyorum ben artik ablam. Mesela bu akşam kendi ailem geliyor. Dünden kereviz yemegimde vardi onuda koycam yemebilirler darilmamda ben koyarim yemek isteyen yer

Klasik kaynana işte yaristiracak aklı sıra. Hepsi bunların böyle boşuna kendinizi üzmeyin benim kaynanada sofrada yemek sorar anlatırım şöyle yapılır diye sonra da internete yazsak püf noktası çıkarmış ki der :( tam sinir olmalik hepsi

Ayy bizde dügürcük derler hatta o yapılan bulgura yani kalın bulgurdan yapıyorlarsa yapsınlar da milletin yaptığına niye laf ediyorlar
Ahhh canım bi bilsem 😅
İnceyle olmaz kalınla olur diyolar akıllarınca. öyle yemek olmuyomuş gibi.
İkiside bulgur işte yani neyini zorluyonki
Ama yok illa aklınla dalga geçer gibi bişey söyleyecekler hep haklı olmazlarmı bide
Aaaa öyle olurmu hiç diye
Yaşlı değillermi kendilerinde herşeyi hak görüyorlar
Mal mal hareketler cevap versen kuduruyon vermesen kuduruyon 😆

Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Güzel yemek yap

Oo iyi deseydiniz. Görümcem sulu köfte yapsın, sen de bir börek yap, hatta tatlıyı da yapar mısın deseydiniz😂 İftar günü de erkenden çağırıp ben beceremem, çorbaya da el atı ver diyin misss🙆🏻‍♀️ Kimseye kendinizi kanıtlama durumuna girmeyin. Ne düşünüyorsa düşünsün.

Ahhh canım bi bilsem 😅
Ama yok illa aklınla dalga geçer gibi bişey söyleyecekler hep haklı olmazlarmı bide
Yani sen bilmezsin beceremezsin kızım yapsın falan ay ne bileyim ya kotuluk yani niye yapıyorlar ki bunu 😅
İnce bulgur kalın bulgur olayını da burda duydum bizde içli köfteyi pek yapmazlar ama sulu kofteyi annanem hep ince bulgurla yapar hiç ağzımızdan kaçmadı bu yaşıma kadar 🤣

Ahhh canım bi bilsem 😅
asıl ince bulgurla yani düğürle olur.kalın bulgur şişer kocaman olur hamur gibi olur köfte

Yani sen bilmezsin beceremezsin kızım yapsın falan ay ne bileyim ya kotuluk yani niye yapıyorlar ki bunu 😅
İnce bulgur kalın bulgur olayını da burda duydum bizde içli köfteyi pek yapmazlar ama sulu kofteyi annanem hep ince bulgurla yapar hiç ağzımızdan kaçmadı bu yaşıma kadar 🤣
Ne bilim halbuki tam tersi ama onlar doğru
Bide bunları söylerken gerim gerim gerilmeler sen ne anlarsın be edaları 🙃
Ruh sağlığı açısından en güzeli uzak durmak

Ne bilim halbuki tam tersi ama onlar doğru
Bide bunları söylerken gerim gerim gerilmeler sen ne anlarsın be edaları 🙃
Ruh sağlığı açısından en güzeli uzak durmak
Hayır bide kalın bulgurun dağılması daha kolay olur ya niye bu kadar zorluyorlar ki 😅

Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Aman boşverin en güzel yemeklerinizi yapın o da görsün

Back
X