Kv beni asagiladimi simdi 😶

Kadin benim kv gibi.
Eşim ilk evlendigimizde (artik öyle degil) annem ne derse onun dedigi gibi olacak dedigi halde ben kendi bildigimi yapiyordum.
Konu sahibinin eşi kendine destek oldugu annesine gereken cevabi verdigi halde bu kadar geri planda kalip memnun etmeye calismasina anlam veremiyorum.
Evet yanlış davranıyor zararını kendi görür saygısızlık yapmasına gerek yok ama kendisine yapılan saygisizliga da izin vermesin

Hahahhaha cidden o hesaba döndü ama inceyle yapılır ya pilavlık olanla ilk defa duydum. Gerçi benim annemde bu bulgurun orta boy hali varya onunla yapar pilavı. İkna edemiyoruz hiçbir şekilde onunla değil buyuguyle yapılır pilav diye. 🤷
Bizde köfte inceyle yapilir
Pilav orta irilikte olanla.
İrı olanla ne yapildigini henüz çözemedik ailecek 🤣 Ailede erkekler aliyor onu genelde bizde, aile icinde birbirimize atiyoruz paketleri en son kimde kalirsa artik 🤣🤣🤣

İrı olanla ne yapildigini henüz çözemedik ailecek 🤣 Ailede erkekler aliyor onu genelde bizde, aile icinde birbirimize atiyoruz paketleri en son kimde kalirsa artik 🤣🤣🤣
iri olanla sebzeli pilav yapıyorum ben.konu sahibinin kayınvalidesi tabi ki bizim yaptıklarımızı da beğenmez :KK45:

Hahahhaha demekki herkesin pilav yapısı farkliymis burdan bunu anlamış olduk😁

Çok dert etmeyin ya . Boşverin . Sen gel anne ben yapayım yemek sen istersen beğenme yine de geç . Ramazandayız Allah ne verdiyse yaparım ben sende yersin deseydin.. eşiniz yanınızda ama bu iyi .

😂😂 benzerini yasadim. Kendi akrabalari bana gelecekken gorumcem ikram hazirlayacakmis biseye benzetemedi beni sanirim gelenler ikinci tabak ve tarif isteyince susup kaldi. Maharetini el.lezzetini konusturur susturursun.sende uzulme

Diger gelini yaptigi hazir manti hazir icli kofte patates salatasi . Mercimek çorbası. Zoruma gidende bu .hani gercekten döktürür de ben yeni gelin oldugumdan yaninda ezik kalmayim diye dese anlarim.
Keşke o kadarını da yapmasaymış, insanlık etmiş davet etmiş, aç bırakmamış, mübarek gün nimet beğendirmemiş
Sizde kimseyi davet etmeyin, iftar davetinin amacı yemek hamaratlık yarıştırmak yada birilerine laf sokmak değildir, oruç ve iftar davetinin manasına hasıl olursanız birgün gidersiniz çağırırsınız

Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Ben olsam geldiginde saygimi hic bozmam ama şunu kesin soylerim davetim kolaydi agirlamamda kolay oldu mu bunuda gulmeden soylerim saka yapiyor diye kaynamasin arada

İnce bulgurun i'sini dahi koymayın masaya.
Karışamayacağını anlasın. Evin hanımı olmadığını hatırlatmak gerekmiş.
Kocanızı takdir etmek gerek, ki buna bu sitede pek rastlanmıyor😅 İlk defa tam olarak doğru kişi tepki vermiş olaya.

Hayirli ramazanlar kizlar.
Ramazan geldi malum davetler oluyor.ilk iftarimizi kv nin evinde actik. Eltim yapacakmis yemekleri. Bizde tatlimizi alip gittik. Iftari yaptik eltimgil gidince biz kaldik .
Bende hafta sonu davet edeyim dedim. (Toplam 9 kisi ) ve ilk ramazan davetim olacak evimde.
Kayinvalidem dediki bulgur varmi var dedim. Oyle ince bulgur olmaz sulu kofteye sulu kofteyi falan kizim yapsin( gorumcem yani) dedi. Sok oldum. Ve bozuldum acikcasi.
Bende ben ayarlarim menuyu anne dedim.
Kv de de : davet etmek kolay agirlamak onemli dedi.
Esim anne sen kendi sagligina bak karim guzel yemek yapiyor o ayarlar gibi birseyler dedi.
Cok zoruma gitti. Ki ben gercekten guzel yemek yaparim . Ne yapayim kizlar.
Altın fırsat geçmiş eline bosver yapıp yapıp getirsinler bi süre sonra bıkacaklar:D Eltin yapsın, görünce yapsın . Sen zaten ne yapsan konuşacak o kv en azından yapmadığına konuşur mis gibi yorulmamış olursun

O degilde madem agirlamak zor kendi evinde sizi agirlarken niye yemekleri o degilde eltin yapiyor eltinin evi degil ki...demekki kisi kendinden biliyor işi o yapamamis sende yapamazsin zannetmis

E
klasik kayinvalide taktigi, sakin tongaya dusme. eltileri birbirleriyle yaristir, kiskanclik damarini ortaya cikar, sonra da hangisi sana hizmet edecek diye yarismalarini izle. bundan sonra bir sey derse, anne ben beceremiyorum sen gelirken sama sarar misin su boregi yapar misin falan de
Evet ogullarina ayni taktigi uyguluyor ilk evlendiğimde farkettim. Birbirine dusuyor kardeşler. Ve bunun farkinda degiller.
Kim ne yapti kim ne aldi yarışında ikiside. Nasil yapıyorsa yapiyor.
Birine diyor sen iyisin o kötü. Oburu yokken ona diyor sen iyisin faln. Ben bunu farketmistim. Hatta dedim görünceme kardeşler arasinda fitne cikiyor yapmayin boyle. Aralari bozuluyor diye. Sonra tekrar olunca anladim bu bir taktik. Esime demistim bir sinir harbi esnasinda ama inanmiyor tabi :)

Back
X