Ben donanımlıyım derken eğitim kültür ev işi bakımindan kast ettim. amacım başkasını küçümsemek değil. sadece onun eşi ona izin vermez biz ne zaman orda olsak önümüzde tartisirlar kocasina laf sokar kv ile konusunca göz cevirir. ben daha özgürüm ve kv beni onunla yarıstırmasini gerektirecek bir yani yok. buna ragmen neden yapiyor onu soruyorum. hayat tarzi olarak gorumcemle ayniyiz, kirk yilda bi gidince ben gorumceme caya gidince arar kontrol eder sanki gorumceyi abluka altina almisim. ben kendisini severim hatta uzulurum yeri gelince, kendiside daha ne kadar devam edecek bilemiyorum dedi.
Ben kotu duygular beslemem kendisine asla yapamam kin tutamam.
Ama kv eltim olsun bi baskasi olsun gereginden fazla bahseder inan fazla fazla bende belki mentalite farkindan kaynakli yapiyorudr konuskandir diyerek ne yapmam gerektigini bilmek istedim.
Konu basinda belirtseydim daha iyi olacakti. ben eltimin hayatini kiyaslamak istemedim sadece kv beni ve onu yaristiracak birsey olmamasina ragmen neden kalkisiyor soru buydu.
Ben onun hakkini savunmak icin bir kac defa dedim ne var oda ciksa tüm gün evde bunaliyor ama kv hep kocasi izin vermiyor kiskanc diye konuyu kapatiyordu.
Ama gel gelelim eltimin merakli laf sokan tavri kv benzetmeleri veya yaristirmalari uzun soluklu olunca bende ister istemez bunaliyorum.
Benim kahve icmeme takilanlar olmus. arkadaslar sizinde mi onun gibi hayatiniz var neden beni isteyerek yanlis anliyorsunuz neden alingan yazmissiniz:)
Ütu meselesi ise, bahsettigim gibi esler aksam gec yorgun argin eve gelince genelde ev hanimi bunu üstlenir. kendisini ütücu başı gibi tanitip insan üstü gucleri varmis gibi bana aktarildi. ama oda neticede insan kocasi 2-3gün ayni kiyafetlerle de musteri karsisina cikabiliyor. bana göre hepsi dogal. ama ben yapsam elestiri malzemesi olurdum "evdesin tüm gün gelen giden yok yapsaydinya".
Belki diger tarafda elestiriliyordur da bana yansitilmiyordur.
Tavsiyeleriniz üzere konu aacilirsa"birbirinden becerikli gelinlerin var anne bak övüp övüp bitirilemediler"diye şakalı bi tavırla konuyu kapatmaya calisirim:)