Kv beni başkasıyla kıyaslaması/yarıştırması..

Konu başlığı kv beni başkaları ike kıyaslıyor diyor, ama konu içeriğinde tüm kıyaslamayı siz yapıyorsunuz. Kv niz sadece o insanları övmüş anladığım, ama siz onlar böyle kötü ben böyle iyiyim diye diye döktürmüşsünüz.

Evet gorevi degildir.ister calissin ister evde otursun gorevi degil.ayrica da 2 tane cocugu varmis.2 cocukla hangi birseye yetissin.benimde 2 cocugum var ve calismadigim donemde 2 cocukla degil utu yapmak bazen tuvalete gidecek zamani bile bulamiyordum ve esim hicbir zaman bana niye utu yapmadin demedi.alir utusunu kendi yapardi.bana da senin isin daha zor 2 cocukla evde derdi.eltinizin esi de ayri bir odunmus yani.valla nenim tek gorevim cocuklarimdir.onlarla en iyi en kaliteli sekilde vakit gecirmektir.utu ve diger ev islerinin hicbiri benim gorevim degildir.ha firsatim vaktim oldukca onlari da yapabildigim kadar yaparim tabii esiminde destegiyle birlikte.eltiniz ovulmeyi fazlasiyla hakediyor bence.kendini evine cocuklarina adamis belliki.kendisi icin cikip bir kahve bile icmiyormus daha ne yapsin kadincagiz

Ben donanımlıyım derken eğitim kültür ev işi bakımindan kast ettim. amacım başkasını küçümsemek değil. sadece onun eşi ona izin vermez biz ne zaman orda olsak önümüzde tartisirlar kocasina laf sokar kv ile konusunca göz cevirir. ben daha özgürüm ve kv beni onunla yarıstırmasini gerektirecek bir yani yok. buna ragmen neden yapiyor onu soruyorum. hayat tarzi olarak gorumcemle ayniyiz, kirk yilda bi gidince ben gorumceme caya gidince arar kontrol eder sanki gorumceyi abluka altina almisim. ben kendisini severim hatta uzulurum yeri gelince, kendiside daha ne kadar devam edecek bilemiyorum dedi.

Ben kotu duygular beslemem kendisine asla yapamam kin tutamam.
Ama kv eltim olsun bi baskasi olsun gereginden fazla bahseder inan fazla fazla bende belki mentalite farkindan kaynakli yapiyorudr konuskandir diyerek ne yapmam gerektigini bilmek istedim.

Konu basinda belirtseydim daha iyi olacakti. ben eltimin hayatini kiyaslamak istemedim sadece kv beni ve onu yaristiracak birsey olmamasina ragmen neden kalkisiyor soru buydu.

Ben onun hakkini savunmak icin bir kac defa dedim ne var oda ciksa tüm gün evde bunaliyor ama kv hep kocasi izin vermiyor kiskanc diye konuyu kapatiyordu.
Ama gel gelelim eltimin merakli laf sokan tavri kv benzetmeleri veya yaristirmalari uzun soluklu olunca bende ister istemez bunaliyorum.

Benim kahve icmeme takilanlar olmus. arkadaslar sizinde mi onun gibi hayatiniz var neden beni isteyerek yanlis anliyorsunuz neden alingan yazmissiniz:)

Ütu meselesi ise, bahsettigim gibi esler aksam gec yorgun argin eve gelince genelde ev hanimi bunu üstlenir. kendisini ütücu başı gibi tanitip insan üstü gucleri varmis gibi bana aktarildi. ama oda neticede insan kocasi 2-3gün ayni kiyafetlerle de musteri karsisina cikabiliyor. bana göre hepsi dogal. ama ben yapsam elestiri malzemesi olurdum "evdesin tüm gün gelen giden yok yapsaydinya".

Belki diger tarafda elestiriliyordur da bana yansitilmiyordur.

Tavsiyeleriniz üzere konu aacilirsa"birbirinden becerikli gelinlerin var anne bak övüp övüp bitirilemediler"diye şakalı bi tavırla konuyu kapatmaya calisirim:)

Valla sen kayınvalidenden daha çok kıyaslamışsın eltinle kendini.

Evet wc bile vakit kalmiyor, benim nası isteyerek cabaladigimi herseye ragmen hem oglumla kaliteli vakit gecirmemi hem esimle ilgilenmemi hem arkadaslarimin olmasini bunlari yeterincr izlemlediler. cocugum agladigi zaman elim isteyse kanguruyla tasirim elim cabuktur gocunmam bi is bittimi digerine atilirim cabucak biter otururuz beraber. bi hamur isi veya kek yaparim bitti mis. övülen tarafin bu gibi seyler yok evde olmasina ragmen. bize gelince beklentisi olan ama kendi evine misafir gelince kısan bi insan. bu yuzden onu kiskanacagimida insallah kimse düşünmez:)

Belkide anlatiminiza göre diyorum bunu, belkide eltiden kV pek haz etmiyor ama sanki sizi kıskandırmak değilde o duygularını örtmek dışarı belli etmemek için yapiyordur, yani bi nevi yüz yıkamak

Belkide anlatiminiza göre diyorum bunu, belkide eltiden kV pek haz etmiyor ama sanki sizi kıskandırmak değilde o duygularını örtmek dışarı belli etmemek için yapiyordur, yani bi nevi yüz yıkamak
Bunuda düşünmedim değil:) bende kendimi aileme adadım ama sağlıklı bi ilişkide olması gereken bize göre standart bi takım durumlar karsi durumda yok, buna ragmen pohpohlaması iste baş aagritiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…