arkadaslar aslinda kv'mle iyi anlasiriz. ara sira her kv laf sokar tabi ama ya sakayla karisik cevap verir sustururum yada tepki vermem o da söyledigiyle öyle kalir. ama bir konu var ki, ona sinir oluyorum. ben tüm gün calisan biriyim ve isden sonra anca esimle bi yemek yiyip, dus alip, ufak tefek isler varsa onlari yapip hemen yatiyorum. kv onlara ugramadigimdan sikayetci ve bunu her firsatta bana söylüyor. "calisa calisa bi hal kaldin", "isden sonra niye hic ugramiyorsun" gibi sözler duyuyorum hep. pazar günü yine gittim ve "bütün hafta nerdesin, niye hic gelmiyorsun" dedi yine. ve ben yine "biliyorsun calisiyorum, aksam gec cikiyorum anca eve yetisiyorum" dedim. kv de "ne ismis bi bitmedi" dedi. artik sinir oluyorum yaa neden anlamak istemiyor? halbuki kendisi hep calisti ve hala calisiyor. ama o hep kvsiyle birlikte yasadi ve bu yüzden isden sonra ayriyeten kimseye gitmek zorunda kalmadi. ondan mi anlamiyor beni acaba? esime söyledim, bir kere de onlar bize gelsin cok istiyorlarsa, bosver takma dedi. yine de kafama takiyorum ve beni anlasin istiyorum. simdi diyeceksiniz milletin dolu derdi var, seninki ne ki diye ve haklisiniz da ama yine de kafama taktim ve beni anlasin istiyorum. cok mu abartiyorum?