Kv bıktım artık

hazanyeli_28

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
346
388
23
Arkadaslar 1 yıllık evliyim kaynanamla altli ustlu oturuyorum annem rahmetli aman ne zarari olur otururum dedim ama oyle pismanim ki imtihandayim resmen yeme icmemiz ayri ama kadin cok bedduali ve dominant,bugun memlekettn abimler geldi onlarida kahvaltiya cagirdim ikiz yegenlerm var yengem sakasina abime cocugun altini aliver dedi bizde gulduk kaynanam patladi yok altini alcksan o pantolnu cikarda adam diye gezme benim oglum yapsa pataklarim adam hem çalisip hem altmi alirmis cocugun agzna zorla ekmek veriyr anne yapma daha kucukler diyorum ben uc tane dogurdum diyr yengeme rezil oldum resmen sen boyle yaptikca o an sinirle Allah cocuk vermesn dedm aglayp bagrmaya basladi abime kardesine ogut ver diyr senin bu huyun yuzundn ailem rahatca gelemiyr rezil oluyorm dedim kiradamisn diyor ayda 500 veriyoruz onu saymiyr abimde sasti uzuldu pire oldu deve esimde anaci biktim cocukta yapamiyorum cunku yapsam herseyne karisick gorumcemde ozeldn sana ahlak dersimi verelim yazms bide onla ugras gercektn ben mi hataliyim arkadaslar altdan alamiyorum yuzune soylerm bu yil memurluga hazrlaniyorum tek umudum o

Arkadaslar 1 yıllık evliyim kaynanamla altli ustlu oturuyorum annem rahmetli aman ne zarari olur otururum dedim ama oyle pismanim ki imtihandayim resmen yeme icmemiz ayri ama kadin cok bedduali ve dominant,bugun memlekettn abimler geldi onlarida kahvaltiya cagirdim ikiz yegenlerm var yengem sakasina abime cocugun altini aliver dedi bizde gulduk kaynanam patladi yok altini alcksan o pantolnu cikarda adam diye gezme benim oglum yapsa pataklarim adam hem çalisip hem altmi alirmis cocugun agzna zorla ekmek veriyr anne yapma daha kucukler diyorum ben uc tane dogurdum diyr yengeme rezil oldum resmen sen boyle yaptikca o an sinirle Allah cocuk vermesn dedm aglayp bagrmaya basladi abime kardesine ogut ver diyr senin bu huyun yuzundn ailem rahatca gelemiyr rezil oluyorm dedim kiradamisn diyor ayda 500 veriyoruz onu saymiyr abimde sasti uzuldu pire oldu deve esimde anaci biktim cocukta yapamiyorum cunku yapsam herseyne karisick gorumcemde ozeldn sana ahlak dersimi verelim yazms bide onla ugras gercektn ben mi hataliyim arkadaslar altdan alamiyorum yuzune soylerm bu yil memurluga hazrlaniyorum tek umudum o
memur olunca daha düzgün bir koca bulursun boşan

iki çözüm var.. ya o evden taşınacaksınız eşine saglam bir rest çekip gözünü korkutup ..
yada memur olup boşanacaksınız onun harici bu insanlar seni yer bitirir. kurtuluş yok
ikisinide gözün kesmiyorsa çekeceksin yapacak hiç birşey yok ne yazık ki..

Eş ailesi dip dibe oturup da bir de şikayet edenleri hiç haklı bulmuyorum niyeyse.
Amaç kv ne saydırtmak mı bize?
Ne bu işi çözecek güçleri var,ne de ayrılmaya cesaretleti.
Ömür boyu mutsuzluk ve şikayetler.
Memur olunca her şey düzelecek mi,hiç sanmam.
Ama öyle deme yaa :(( ben 4 yıl az da olsa mesafeliydim ki kadının yüzüne karşı uzaktan bile aramızı bozuyosun senle yakın oturmam ben dedim. Kadın inat etti dibimden ev aldı girdi içine.. yakında kocayı boşatcak bana. Aaahhh çok dertliyim cadıcım..

Sinirlerm bozuldu sadece anlatip rahatlamak istedim suan oturdum agliyorum abim yapici davrandi kenara cekti esinle sorunun yoksa kadini idare et cahil kadin bagrma dedi ama esinle sorunun varsa ceker alirm diyr, esim kiraya cikmiyor hem calisip hem kpss hazrlaniyr bende ayni sekilde kaynanamlar 6 ay koyundeler ozaman kafam okadar rahatki birak memurlugu baska semtte olsa yine yeterdi bana

Ayyy şuna bak sen niye cagırıyosun ki kv ni ..sinir oldum bende 3 aylık evliyim benim aileme öyle saygısızlık gözümün önünde yapsa sanırım birsaha evime giremez hani diyorsun ya babam yüzğnden boşanamıyorum bende kendimi boşatırdım aksi lanet bir gelin olarak .ilk zamanlar bende sessiz sakindim ama elini versen kolunu kaptırırsın o yüzden mesafeli ol kötü gelin ol

Ayyy şuna bak sen niye cagırıyosun ki kv ni ..sinir oldum bende 3 aylık evliyim benim aileme öyle saygısızlık gözümün önünde yapsa sanırım birsaha evime giremez hani diyorsun ya babam yüzğnden boşanamıyorum bende kendimi boşatırdım aksi lanet bir gelin olarak .ilk zamanlar bende sessiz sakindim ama elini versen kolunu kaptırırsın o yüzden mesafeli ol kötü gelin ol
Salaklik iste hadi kahvaltiyi beraber yaparz dedim tek kalmasnlar dedim bidaha adimimi atmam hic sevmedm sevemiyorum

Kaynanan tam bir gerizekalı. Sen çalışınca onun oğlu utanıcak mı erkek diye gezmeye o zaman? O utanmıyor mu kadın haliyle senin abinle konuşmaya o zaman???
Daha bu neki kendi akrablarn yaninda bel alti bile konusuyrlar ben yerin dibine giriyorum hasta oldum esim bulask yikadi o bile zoruna gitti

Back
X