Kv bıktım artık

Ne kadar cahil bir kadın...

Eşinizin ailenize saygısının sonsuz olduğundan emin misiniz? Ben saygı falan göremiyorum, şunları annesi yanında abinize söylemiş o da dönüp iki cümle ''anne sus'' diyememiş...
Yemin ederim iğreti geldi şu adamlardan,kv den ziyade şöyle kocaları ters çevirip sallandırasım geliyor.
Aynen oyle esim yoktu o an icin ama bu cahillerdn biktim esimde bizimle ugrasmaktan bikti annesini bi kere olsa sustursa konusamaz ama birak kadin dominatligndan kocasini bile kuzu yapmis kayinpederm gik diyemiyr zaten sonumuz hayir degil

Aynen oyle esim yoktu o an icin ama bu cahillerdn biktim esimde bizimle ugrasmaktan bikti annesini bi kere olsa sustursa konusamaz ama birak kadin dominatligndan kocasini bile kuzu yapmis kayinpederm gik diyemiyr zaten sonumuz hayir degil
Şimdi yanınızda değilse eminim önünde illa olmuştur bazı şeyler. Anneni reddet diyen yok ki, bir arayı bulamadılar gitti...
Sen şu memurluğu kazan o zaman her şeyi göze alabilir hale gelirsin bazı şeyler netleşir. Kesinlikle çocuk yapma !

neden öyle diyorsunuz elimizde mi sanki ben çok meraklıyım dominant şekilde beni yönetmeye çalışmasına tartışma çıkmasına eşimin ikimizi de sorunlu olarak görmesi kadın kavgasından bıkması vs ama bir yandan da hiççççç düzenini bozmaya yanaşmaması. napalım boşanalım mı
Yok boşanmayın.
Çekin çekebildiginiz kadar.
Eşinizde bir köşede kadın dırdırından bıksın ama bir halt yapmasın.
Yıllar sonra psikolojisi yerle bir kadın olarak hayatınızı idame ettirin.
Olan size olsun ama eşiniz mikemmel Türk erkeği olsun.

Şimdi yanınızda değilse eminim önünde illa olmuştur bazı şeyler. Anneni reddet diyen yok ki, bir arayı bulamadılar gitti...
Sen şu memurluğu kazan o zaman her şeyi göze alabilir hale gelirsin bazı şeyler netleşir. Kesinlikle çocuk yapma !
Asla dusunmuyorum bekarken calisiyordum evlendim memleket farkli oldugu icin ayrilmak durumunda kaldim esimde cok ugrasiyor kazanmak icin tek umudumuz Allah bi kapi acsin kaynanam is bulurum diye korkan bir kadin bosanirim diye korkuyr bunu kendi soyledi ama devlet olmazsa özelde yine çalisirim bunlarin kahrini çekmek için okumadim

Kuzum,inan ben de olayı yaşayan kadar üzülüyorum ,
O kadar küpe etmişim ki böyle olayları kulağıma,evlenmeden önce eşime ailenle mecbur kalmadıkça beni muhatap etme dedim,o görev senin dedim,çok şükür,ima bile aramadı altında adam.4 yıldır da tahtalara,hatta kafama da vurayım,tık yok :)
Senin olay sonradan olmuş,ama yine de tavrın belli ona karşı
E en başta bile bile lades demenin mantığı ne?
Bahanelere sığınılmasın,hiç kimse değişmez,eş ailesi ne kadar uzaksa o kadar iyidir.
Bu resmen bizim ülkemizde kanun gibi bir şeydir.
İşte burda işi yönetecek olan koca kişisi. Benim moron kocam aklı fikri beyni yok gibi iki damla gözyaşı ve iki yalan sözle evde terör estiriyo. Annesininin imalı şekilde bi aahhh ah demesi bile yetiyo. Akıllı insan dolduruşa gelip de kendi yuvasının huzurunu kaçırmaz. Aileye düşkün olsunlar ama bu karılarına yaptıkları ayrı bi şey. Ben aileme eşimden daha düşkünümdür ama 3 4 ayda bi görüyorum ve 7 yıllık evliliğimde cazgırlık yapıcak çok şeyleri olmalarına rağmen bi defa problem çıkarmadılar beni de fiştiklemediler. Konuşsalar da ben tınlamam zaten.

Cahil ve yobaz insanla geçinmek çok zor .. bekliyorum bakalım zamanını..

Karı koca arasındaki muhabbete o neden atlıyor ki? Densize bak. Yengenizle abiniz veremedi mi ağzının payını? Şaka veya değil biri benim işime öyle karışıp eşimi dikte edecek cin çarpmışa çeviririm..
Ne varmış bebeğin altını değiştirmekte? Ne zaman eğitilecek bu ülkenin kadınları hale bak ya..

Sen bence memur ol bırak bu cahil cühela takımını. Oğlu pantolonlu pantolonlu dolaşsın etrafta..

Karı koca arasındaki muhabbete o neden atlıyor ki? Densize bak. Yengenizle abiniz veremedi mi ağzının payını? Şaka veya değil biri benim işime öyle karışıp eşimi dikte edecek cin çarpmışa çeviririm..
Ne varmış bebeğin altını değiştirmekte? Ne zaman eğitilecek bu ülkenin kadınları hale bak ya..

Sen bence memur ol bırak bu cahil cühela takımını. Oğlu pantolonlu pantolonlu dolaşsın etrafta..
Daha abimle yengem ortaligi yatistirmak icin ugrasti kaynanam evine iniyordu yengem zor geri cevirdi aman yasli diyorlar daha 51 yasinda bide altdan dogumuna bile gelmem diye bagriyor gulermisin aglarmisin

Arkadaslar 1 yıllık evliyim kaynanamla altli ustlu oturuyorum annem rahmetli aman ne zarari olur otururum dedim ama oyle pismanim ki imtihandayim resmen yeme icmemiz ayri ama kadin cok bedduali ve dominant,bugun memlekettn abimler geldi onlarida kahvaltiya cagirdim ikiz yegenlerm var yengem sakasina abime cocugun altini aliver dedi bizde gulduk kaynanam patladi yok altini alcksan o pantolnu cikarda adam diye gezme benim oglum yapsa pataklarim adam hem çalisip hem altmi alirmis cocugun agzna zorla ekmek veriyr anne yapma daha kucukler diyorum ben uc tane dogurdum diyr yengeme rezil oldum resmen sen boyle yaptikca o an sinirle Allah cocuk vermesn dedm aglayp bagrmaya basladi abime kardesine ogut ver diyr senin bu huyun yuzundn ailem rahatca gelemiyr rezil oluyorm dedim kiradamisn diyor ayda 500 veriyoruz onu saymiyr abimde sasti uzuldu pire oldu deve esimde anaci biktim cocukta yapamiyorum cunku yapsam herseyne karisick gorumcemde ozeldn sana ahlak dersimi verelim yazms bide onla ugras gercektn ben mi hataliyim arkadaslar altdan alamiyorum yuzune soylerm bu yil memurluga hazrlaniyorum tek umudum o

kayinvaliden oldukça çirkin zihniyetli bi kadın Allah yardımcın olsun yalnız ben mi yanlış anladım abin evine misafir gelmiş kayinvalideyi de çağırıp aile kahvaltısı yapıyorken çocuğa ekmek verdi diye "Allah çocuk vermesin" diye kendine dolayısıyla esine beddua ediyorsun. bu da cok agresif bi tepki normal de degil

Daha abimle yengem ortaligi yatistirmak icin ugrasti kaynanam evine iniyordu yengem zor geri cevirdi aman yasli diyorlar daha 51 yasinda bide altdan dogumuna bile gelmem diye bagriyor gulermisin aglarmisin

Sen çocuk falan yapma da. Gelmezse gelmesin daha iyi.. :KK45:

Niye çağırıyorsun ki sende de kabahat. Bırak bir daha çağırma, yengenden ve abinden onun adına özür dileyebilirsin. Görümceye de kapa çeneni yaz.
Gorumceye once sen ahlakini duzelt bavullari alip babanin evine boşa gelmiyorsun heralde dedim o ayri bi vaka zaten, abimde gider gitmez aradi konustk yazik o da beni dusunuyor sen kafana takma yeter diye daha esimin bile haberi yok soylemeyide dusunmuyorum

kayinvaliden oldukça çirkin zihniyetli bi kadın Allah yardımcın olsun yalnız ben mi yanlış anladım abin evine misafir gelmiş kayinvalideyi de çağırıp aile kahvaltısı yapıyorken çocuğa ekmek verdi diye "Allah çocuk vermesin" diye kendine dolayısıyla esine beddua ediyorsun. bu da cok agresif bi tepki normal de degil
Evet o an sinirle kaynanama sen boyle yapacaksan Allah bana çocuk vermesin ugrasamam dedim icten pisman oldum ama cikti bi kere

Arkadaslar 1 yıllık evliyim kaynanamla altli ustlu oturuyorum annem rahmetli aman ne zarari olur otururum dedim ama oyle pismanim ki imtihandayim resmen yeme icmemiz ayri ama kadin cok bedduali ve dominant,bugun memlekettn abimler geldi onlarida kahvaltiya cagirdim ikiz yegenlerm var yengem sakasina abime cocugun altini aliver dedi bizde gulduk kaynanam patladi yok altini alcksan o pantolnu cikarda adam diye gezme benim oglum yapsa pataklarim adam hem çalisip hem altmi alirmis cocugun agzna zorla ekmek veriyr anne yapma daha kucukler diyorum ben uc tane dogurdum diyr yengeme rezil oldum resmen sen boyle yaptikca o an sinirle Allah cocuk vermesn dedm aglayp bagrmaya basladi abime kardesine ogut ver diyr senin bu huyun yuzundn ailem rahatca gelemiyr rezil oluyorm dedim kiradamisn diyor ayda 500 veriyoruz onu saymiyr abimde sasti uzuldu pire oldu deve esimde anaci biktim cocukta yapamiyorum cunku yapsam herseyne karisick gorumcemde ozeldn sana ahlak dersimi verelim yazms bide onla ugras gercektn ben mi hataliyim arkadaslar altdan alamiyorum yuzune soylerm bu yil memurluga hazrlaniyorum tek umudum o
allah yardim etsin canim kiraya cjin o da mi olmaz

Neden bende bu seçim hakkı vardı da sizde yoktu onu anlayamıyorum ki?
Mecbur değildim beni bir şeye zorlayan adamla evlenmeye,evlendim diye de her saçma isteği kabul etmeye.
Yalan mı :KK66:

Ben başka şehir den gelin geldim bilmediğim bi şehirdi ben burda ev bakacak,ev bulacak başka bir semtte oturuyum diyecek kadar bilmiyodum, üstelik bekarken anlamıyorsunki sorun olacağını yaşayarak görüyosun,hiç düşünmedim sorun olur diye ilk zamanlar..ama gerçi düğünüme bir ay kala az çok anlamıştım ama evim yerleşmişti herşeyim hazırdı,geri dönüşü zordu..Her erkek de bir değil,sizin eşiniz çok anlayışlıdır ne mutlu size ki öyle.

oho herşeyine karışacak buna alış ya kulağını tıkayacaksın yada sinir olacaksın bunlar ne ki ?:eek:
xenforo-smilies-kk14.gif
:mad:

Back
X