Kv bıktım artık

Kaynana kim ki benim abime laf edicek öyle?
Madem boyle rezil birisi taşının ordan eşinizin tavrı nedir bu durumlar karşında?

Suçun büyüğü sende. Altlı üstlü otursan bile mesafeni koru. Mesela abinle yengen kahvaltıya geliyorlar, kv ile her zaman görüşüyorsun zaten, abinle yengenle kahvaltı yapmak varken hangi akla hizmet, ne diye kv yi çağırıyosun ki? Sebebi ne yani? Çağırmakla hata etmişsin.
Hadi geldi diyelim, o lafı ettiği zaman hiç muhatap olup cevap vermemeliydin, sanki o orda yokmuş gibi o lafı hiç duymamışsın gibi abine yengene yönelik espriye devam etseydin. Asıl bak o zaman nasıl bozulurdu.

Mümkün olduğu kadar mesafeli davranın, işinize karıştırmayın.
Saygıyı aşacak söylemleri olduğunda siz saygıyı aşmadan gerekli cevabı verip tavrınızı gösterin.
Eşinizle aranızı bozmadan o evden taşınmaya ikna edin.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Mümkün olduğu kadar mesafeli davranın, işinize karıştırmayın.
Saygıyı aşacak söylemleri olduğunda siz saygıyı aşmadan gerekli cevabı verip tavrınızı gösterin.
Eşinizle aranızı bozmadan o evden taşınmaya ikna edin.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Allah razi olsun artik inmemde eve cagirmamda esim isten gelince once alt kata ugradi surati bozuktu ama ben eve gelince hic anlatmadim o da sormadi zaten sinirden basim agridan çatlick eşim ölürde bu evden kiraya çikmaz evlilige bile yeni alisti desem yeri anca iş degsikligi olmasi lazim hep dua ediyorum

Suçun büyüğü sende. Altlı üstlü otursan bile mesafeni koru. Mesela abinle yengen kahvaltıya geliyorlar, kv ile her zaman görüşüyorsun zaten, abinle yengenle kahvaltı yapmak varken hangi akla hizmet, ne diye kv yi çağırıyosun ki? Sebebi ne yani? Çağırmakla hata etmişsin.
Hadi geldi diyelim, o lafı ettiği zaman hiç muhatap olup cevap vermemeliydin, sanki o orda yokmuş gibi o lafı hiç duymamışsın gibi abine yengene yönelik espriye devam etseydin. Asıl bak o zaman nasıl bozulurdu.
Of sorma esek kafam hadi ikisi yalnz kahvalti yapmasin dedim rezil oldum be yok benim torunum bukadarken yururdu sunu yerdi senin yengen bakamiyr bilmem ne çıldırttı beni ama artik birak davet etmeyi evine dahi inmem kapimi ceker otururum yada burdan kurtulmaya bakarim

Of sorma esek kafam hadi ikisi yalnz kahvalti yapmasin dedim rezil oldum be yok benim torunum bukadarken yururdu sunu yerdi senin yengen bakamiyr bilmem ne çıldırttı beni ama artik birak davet etmeyi evine dahi inmem kapimi ceker otururum yada burdan kurtulmaya bakarim

Hayırlısı ile inşaallah atanirsiniz.Cekilecek gibi değil idare de edilemez.Cevap verecek altta kalmayacaksin yoksa laftan anlayacak gibi değiller.

Inmeyin de cagirmayin da. Kendiliginden geldigi zamanlarda gelsin. Zaten tartistiginiz icin sanmam onun da sık geleceğini. Sık sık gelirse de 3 gelişinin 2 sinde acmayin kapıyı. Sorduğu zaman da uyuyordum banyodaydim vs bahaneler üretin. Hele ki kendi aileniz kahvaltiya falan geldiğinde hic cagirmayin. Ailenizle basbasa vakit gecirin rahat rahat oturun.

Aklin varsa su kpss ye sikica calisir atanir nasip olursa iyi kotu kazandiginla ya ev alirsin olmadi kiraya cikarsin Allah yardimcin olsun ne diyeyim...Esin cok zorlamadigi surece ne git ne gelsin,sinirlarini koy...gorusmek istemiyorsanda gorusme zorlami esin iki gun surat yapar ,senin vazgecmedigini gorunce kabullenir

Aklin varsa su kpss ye sikica calisir atanir nasip olursa iyi kotu kazandiginla ya ev alirsin olmadi kiraya cikarsin Allah yardimcin olsun ne diyeyim...Esin cok zorlamadigi surece ne git ne gelsin,sinirlarini koy...gorusmek istemiyorsanda gorusme zorlami esin iki gun surat yapar ,senin vazgecmedigini gorunce kabullenir
Hem kpss hem banka sinavlarini zorluyorum bankacilik mezunuyum zaten kafaya koydum esimde zorlamiyor ama ben acemi gelin saygmdan hep yanlarinda oldum artik bitti az once esim tek basina 15 dk indi tamam bundan sonra boyle

Madem 500 tl ödüyorsun kiraya başka eve çıksanıza. Niye bu kadını çekmek zorundasın ki. Bakıma mı muhtaç?

Madem 500 tl ödüyorsun kiraya başka eve çıksanıza. Niye bu kadını çekmek zorundasın ki. Bakıma mı muhtaç?
Hayir degil kirada evi bile var ayri hemde bizden aliyor bekar kaynim var o maasi eve veriyor kp emeklisi var esim cocukluktan beri eve para getirms vermezse evlatliktan sileceklermis gibi kafa var ne kavgalar ettim simdi el altindan veriyor utanmadanda aliyor kv muhtac olsalar yemem yediririm lafimi yapmam yeri geliyor ben maddi sıkıntı cekiyorum ama Allah buyuk

Arkadaslar 1 yıllık evliyim kaynanamla altli ustlu oturuyorum annem rahmetli aman ne zarari olur otururum dedim ama oyle pismanim ki imtihandayim resmen yeme icmemiz ayri ama kadin cok bedduali ve dominant,bugun memlekettn abimler geldi onlarida kahvaltiya cagirdim ikiz yegenlerm var yengem sakasina abime cocugun altini aliver dedi bizde gulduk kaynanam patladi yok altini alcksan o pantolnu cikarda adam diye gezme benim oglum yapsa pataklarim adam hem çalisip hem altmi alirmis cocugun agzna zorla ekmek veriyr anne yapma daha kucukler diyorum ben uc tane dogurdum diyr yengeme rezil oldum resmen sen boyle yaptikca o an sinirle Allah cocuk vermesn dedm aglayp bagrmaya basladi abime kardesine ogut ver diyr senin bu huyun yuzundn ailem rahatca gelemiyr rezil oluyorm dedim kiradamisn diyor ayda 500 veriyoruz onu saymiyr abimde sasti uzuldu pire oldu deve esimde anaci biktim cocukta yapamiyorum cunku yapsam herseyne karisick gorumcemde ozeldn sana ahlak dersimi verelim yazms bide onla ugras gercektn ben mi hataliyim arkadaslar altdan alamiyorum yuzune soylerm bu yil memurluga hazrlaniyorum tek umudum o
ilginc kafa yapilariniz var... yengem şakasına dedi derken? Benim eşim cocuguklarımızın altınıda aldı yeri geldi banyoda yaptırdı vs vs. Babalar alt değiştirmez diye bir kanunmu var:)
Bunları zaten altlı üstlü oturmadan düşüncektın

sen esinle degil kv ile evlenmissin...
eşin varla yok arası zaten hic olmasın daha iyi...

Bazi kv anlamiyorum,nedir yani gelinizi kendi kiziniz gibi görseniz, hoşgörü olsanız.. çok ayip ediyolar...

ilginc kafa yapilariniz var... yengem şakasına dedi derken? Benim eşim cocuguklarımızın altınıda aldı yeri geldi banyoda yaptırdı vs vs. Babalar alt değiştirmez diye bir kanunmu var:)
Bunları zaten altlı üstlü oturmadan düşüncektın
Benim içinde yok gerekirse de yapmali ben gurur duyarim yegenlerim sònucta simdiki babalarin bir kismi daha bilincli ve hevesli, yengem kaynanamin eski kafali oldugunu bildiginden takilmak istedi o anlamda şaka yapti yani ama kadin dellendi, alt ust oturmada davulun sesi hos geliyormus annem yok bana anne olur zarari olmaz dedim simdiki aklim olsa önündn gecmezdim

Benim içinde yok gerekirse de yapmali ben gurur duyarim yegenlerim sònucta simdiki babalarin bir kismi daha bilincli ve hevesli, yengem kaynanamin eski kafali oldugunu bildiginden takilmak istedi o anlamda şaka yapti yani ama kadin dellendi, alt ust oturmada davulun sesi hos geliyormus annem yok bana anne olur zarari olmaz dedim simdiki aklim olsa önündn gecmezdim
Bak canım, örneğin o gün kahvaltıya kayınvalideni çağırmana gerek yoktu.Sen aileni özlemişsin,konuşup hasret gidereceksin,belki dertleşeceksin,orada kvnin ne işi var?
Zaten burun burunaymışsın.
Benim kayınvalidem de ona bir akraba gelsin,gelinleri de bekler,o akrabalar bize gelse davet beklerdi.O topa hiç girmedim,anlamazdan geldim.
Ne gerek var,çok muhabbet tez ayrılık getirir.

Back
X