- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi hazanyeli_28
Anlayanlar olmus yinede..valla ustun zekali goruyorum onlari su an:))noktalama işaretleri olmadıgındandır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlayanlar olmus yinede..valla ustun zekali goruyorum onlari su an:))noktalama işaretleri olmadıgındandır![]()
Kusura bakmayn o an sinirle hiç dikkat etmemisim ozet olarak kaynanam ailemin yaninda beni rezil ettiAnlayanlar olmus yinede..valla ustun zekali goruyorum onlari su an:))
Kuzum,inan ben de olayı yaşayan kadar üzülüyorum ,Ama öyle deme yaa( ben 4 yıl az da olsa mesafeliydim ki kadının yüzüne karşı uzaktan bile aramızı bozuyosun senle yakın oturmam ben dedim. Kadın inat etti dibimden ev aldı girdi içine.. yakında kocayı boşatcak bana. Aaahhh çok dertliyim cadıcım..
Babamin elalem takintisi olmasa coktan bosanmistim esim melek gibi adam aileme saygisi sonsuz ama kaynanam bunu kullaniyr benim sinirlerim yipraniyor artik bekarken nekadar sakin kizmisim meger
Ben de epey bir zorlandım sonra geri dönüp dönüp tekrar okudum. Malum kaynana konusu olunca insan merak edip anlamak istiyor.herkes yorum yaptigina gore konuyu anlamayan bir ben varim herhalde
Aklın varsa bu aileye çocuk yapma net.Arkadaslar 1 yıllık evliyim kaynanamla altli ustlu oturuyorum annem rahmetli aman ne zarari olur otururum dedim ama oyle pismanim ki imtihandayim resmen yeme icmemiz ayri ama kadin cok bedduali ve dominant,bugun memlekettn abimler geldi onlarida kahvaltiya cagirdim ikiz yegenlerm var yengem sakasina abime cocugun altini aliver dedi bizde gulduk kaynanam patladi yok altini alcksan o pantolnu cikarda adam diye gezme benim oglum yapsa pataklarim adam hem çalisip hem altmi alirmis cocugun agzna zorla ekmek veriyr anne yapma daha kucukler diyorum ben uc tane dogurdum diyr yengeme rezil oldum resmen sen boyle yaptikca o an sinirle Allah cocuk vermesn dedm aglayp bagrmaya basladi abime kardesine ogut ver diyr senin bu huyun yuzundn ailem rahatca gelemiyr rezil oluyorm dedim kiradamisn diyor ayda 500 veriyoruz onu saymiyr abimde sasti uzuldu pire oldu deve esimde anaci biktim cocukta yapamiyorum cunku yapsam herseyne karisick gorumcemde ozeldn sana ahlak dersimi verelim yazms bide onla ugras gercektn ben mi hataliyim arkadaslar altdan alamiyorum yuzune soylerm bu yil memurluga hazrlaniyorum tek umudum o
Eş ailesi dip dibe oturup da bir de şikayet edenleri hiç haklı bulmuyorum niyeyse.
Amaç kv ne saydırtmak mı bize?
Ne bu işi çözecek güçleri var,ne de ayrılmaya cesaretleti.
Ömür boyu mutsuzluk ve şikayetler.
Memur olunca her şey düzelecek mi,hiç sanmam.
Eş ailesi dip dibe oturup da bir de şikayet edenleri hiç haklı bulmuyorum niyeyse.
Amaç kv ne saydırtmak mı bize?
Ne bu işi çözecek güçleri var,ne de ayrılmaya cesaretleti.
Ömür boyu mutsuzluk ve şikayetler.
Memur olunca her şey düzelecek mi,hiç sanmam.
Elinizde olmayan nedir?neden öyle diyorsunuz elimizde mi sanki ben çok meraklıyım dominant şekilde beni yönetmeye çalışmasına tartışma çıkmasına eşimin ikimizi de sorunlu olarak görmesi kadın kavgasından bıkması vs ama bir yandan da hiççççç düzenini bozmaya yanaşmaması. napalım boşanalım mı
Neden bende bu seçim hakkı vardı da sizde yoktu onu anlayamıyorum ki?Eş ailesiyle dip dibe oturyorum ve yeri gelince şikayette ediyorum ama bu seçim hakkı malesef bende olmadı,eşim zamanın da evini almış biz evlenincede burda oturmak durumunda kaldık, taşınmayı düşünüyorum biraz birikimden sonra,birde bazı avantajları var mesela yakın oturunca oturmaya gelme durumları olmuyor buda benim işime geliyor :) uzak olsak gelirlerdi kesin..
altini alcksan o pantolnu cikarda adam diye gezme
oglum yapsa pataklarim
Ne kadar cahil bir kadın...aglayp bagrmaya basladi
Eşinizin ailenize saygısının sonsuz olduğundan emin misiniz? Ben saygı falan göremiyorum, şunları annesi yanında abinize söylemiş o da dönüp iki cümle ''anne sus'' diyememiş...esim melek gibi adam aileme saygisi sonsuz