• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv bıktırdı

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
Yeni dogum yaptim kv ile ayni evdeyiz kendi cocugumu dogru duzgun sevemiyorum,herseyime ama herseyime karisiyor disardan bakilinca gayet iyi biri herkes oyle saniyor ama beni bıktırdı artîk.

Kendi cocuguma istedigim kiyafeti bile giydiremiyorum yok sicak olur yok rengi şöyle bisey dedigimee tartisma cikiyor daha sonra hicbirsey olmamıs gibi davraniyor,kızım diyor benle konusurken.

Ayrı eve cıkamıyorum ailem arkamda degil kucuk sorunlar bunlar her evde olur diyorlar.
Eşimi bana karşı kışkırtıyor o da cok soguk davranıyor bunaldım artık kendi cocugumu sahiplenemiyorum bile o derece. Sabah yatajta yatiyoruz geliyo aliyo uyuyo uyaninca veririm diyorum ay bisey olmaz deyip yeni uykuya dalan cocugu aliyor goturuyo salona,sevme sekli bana cok ters 10 gunluk bebege vurarak seviyor anne cok sert vuruyorsun dedigimde bisey olmaz Allah buyutur bunu diyor. Artık bıktım ya elimden hicbirsey gelmiyo hicbirsey yapamiyorum cocugum olmasa yemin ediyorum bir dk yasamak istemiyorum.

Cnm fazla kendini sitrese sokma ya sabır biraz icini ferah tut lohusalikta vardir mutlaka ...bi gun guzelce konus yada olmadi cocugunu uyuttun mu odani kitle

Ayrı eve cıkamıyorum ailem arkamda degil kucuk sorunlar bunlar her evde olur diyorlar.
Keşke illa birilerinden destek bekleme durumuna gelmeden önce kendiniz düşünseydiniz aynı evdeyken olacakları.
Kendi evinize çıkmazsanız aynı sorunlar katlanarak devam edecek.

sema colak sema colak
Burada esinize de büyük görev düşüyor. O bebeğin annesi babası sizlersiniz ve karakterini sizler şekillendireceksiniz. Daha 10 günlük bebeğe bu kadar müdahale ediliyorsa ileride çok daha fazla sorunlar yaşanır. Keşke önceden bunları göz önünde bulundursaydınız. Ilerisi için eşinizle bir çözüm bulmalısınız.

Cnm fazla kendini sitrese sokma ya sabır biraz icini ferah tut lohusalikta vardir mutlaka ...bi gun guzelce konus yada olmadi cocugunu uyuttun mu odani kitle
Keske yapabilsem artik o kadar bunaldim ki en mutlu olman gereken gunlerde hayatim boyunca yasamadigim sıkıntıyı stresi yasiyorum

sema colak sema colak
Burada esinize de büyük görev düşüyor. O bebeğin annesi babası sizlersiniz ve karakterini sizler şekillendireceksiniz. Daha 10 günlük bebeğe bu kadar müdahale ediliyorsa ileride çok daha fazla sorunlar yaşanır. Keşke önceden bunları göz önünde bulundursaydınız. Ilerisi için eşinizle bir çözüm bulmalısınız.
Benim arkamda durmadigi icin boyleyiz ayrilayim desem ayrilamam seviyorum hadi sevgiyi gectim bi sekilde atlatirim ama cocugum var secimini o yapmadi hayati biyunca onu bi tarafi eksik birakmaya hakkkm yok ama ayni evde oldukca herseyime karisildikce bebegimle bag bile kuramiyorum herseyden sogutuyolar beni

Valla benim kv dogumda geldi 2,5 yildir esimle toparlayamiyoz durumlari.. ayni evde yasasak Allah korusun katil olurdum belki o derece nefret besliyorum

niye aynı evi kabul ettin
kac yaşındasin bir de
meslegin var mi

Back
X