• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv bıktırdı

O cocuk onun istedigi gibi buyur
Daha ek gidaya baslayin bak onu yedirme bunu yedir uyku saatini bi duzenleyemedim yook az yedirdin yook bagirma yook k.v azarlar boyle gider bu.
Sen cocugunu uyarirsin aglar azcik hemen yuz bulur k.v den.
Oyle oyle cocuklad laf dinlemiyo iste.

Kolay gelsin.

Yahu bu kadar boyun eğmeyin şunlara .
Kocan soğuk mu davranıyor , yanında yatmıyor mu , eve mı gelmıyor bırak gelmesın .
Ne dıyorsa benım cocugum ögrenırım yavasla dıyeceksın .
Cok bılıyorsa otursun yapsın bıtane daha bu yastan sonra
Kımse tutup asacak degıl senı ters cevap verdın dıye

Yeni dogum yaptim kv ile ayni evdeyiz kendi cocugumu dogru duzgun sevemiyorum,herseyime ama herseyime karisiyor disardan bakilinca gayet iyi biri herkes oyle saniyor ama beni bıktırdı artîk.

Kendi cocuguma istedigim kiyafeti bile giydiremiyorum yok sicak olur yok rengi şöyle bisey dedigimee tartisma cikiyor daha sonra hicbirsey olmamıs gibi davraniyor,kızım diyor benle konusurken.

Ayrı eve cıkamıyorum ailem arkamda degil kucuk sorunlar bunlar her evde olur diyorlar.
Eşimi bana karşı kışkırtıyor o da cok soguk davranıyor bunaldım artık kendi cocugumu sahiplenemiyorum bile o derece. Sabah yatajta yatiyoruz geliyo aliyo uyuyo uyaninca veririm diyorum ay bisey olmaz deyip yeni uykuya dalan cocugu aliyor goturuyo salona,sevme sekli bana cok ters 10 gunluk bebege vurarak seviyor anne cok sert vuruyorsun dedigimde bisey olmaz Allah buyutur bunu diyor. Artık bıktım ya elimden hicbirsey gelmiyo hicbirsey yapamiyorum cocugum olmasa yemin ediyorum bir dk yasamak istemiyorum.
Annecim oyle degil boyle deyip bildigini yapacaksin. Nasil o sana kizim deyip istemedin her seyi yapiyorsa.

Be
Cozum kesinlikle ayri ev. Ya guzellikle ya da bosanmaya tehdit ederek.

Cocugunuz uzerinde artik biraz otorite sahibi olun. Sizin sorumlulugunuzda bir bebek o. Siz ne giydirirseniz o durur. Ne zaman uyandirirsaniz o zaman gider. Once siz bebeginizle vakit gecirirsiniz, sonra digerleri. Artik biraz sesinizi cikarin.
bende bunu diyorum ayri eve ciksak hersey duzene giricek gidecek bi yerim olsa giderim o evden cikana kadar gelmicem derim mecburen cikariz ama gidecek yerim yok iste ailemin yanina gitsem onlarda istemez cikis yolum yok

Yahu bu kadar boyun eğmeyin şunlara .
Kocan soğuk mu davranıyor , yanında yatmıyor mu , eve mı gelmıyor bırak gelmesın .
Ne dıyorsa benım cocugum ögrenırım yavasla dıyeceksın .
Cok bılıyorsa otursun yapsın bıtane daha bu yastan sonra
Kımse tutup asacak degıl senı ters cevap verdın dıye
ayni evin icinde huzursuzluk oluyo icim sıkılıyo hicbirsey yapamicak olmak beni bunaltiyo sıkıldım herseyden

O cocuk onun istedigi gibi buyur
Daha ek gidaya baslayin bak onu yedirme bunu yedir uyku saatini bi duzenleyemedim yook az yedirdin yook bagirma yook k.v azarlar boyle gider bu.
Sen cocugunu uyarirsin aglar azcik hemen yuz bulur k.v den.
Oyle oyle cocuklad laf dinlemiyo iste.

Kolay gelsin.
Daha simdiden basladi bile agzina seftali suruyo 10 gunluk cocugun

Yeni dogum yaptim kv ile ayni evdeyiz kendi cocugumu dogru duzgun sevemiyorum,herseyime ama herseyime karisiyor disardan bakilinca gayet iyi biri herkes oyle saniyor ama beni bıktırdı artîk.

Kendi cocuguma istedigim kiyafeti bile giydiremiyorum yok sicak olur yok rengi şöyle bisey dedigimee tartisma cikiyor daha sonra hicbirsey olmamıs gibi davraniyor,kızım diyor benle konusurken.

Ayrı eve cıkamıyorum ailem arkamda degil kucuk sorunlar bunlar her evde olur diyorlar.
Eşimi bana karşı kışkırtıyor o da cok soguk davranıyor bunaldım artık kendi cocugumu sahiplenemiyorum bile o derece. Sabah yatajta yatiyoruz geliyo aliyo uyuyo uyaninca veririm diyorum ay bisey olmaz deyip yeni uykuya dalan cocugu aliyor goturuyo salona,sevme sekli bana cok ters 10 gunluk bebege vurarak seviyor anne cok sert vuruyorsun dedigimde bisey olmaz Allah buyutur bunu diyor. Artık bıktım ya elimden hicbirsey gelmiyo hicbirsey yapamiyorum cocugum olmasa yemin ediyorum bir dk yasamak istemiyorum.
Ay çok zor bir durum. Keşke kabul etmeseydiniz kv ile yaşamayı.

Ayni seyi benim anneme de yaptilar ne annem ne babam gelmiyo simdi sizin yuvaniz bozulmasn diyerek
ne kadar benciller bu kvalidelerin cogu boyle iyi olanlari vardir ama istisnadir.benimannemide istemedi hep kendi olsun istedi herseyde kendi olsun istiyor hastanede bile annemle kalayim birakmadi kendide dahil oldu tek kisilik refakatci yataginda sıkış tepis yattilar ki annem sehir disinda her zaman gelmiyorlardi simdi kina yaksin biyerlerine annem hayatta yok vefat etti.eden bulur ama bir oglu daha var bskalim diger geleni benim kadar sabirli olabilecekmi

Ayni evde annenle de yasasan sorun cikar.Kv ile yasamayi kabul ederek secimini yapmışsın uzgunum ama çözümsüz bir dert gibi

Be

bende bunu diyorum ayri eve ciksak hersey duzene giricek gidecek bi yerim olsa giderim o evden cikana kadar gelmicem derim mecburen cikariz ama gidecek yerim yok iste ailemin yanina gitsem onlarda istemez cikis yolum yok

Neden canım kaçarak mı evlendin

Malesef aynı evde yasiyoruz

Allah sabır versin canım o ne derse desin dediğini yapma kafana göre takıl istemediğin şeyler yaptığında da tepkini koy ki bi daha yapamasin senden izin almadan ben öyle yaptım artık bezini bile degistirmez benim kaynanam yoksa kendilerini babanne değil de annesi zannediyolar sinir oluyorum böyle insanlara ya

Back
X