Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayir kacarak evlenmedim de onlar icin bu cokda buyutulecek bir konu degil hikac sene sabret diyorlar ama ben biraz daha burda kalsm kafayibyiyecegim o derece bunaldim
Hayir kacarak evlenmedim de onlar icin bu cokda buyutulecek bir konu degil hikac sene sabret diyorlar ama ben biraz daha burda kalsm kafayibyiyecegim o derece bunaldim
onlara durumun ciddi olduğunu çok bunaldığını söylesen birkaç hafta bile olsa bu ortamdan uzaklaşman iyi gelecektir. ailen anlayış gösteremez mi lohusasın birde