- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Pişman değilim ben. Son derece güzel ve sorunsuz bir düğündü.Ben daha pişman olmayanı duymadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pişman değilim ben. Son derece güzel ve sorunsuz bir düğündü.Ben daha pişman olmayanı duymadım
Mutluluk dilerim de ben çok duyuyorum kız tarafı erkek tarafı çeyiz gelinlik takı giderler kim yaptı daha akla gelmeyen bir sürü teferruatPişman değilim ben. Son derece güzel ve sorunsuz bir düğündü.
Yanlis hatirlamiyorsam nisanliyken de sirf kapalisin diye kayinvaliden istememisti seni. Hatta yine kavga cikmosti sen ayrilmistin oglu cok uzuldu diye ozur dilemisti senden sende geri donmustun nisanlina.
Kadinin evlendikten sonra icinden canavar cikmadi nisanliykende vardi o canavar.
Nisanliyken esin sana hak veriyordu insallah oyle devam eder.
Esin yanindaysa bosver gerisini uzak dur.
Bu kadin degismez bu saatten sonra.
Konu sizin için kapanmamış bu yüzden takılı kalmışsınız. Çünkü verilmesi gereken tepkiler kendi tarafınızdan ve eşiniz tarafından verilmemiş. Bu yüzden sindiremiyorsunuz diye düşünüyorum. Bu konuyu psikolog ile mi kapatırsınız içinizde ya da kvniz özür mü diler bilemem ama dilemeli büyük olması, eşinin annesi olması istediği gibi hakaret savurabilecegı anlamına gelmıyor. Siz annesıne hakaret etsen kıyanetler kopardı emınım.
O an bi sey dememeniz cok iyi olmus lakin Üzgünüm ki bu is boyle surmez kv daha hırçın bir hal alır zamanla farkli sorunlar çıkar bi sekilde konusacaksiniz mesafeli olun
Demek ki o zamandan beri içinde birşeyleri beslemiş.düğünden sonra da ilk fırsatta dışarı vurmuş.üzüldüm adınızaHarikasınız valla.. kapalı olduğum için değildi gelinliğimi açık istemişti bu yüzden.. ama o olaydan sonra ben rest çektim eşim kıyametleri kopardı. Annesi ağlaya ağlaya hem benden hem ailemden özür diledi ve o günden sonra canım aşkımm bitanecik kızım diye peşimden gezer oldu ta ki evlendikten sonra.
Ne zamandan beri konusmuyorsunuz . Küfür etti mi pekiÇevremdekilerde öyle diyor cevap vermemekle çok iyi yaptın diye ama resmen şoka girdim ondan cevap vermedim. Eşimle babası bile şok oldular
Demek ki o zamandan beri içinde birşeyleri beslemiş.düğünden sonra da ilk fırsatta dışarı vurmuş.üzüldüm adınıza
Sürekli aynı şeyleri düşünürsen bir adım ilerisini görmen mümkün değil .düşünmemeye çalış yada kayinvalideni al karşına konuş ve rahatla .tabi senden özür dilemesini sağla önce .esin nasıl böyle bir haksızlığa göz yumdu ,akıl alır gibi değil ...bir an önce de psikolojik tedaviye başlaman gerekiyor çünkü takıntı haline getirmişsin. Esinin tutumu nedir bu konuda ?Merhabalar, bayadır yoktum buralarda..
Eski üyelerden varsa hatırlarlar beni her eyse..
Eşimin annesinden nefret ediyorum. İsmine cismine hiç bir şeyine tahammül edemiyorum. Adının geçtiği yerde beynim yerinden oynuyor sanki. Bu yüzden psikolojik tedavi görmeyi bile düşünüyorum. Elimde değil!
Sebebi ise 1 haftalık evliyken balayından geldikten sonra aile ziyaretine gidelim dedik eşimle. Önce eşimin ailesine gittik.. babası bizi harika karşıladı. Annesiyle mutfakta oturuyorduk birden tartışma çıktı bana ağıza alınmayacak hakaretler etti. Normal şartlarda asla kendimi ezdirmem fakat o an şok olduğumdan ağzımı bile açamadım. Eşim ve babasıda şok oldu.. eşim beni aldı çıktık! Ertesi gün aileme herşeyi anlattım eşimin hatrına hepsi sustu. O günden sonra görüşmüyoruz. Eşim gidip geliyor ama ben yüzünü bile görmek istemiyorum. Ama sürekli beynimde o var! Tartışmanın çıkma sebebi çok saçma düğünde servis gecikmesi kız tarafı erkek tarafı olayları.. evlenmeden önce canım cicim olan kadın evlenir evlenmez içinden canavar cıktı resmen.
Ne zamandan beri konusmuyorsunuz . Küfür etti mi peki
Sürekli aynı şeyleri düşünürsen bir adım ilerisini görmen mümkün değil .düşünmemeye çalış yada kayinvalideni al karşına konuş ve rahatla .tabi senden özür dilemesini sağla önce .esin nasıl böyle bir haksızlığa göz yumdu ,akıl alır gibi değil ...bir an önce de psikolojik tedaviye başlaman gerekiyor çünkü takıntı haline getirmişsin. Esinin tutumu nedir bu konuda ?
Öyle adamı uykusunda bağlarım sonra uyandırırım anasının terliğiyle döverim .hiç de gıkı çıkmazOnu bırak dayak atan bile var annemde annem diye karısına
Aklından çıkarmaya düşünmemeye çalış.düşündükçe üzülen siz olursunuz eminim kv nin umrunda bile değildir.sadece birileri geldiğinde dedikodunu yapıyordur.boşveer kendini üzdüğüne değmez.eşin seni sen onu seviyorsun.çok şükür ki köstek değil destek olmuş sana.sen onunla mutlu olmaya bak.düşündükçe mutlu da olamazsinEşimi çok sevmesem ve eşimin bana ve ailrme olan saygısını tutumunu görmesem bu durum çekilecek gibi değil. Allah düşmanıma bile yaşatmasın
Aklından çıkarmaya düşünmemeye çalış.düşündükçe üzülen siz olursunuz eminim kv nin umrunda bile değildir.sadece birileri geldiğinde dedikodunu yapıyordur.boşveer kendini üzdüğüne değmez.eşin seni sen onu seviyorsun.çok şükür ki köstek değil destek olmuş sana.sen onunla mutlu olmaya bak.düşündükçe mutlu da olamazsin
Ama yapacak birşeyim yok diyip işin içinden çıkması çok saçma .annesi sonuçta ,özür dilemesini sağlayabilirdi. Bu seni biraz sakinleştirirdi. Evliliğinin en güzel zamanlarını heba etmiş resmen ..yine de takmayıp hayatına çok daha mutlu bir şekilde devam edersen ,sinirden kuduracagini düşünüyorum (kvnin) . Senin mutluluğun onu yorar ..Mutlu ol ki huzuru kaçsın ..O olaydan sonra istersen boşanalım dedim çünkü annenin yüzünü ömür boyu görmek istemiyorum dedim.. saçmalama hemen aklına boşanmayı getirme dedi! Her konusu açıldığında ağlama krizlerine giriyordum!
Bir gün bana ne yapayım annem sonuçta ne yapmamı istiyorsun o günü geri getirwmiyorum annemi atsam atamam gibisinden konustu beni de dusun sen görüşme tamam falan gibi cumlele4 kurdu. Birde bir kural koydu evimizin icinde bu konular açılmayacak diye konusursak disarida konusucaz diye