Kv Bizimle artik konusmayin dediler

Vallahi konuya odaklanamıyoruz ortadaki dev yanlıştan. Maalesef farkında olduğunuz bir şey yok.
Yorum yapmayin cikin konu sahibi benim sizin yorum yapmanizi istemiyorum baska bir konu vardi ordada sizin ile bir diyelogumuz olmustu siz kisilestirip konusuyorsunuz ve hitap sekliniz kaba rahatsiz edici kucumseyrek konusma uslubunuzu degistirin derim yorum yapmazsaniz seviinirim.iyi gunler

Yorum yapmayin cikin konu sahibi benim sizin yorum yapmanizi istemiyorum baska bir konu vardi ordada sizin ile bir diyelogumuz olmustu siz kisilestirip konusuyorsunuz ve hitap sekliniz kaba rahatsiz edici kucumseyrek konusma uslubunuzu degistirin derim yorum yapmazsaniz seviinirim.iyi gunler
Aksine genellemektir en sevdiğim şey. Beni gözardı edin. 🌸

Konu sahibi, bana biraz kafan karışık gibi geldi yada duygusal bir dönemdesin sanırım cünkü kayınvalidemle çok iyiyiz diyorsun aranız çok iyiyse anlık söylenen şeyler tolere edilebilir neden bu kadar üzüldün? Eğer sana böyle davranmasına üzüldüysen arayıp zaten hassas bir dönemdeyim böyle yaparak beni daha çok üzüyorsun diyebilirsin burdaki kızlar bu konuda sana ne diyecek ki kayınvalideyi ilgilendirmez diyorlar ama o bize hep destek oldu diyorsun yani bir anlamda kayınvalideni savunuyorsun, bana kalırsa bende biraz mesafeli ol bu tarz işlerine karıştırma derim yarın birgün bebeğin olunca kayınvaliden çocuk üzerinde senden çok hak iddia edecek bence herşeyine karışacak ve bu durumdan zamanla bunalabilirsin saygısızlık etmeden mesafeni koy bence ilişkiniz çok çok içli dışlı geldi bana
Evet kirildim ona o ve bu donemde cok kirilganim hassas bir donemdeyim farkindayim ama kayivalidem bana oyle soylemesine sasirdim napabiliirm acaba asilama yapayim mi fikir almak icindi?Ama kizlarda yorumunu soyluyor saygi duyuyorrum savunma sekli degil sadace olanlari soylemek istedim

Meraba kizlar asilama yapacagim diye bu ay bir plan kurmustuk tabiki istedigimiz gbi gitmedi bazi maddi durumlardan dolayi yapamiyorum asilamayi bunu kayinvalideme guzel dinle anlattim sen cocukmusun bir yapacam diyon yapmiyon git altinlarini sat ve bu asilamayi yap dedi yoksa bizle konusmayin.artik dedi bnde siz bilirsiniz diyip telefonu kapadim Yani esim ve ben istemiyoruz ama kayinvalidem paramizin olmadigina inanmiyor illa yapacaksiniz bu kadar herseye karismasi normal degil sizce napmaliyim esiminde fikrini degistirdi yapalim diyor bana bn ise yanlis birsey yapmak istemiyorum ve icimden bir ses asilamanin tutmyacagini soyluyor off bilemiyorum akil verin su kafa ile hic normal degil bu surecc ?? Fikriniz onemlidir
Kvnin neden bu konudan haberi var neden bu konu üzerine onunla sohbet ediyorsunuz. Siz konu üzerine sohbet ederseniz laf söyleme hakkını kendinde bulması doğal. Bunu aile içinde değil sadece eşinizle ve doktorunuzla karar verin

Yanli
Meraba kizlar asilama yapacagim diye bu ay bir plan kurmustuk tabiki istedigimiz gbi gitmedi bazi maddi durumlardan dolayi yapamiyorum asilamayi bunu kayinvalideme guzel dinle anlattim sen cocukmusun bir yapacam diyon yapmiyon git altinlarini sat ve bu asilamayi yap dedi yoksa bizle konusmayin.artik dedi bnde siz bilirsiniz diyip telefonu kapadim Yani esim ve ben istemiyoruz ama kayinvalidem paramizin olmadigina inanmiyor illa yapacaksiniz bu kadar herseye karismasi normal degil sizce napmaliyim esiminde fikrini degistirdi yapalim diyor bana bn ise yanlis birsey yapmak istemiyorum ve icimden bir ses asilamanin tutmyacagini soyluyor off bilemiyorum akil verin su kafa ile hic normal degil bu surecc ?? Fikriniz onemlidir
Yanlış anlama ama aşılama yapacak kadar paranız yok çocuğa nasıl bakacaksınız. Çocuk dusundugunuzden çok daha masraflı olcak. Bence kaynanani bırak bı köşeye. Birikim yapmaya çalışın. Eliniz rahatlasın öyle çocuk işine girişin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Dert ediyorum cunku kayinvalidemi bir gun gormezsem ozluyorum😂aslinda onu oglundan cok takiyorum bu biraz tartisilacak bir konu da hic desmeyin😂
Benim mucadalem 2 yildir basladi esimij degerleri kotuydu baya savastim.basardim iyi bir sonuca vardim sayilir
Bazi sorunlar da hal olursa esimin degerlrinde dogal yolla bile cocugumuz olacagina inaniyorum yasimiz genc cunku
Ben suan hazir degilimm asilama yapmaya evet dogru gormussunuz sansimi dnerim skinti yok da ama acele ile menzil alinmaz
Ben zmana birakmak istiyorum olur ya neden olmasin ki
Hakkınızda hayırlısı olsun o halde.. 🤗 Siz kendinizi nasıl iyi hissedeceksenşz o şekilde hareket etmeniz en güzeli zaten.. Baya da yol almışsınız inşallah normal yoldan olur belli mi olur ki😊

kendimi fiziksel olarak hazır hissetmıyorum dinlenemelim de eşine bitti.
kv ne haddine.demek ki hiç biri tutmasa yine aynı şeyler olacak.
gelini sevmıyon tamam dıyelım ınsen kendı evladı için dua eder. teselli verir.
çok istıyorsa karşılasın masrafları.

Yanli

Yanlış anlama ama aşılama yapacak kadar paranız yok çocuğa nasıl bakacaksınız. Çocuk dusundugunuzden çok daha masraflı olcak. Bence kaynanani bırak bı köşeye. Birikim yapmaya çalışın. Eliniz rahatlasın öyle çocuk işine girişin. Hakkınızda hayırlısı olsun
Konuda sorulan en mantıklı soru sizinki❤️
Cevabı bende merak ediyorum suan.

Kimsenin sözüyle hiçbirsey yapmam. Net.

Bu kadar müdahale ettirmeyin.
Hem neden bu derece konuları anlatıyorsunuz ki?

Yanli

Yanlış anlama ama aşılama yapacak kadar paranız yok çocuğa nasıl bakacaksınız. Çocuk dusundugunuzden çok daha masraflı olcak. Bence kaynanani bırak bı köşeye. Birikim yapmaya çalışın. Eliniz rahatlasın öyle çocuk işine girişin.

Yanli

Cocuk sorumluluk ister Biz maddi olarak kimseden birsey beklemedik ve para biriktirip ev aldik Haliyle cocuk oluncada bakmayi biliriz konu asilama parasi bulamama degilki insan para bulmak isterse tabi bulur yani illa yolu vardir ben cabalayamiyorum. Bu yolda bni durduran birsey var zmana birakmami istiyor konu para degil ki.. vardir herkesin zor donemleri bizde donemdeyiz

Bana duygusallıktan çok maddi yardım arıyorsunuz gibi geldi. Paranız yoksa çocuğa nasıl bakacaksınız? Çocuk olunca bakmayı biliriz diyorsunuz da nasıl? Kaynananızın yardımıyla mı? Birileri size hep destek çıkmak zorunda mı? Birikimi yapıp öyle yola çıkılır. Ayrıca eşinizle sizin özelinizi kaynananızın bilmesine ne gerek var? Seviyor olabilirsiniz de bu kadarı abartı geldi. Özelinizi açarsanız o da kendinde yorum yapma hakkı bulur

Cocuk sorumluluk ister Biz maddi olarak kimseden birsey beklemedik ve para biriktirip ev aldik Haliyle cocuk oluncada bakmayi biliriz konu asilama parasi bulamama degilki insan para bulmak isterse tabi bulur yani illa yolu vardir ben cabalayamiyorum. Bu yolda bni durduran birsey var zmana birakmami istiyor konu para degil ki.. vardir herkesin zor donemleri bizde donemdeyiz
Konu para degılse paramiz yok kaynanam bızı anlamadı minvalinde cumleler neden kuruyorsunuz? Asılama ıcın cabalamak istemedik kaynanam boyle dedı yazsaydın?

Hakkınızda hayırlısı olsun o halde.. 🤗 Siz kendinizi nasıl iyi hissedeceksenşz o şekilde hareket etmeniz en güzeli zaten.. Baya da yol almışsınız inşallah normal yoldan olur belli mi olur ki😊
Tskuur edrmm 🤗hic belli olmaz

Konu para degılse paramiz yok kaynanam bızı anlamadı minvalinde cumleler neden kuruyorsunuz? Asılama ıcın cabalamak istemedik kaynanam boyle dedı yazsaydın?
Aslinda para konusu bahane ederek kayinvalideme soyledim KV inanmadi ve sinirlendi anliyormusnuz? Yani kararsiz kaldim napacagim konu actim sanirim pisman oldum

Aslinda para konusu bahane ederek kayinvalideme soyledim KV inanmadi ve sinirlendi anliyormusnuz? Yani kararsiz kaldim napacagim konu actim sanirim pisman oldum
Burda butun mesele ona izahat vermen aslında. Bir de halan olması.
Kocanın da kuzen olması.
Asırı yorucu.
Akrabalar zaten yorucu uzaktan bile.
Bi de boyle...
Neyse bundan sonra ozelınız sıze kalsın.

Back
X