N nevkaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2016 1.022 315 123 6 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nevkaa #61 basbelasiyim .!.: Yok yanlış anlamıyorum eğer siz isteyerek cagiriyorsan bende artık çağırmam demeyeceksiniz herkes kendi kalitesini belli eder Genişletmek için tıkla... Bende oyle syleyecm bundan sonra sizden boyle ogrendm kmseyi cagrmak zorunda deglm dyecm kalite belli oldu
basbelasiyim .!.: Yok yanlış anlamıyorum eğer siz isteyerek cagiriyorsan bende artık çağırmam demeyeceksiniz herkes kendi kalitesini belli eder Genişletmek için tıkla... Bende oyle syleyecm bundan sonra sizden boyle ogrendm kmseyi cagrmak zorunda deglm dyecm kalite belli oldu
basbelasiyim Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ekim 2013 20.367 57.005 798 6 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nevkaa #62 btlbetus .!.: Bende oyle syleyecm bundan sonra sizden boyle ogrendm kmseyi cagrmak zorunda deglm dyecm kalite belli oldu Genişletmek için tıkla... Haklısınız biz dede böyledir uzaktan misafir gelince yemeğe alırız dedim ya kalitesi belli oldu ayrıca şöyle düşünün eşinizde görmüş oldu
btlbetus .!.: Bende oyle syleyecm bundan sonra sizden boyle ogrendm kmseyi cagrmak zorunda deglm dyecm kalite belli oldu Genişletmek için tıkla... Haklısınız biz dede böyledir uzaktan misafir gelince yemeğe alırız dedim ya kalitesi belli oldu ayrıca şöyle düşünün eşinizde görmüş oldu
N nevkaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2016 1.022 315 123 6 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nevkaa #63 basbelasiyim .!.: Haklısınız biz dede böyledir uzaktan misafir gelince yemeğe alırız dedim ya kalitesi belli oldu ayrıca şöyle düşünün eşinizde görmüş oldu Genişletmek için tıkla... Cagirmayi birakin gelmedi bile sanki küs gbi aramizda bsey olmus gbi halbuki gelip gittigi yer esimde cok kzdi bseyler soylr o da dayanamz bende bundan snra isime geldgi gbi dvrancam
basbelasiyim .!.: Haklısınız biz dede böyledir uzaktan misafir gelince yemeğe alırız dedim ya kalitesi belli oldu ayrıca şöyle düşünün eşinizde görmüş oldu Genişletmek için tıkla... Cagirmayi birakin gelmedi bile sanki küs gbi aramizda bsey olmus gbi halbuki gelip gittigi yer esimde cok kzdi bseyler soylr o da dayanamz bende bundan snra isime geldgi gbi dvrancam