kv canımı skyor

Ben olsam sevinirdim kimse elleşmiyor annemle rahat rahat ve başbaşa vakit geçiyorum diye :)

Sorma canm.bnde cok sinirlendim ya saygisizlik resmen bende pisman etcem ne giderm ne ararm isleri dusuncede misafr getirmek istedkleri zman da siz benm misafrlerimi onemsemednz bende kmseyi cagrmk zorunda deglm dyecm ztn esim konusck annesyle agzinin.payini verck annem gidince

annen de sen de... caninızı sıkmaya inan değmez. keser döner sap döner gün gelir hesap döner. kinle içini doldurp kendine eziyet etme vakti geldiginde ayni umursamazlikta ol.

ben senin yerinde olsam bu saatten sonra hiç bir şekilde onları kaale almazdım, hiç bir şekilde sıcak davranma, kötü olma ama güler yüz de gösterme, eşine de belli etme ki daha sonradan senin yüzünden demesin, azıcık stratejiyle bu işler sana ekmek yol su olarak geri döner

annen de sen de... caninızı sıkmaya inan değmez. keser döner sap döner gün gelir hesap döner. kinle içini doldurp kendine eziyet etme vakti geldiginde ayni umursamazlikta ol.
Ewet canm benimde aynen boyle planlarim var walla dgru soyluyosun bi de bana sen cagirmadin etmedin ki beni derse ozmanda agzinin payini vercem bskasina geldi mi davet etme ariyorlar bnm ailem hc onemli degil

Ne güzel işte bundan sonra aynı muameleyi yapmanız için çok geçerli sebebiniz olacak. Yeri geldiğine herkese hakettiği ilgiyi gösterirsiniz.

Belki iyi niyetli bi sekilde ana kiz hasret gidersin diye düşünmüştür ( bu soyledigime kendim bile inanmadim)
Ayip etmis haklısın valla

Ohhh seninde canına com com.. boşver bahaneyi kendileri verdiler senin eline..sende onlardan kim olursa olsun ağırlama.. eşin de gerçek yüzlerini gördü bak buda birşey dır.. gorgusuzler nolacak..

Keşke sen kayınvalidene annemler geldi siz de buyrun gelin vs deseydin. Belki de davet bekledi bilemiyorum. Bize genelde uzaktan biri gelince diğer akrabalar toplaşır gelir bize.

Nasıl biri bilemiyorum aranızda başka sorun var mı?

Yok canm bi sorun yok gelmedigi yer degil ki normalde gelir giderdi arada sirada ama 1 hftadr sesi cikmiyo ayrica bizde de gelenin yanina gidilir cagirilir ki ben de annemde gtmeden gelin oturalm dye syledk ztn o aksam ayrilrken

Yok canm bi sorun yok gelmedigi yer degil ki normalde gelir giderdi arada sirada ama 1 hftadr sesi cikmiyo ayrica bizde de gelenin yanina gidilir cagirilir ki ben de annemde gtmeden gelin oturalm dye syledk ztn o aksam ayrilrken

Davete icabet yok, kendi tarafından bir davet yok.. Hiç hoş değil.

Aslinda hediyeyi sen gotur annem sizin icin almis de...utanir belki uyuz kari...bizimkiler de oyle..sitemiz var cardaklarimiz falan..orda onlar kahvalti yapiyordu annemle babam bana geldi selam bile vermemisler bi hosgeldin bile dememisler.bende ozaman cok sinir olmustum ailem sasirip kalmisti insan bi gelir konusur diye ama yobazlik iste canim medeniyetsz oldumu bi insan ....

Anneniz gittikten sonra soyleyin bence annemi bi yemege cagirmanizi beklerdim de ayip ettiniz. Bundan sonra da cagirma kimseyi anlasinlar

Bi yonden oyle dusunulebilir ama 1 hfta boyunca hic mi gelinmez aranmaz ayip ya kendilerinden biri oldgu zman ben agirlanak zorundaymisim gbi

kendilerinden biri olduğunda sen ağırlamak zorunda değilsin, onların gelmek zorunda olmadığı gibi. çok büyütüyorsun bence. ama bi daha sen de bu misafir ağırlama olayına bi son ver. arayıp davet et derlerse müsait olmadığını davet edemeyeceğini söyle.

Insan ailesine yapilan saygiszlgi unutamiyor szinkilerde ayni demek ki sonrada saygi bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…