Akraba cunki dayilarinin esi oluyor misafir olarak agirladim ayrica biz annemleri gezdirdik disarda snr oraya ugradik mecbur ertesi gun gidecegi icinSizin babaniarina gitti onlarin hosgeldin demesi gerekir uzaktan gelene.
Siz misafir isini abartmissiniz biraz eltinizin annesi ne alaka sonra boyle uzulmeniz normal.
Yok canm bi sorun falan olmadi bence onemsemiyorlarAcaba düğün zamanı bi kırgınlık mi oldu aralarında ?
Bi yonden oyle dusunulebilir ama 1 hfta boyunca hic mi gelinmez aranmaz ayip ya kendilerinden biri oldgu zman ben agirlanak zorundaymisim gbiGelmek zorunda degiller. Hatta gelmemeleri daha iyi.
Kusura bakmayın boyle yazmaya alismisim oyuzden bi de sinirle daha hizli yazdmKayınvalide uğramıyor. Sesli harfler de mi hiç uğramıyor.
Kusura bakmayın çok zor okunuyor.
Gözler pert
Bundan sonra oyle yapcm bndeGelmesinler bosver.Fazla buyutme.Sen de cagirma olsun bitsin.
Agirlamak zorunda degilsiniz ki. musait degilim diyip gecin. Huzursuzluk olacagina gelmesinler daha iyi.Bi yonden oyle dusunulebilir ama 1 hfta boyunca hic mi gelinmez aranmaz ayip ya kendilerinden biri oldgu zman ben agirlanak zorundaymisim gbi
Bence fazla onemsediklerinden. Belki kiskaniyorlardir mesela.Yok canm bi sorun falan olmadi bence onemsemiyorlar
Bundan snra farkli olcm lafimida syleyecm yeter artk bnm ailemi onemsemeyeni ben hc onemsememAgirlamak zorunda degilsiniz ki. musait degilim diyip gecin. Huzursuzluk olacagina gelmesinler daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?