- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi melek safiye
-
Ben zaten kizimi hic gondermem kenidisi cikiyor ve kizimi yanina cagiriyor neden gelmiyorsun hadi gidelim babaanneyle oynayalim falan ama biraz sonra bagirma seslerini duyuyorum zaten hemen gidip aliyorum kizimi
çocuğun olumsuz etkilendiğini söyle, net ol.Nasil yaparim hoc bilmiyorum bagirmayin diye kac kez konustum kendisini savundu ben onun babaannesiyim severimde bagiririmda nevar bunda.esimde annesiyle ayni dusuncede o yuzden cocugu gelip goturdugunde nasil itiraz ederim nasil gondermem hicbir fikrim yok
Bence gönderme yada süreyi çok kısa tut hemen git al geri..Iyi gunler arkadaslr.Soyle bir derdim var.Biz kv ile
Altli ustlu oturuyoruz.Benim 3yasinda bir kizim var MasAllah cok akilli uslu bir cocuk.Ve ben hic bir zaman kayinvalideme cocukla ilgili yuk
Olmadim kizima hic bakmadi nereye gitsem kendimle gotururum ki kv eziyet olmasin.fakat kizim kvlarin yanina gider oynarlar genellikle kv kendisi cagirir gel biraz oynayalim diye ama her zaman biraz oynadiktan sonra kizima bagiriyor.yeter biktirdin uslu ol kafami sisirdin boyle seyler.halbuki cagiran kendisi.cok zoruma gidiyor.dusunuyorum Allah korusun bana bir sey olursa kizima babaannesi bakacak ama gozum arkada kalir.hoc emanet edemem.Her cocuga bagirdiginda cok uzuluyorum ya bana birsey olursa kizim onun ellerinde buyurse ve ona bagirirsa diye.ben kac kere konustum ona bagirdiginizda uzuluyorum bana soyleyin yaramazlik yaparsa diye ama hic etkisi olmamis malesef konusmamin
Bağardığını duyduğunuz anda alın gidin babanen rahatsız olmuş bizden diye çağardığında da bağaracaksan getirmeyeceğim deyin.Iyi gunler arkadaslr.Soyle bir derdim var.Biz kv ile
Altli ustlu oturuyoruz.Benim 3yasinda bir kizim var MasAllah cok akilli uslu bir cocuk.Ve ben hic bir zaman kayinvalideme cocukla ilgili yuk
Olmadim kizima hic bakmadi nereye gitsem kendimle gotururum ki kv eziyet olmasin.fakat kizim kvlarin yanina gider oynarlar genellikle kv kendisi cagirir gel biraz oynayalim diye ama her zaman biraz oynadiktan sonra kizima bagiriyor.yeter biktirdin uslu ol kafami sisirdin boyle seyler.halbuki cagiran kendisi.cok zoruma gidiyor.dusunuyorum Allah korusun bana bir sey olursa kizima babaannesi bakacak ama gozum arkada kalir.hoc emanet edemem.Her cocuga bagirdiginda cok uzuluyorum ya bana birsey olursa kizim onun ellerinde buyurse ve ona bagirirsa diye.ben kac kere konustum ona bagirdiginizda uzuluyorum bana soyleyin yaramazlik yaparsa diye ama hic etkisi olmamis malesef konusmamin
Aşkım canım bitanem demeniz çocuğun sınır ihlalidirBen olsam kesinlikle göndermezdim.Zorunuza gitmekte çok haklısınız.İki tane yeğenim var deliriyorum onlar için.Degil bağırmak isimlerini söyleyerek bile konuşamam.Askim,canım,bitanem derim hep.Biri benim yeğenime bagiracak alnını karşılarım.Suanda hamileyim kendi çocuğuma bagirilsa herhalde dünyayı yıkarım başlarına.Cocuga bağırmak nedir Allah aşkına.
Merak ettim anlatabilecegin bişey mi o kadar sinirlendinYollamayın sizde. Hadi gidelim yada hadi gel dediğinde burada oynayın diyin gözünüzün önünde oynasınlar yada siz de gidin çocuğunuzla. Kayınvalide torununa bağırmıyor siz evladınıza bağırılmasına göz yumuyorsunuz. Doğru düzgün laftan anlamıyorsa yıkın ortalığı şimdi korumayacaksınızda evladınızı ne zaman koruyacaksınız.
benim kayınvalide ile çocuğum mevzusunda bir sorunum oldu çektim aldım kucağından bu evi içinde seninle cayır cayır yakarım sen kimsin diye yıktım ortalığı
Siz ne bekliyorsunuz
Taa alt kattan duyulacak kadar evladınıza bağırılıyor siz kibarca etmeyin eylemeyin diyorsunuz pes valla
Ben genelde sinirli bir insanım ama konu çocuğum olunca gerçek manada gözüm dönüyor. Kendi annem babam kayınvalide hala filan hiç farketmiyor benim içinMerak ettim anlatabilecegin bişey mi o kadar sinirlendin
Göndermeyin birdaha gece uykusunda agliyor korkutmussun cocugu diyin .Iyi gunler arkadaslr.Soyle bir derdim var.Biz kv ile
Benim korkum bana birsey olursa kizim onunla yasayacak korkusu.Iyice korku yarandi bende bu konuyla ilgili
Surekli
Aklima
Geliyor ya bana birsey olurda kizima babaannesi bakarsa diye cok uzuluyorum
Siz neden öleceğinizi falan düşünüyorsunuz. Hastalığınız falan varsa biraz endişelenmenizi anlarım ama ölümü takıntı haline getirmeniz neden? Ayrıca o çocuğun babası var. Kızınız hep 3 yaşında kalmayacak , büyük olasılıkla ergenliğe girince olamdik cevaplar bile verecek. 18 yaşına gelecek artık istediğini size sormadan yapabilecek. Siz sanki hep çocuk 3 yaşında kalacak gibi konuşuyorsunuz. Siz de neden bu ölüm korkusu var , bir yakinizizi falan mı kaybettiniz?Benim korkum bana birsey olursa kizim onunla yasayacak korkusu.Iyice korku yarandi bende bu konuyla ilgili
Surekli
Aklima
Geliyor ya bana birsey olurda kizima babaannesi bakarsa diye cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?