Merhabalar.. Allah nasip ederse yakında bebeğimiz olacak. Kv ile nişanlandığımızdan beri anlaşamıyoruz. Kendi evlatlariyla da sürekli olarak kavga eden bu şekilde bir iletişimleri olan bir anne. Eşimde bende çalışıyoruz ve maddi olarak ücretsiz izin kullanıp bebeğimi büyütebilecek bir durumda değilim ama çalışma saatlerim 8-5 değil daha esnek günde 3 5 saat evde olmayacağım büyük ihtimalle. Eşimin teyzeleri çok iyi insanlar ve torunlarini kendileri büyütüyor o da onları kıskandığı için bizim bebeğimizi kendi büyüteceğini söylüyor sürekli. Ancak kendisi psikolojik olarak ciddi anlamda rahatsiz (yıllar önce şizofreni tedavisi görmüş hastanede yatmış şuan ilaç kullanmayı reddediyor)ve ev isi bebek büyütme gibi meselelerden anlamıyor. Batıl inançları ciddi anlamda var yenidoğan bebeğe ballar şekerler mevzusuna şimdiden giriyor. İlk torunlari olacak ancak maddi anlamda evlenirken de bana yapmadıkları gibi bebeğe de tek birşey yapmadılar. Beklentim yok ama bebeğe bakıcı bulmak niyetindeyiz kendisinin bakabilecegini düşünmüyorum aynı evde iki günden fazla yasayabilecegimi hiç düşünmüyorum. Eşim doğsun sonra söyleriz diyor ama ben o zaman da ciddi bir tartışma yaşanacağını düşünüyorum. Nasıl söylemek gerekir? Ne yapmak gerekir bilemiyorum.