Benzer bir durum bizde de var.Üstelik biz her yaz 35-40 gün yaylada,ahşap bir evde, ahırın üzerinde ki ahırda 10 inek var kalmak zorundayız.Eşimin annesi çok iyidir ama tıpkı sizinki gibi yaşlılıktan,ineklerle uğraşmaktan hijyeni unutmuş.Evlerde de su yok.Ortak çeşmeden bidonlarla taşıyoruz. Dolayısıyla suyu ne kadar az harcarsa o kadar az çeşmeye gidilir.Tamamen anlattıklarınız birebir aynı.Bazen eşime diyorum umumi wcler daha temizdir diye.Ben çözümü şöyle buldum. Bir kere nevresim, yastık, yorgan her yıl evden götürüyorum. Kaldığımız oda,her yıl aynı dolayısıyla o odada ne varsa çıkardım perdeden, halıya kendim götürdüm.Kapaklı dolaplar aldım. Kendime farklı bir çay bardağı, çay fincanı, tabak, çatal kaşık götürdüm. Sanki bizde fazlaymış gibi.Hep aynılarını kullanıyorum, kendim yıkıyorum.Hatta bazılarını kendi odama saklıyorum. Neden rahatsızsanız kendiniz hijyen çözümü bulun.Bakliyatların ağzını açık bırakırdı cam kavanoz götürdüm içine sakladım. Bulaşık süngerini bile götürüp odamda saklıyorum bakıyorum bulaşıklıktaki süngerle olmayacak bir yer siliyor, eşimin annesi fark etmeden onu atıp yenisini koyuyorum. Biraz algıları açık olup,tedarikli gidince sıkıntı olmaz.