• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ayni evde kalma istegi

Sohbet aralarına denk geldikçe sıkıştırın insanlar elden ayaktan düşmeden kimseye yük olmaya çalışmamalı, herkesin kendi evi yeri kocası ve çocuklarıyla başbaşa gezeceği zamanlaeı olmalı, kimse kimseye musallat olmamalı diye. Artık evlilikler eskisi gibi değil, kimse kayın aileyi çekip çevirmek için evlenmiyor kendi hayatını yaşamak için evşeniyor deyin. Taşı gediğine koymak önemlidir, başkalarından bahsedilirken yeri geldikçe kondurun bunlar ki haddini bilsin.
kesinlikle haklisin bugun esime de aynisini dedim hadi elden ayaktan kesilse tamam anlarim ama su an ki haliyle ne demek ayni evi teklif etmesi diye. tek olsada kabul etmem taki yaslanirda bakima muhtac olursa atacak halim yok. kayinvalidemin bu yapti bencillik zaten. cok uyanik birisi. sesiz sakin biri de degil inatci. is ciddiye binse direk hayir derim diye dusundum o yuzden hic cevap vermedim.

Yazık ya götürün canı sıkılıyor galiba bana art niyetli gelmedi ama yapisirsa da tam yapışır tabi o da ayrı 😅

kesinlikle haklisin bugun esime de aynisini dedim hadi elden ayaktan kesilse tamam anlarim ama su an ki haliyle ne demek ayni evi teklif etmesi diye. tek olsada kabul etmem taki yaslanirda bakima muhtac olursa atacak halim yok. kayinvalidemin bu yapti bencillik zaten. cok uyanik birisi. sesiz sakin biri de degil inatci. is ciddiye binse direk hayir derim diye dusundum o yuzden hic cevap vermedim.

benin kv afedersin degisik heralde 2 sene ayni binada oturduk yemekleri beraber yemeyiz dedigimiz halde aylarca uzatti cagirdi durdu. cat kapi bize geldi ben gitneyince de. bir gun gorusmesek ertesi gun dun niye gelmedeniz diye 2 yil sorar mi insan yahu. resmen biktirdi bahane bulup tasindim. tasindiktan sonra gulerek kactiniz gittiniz dedi.... ee bu kadar seyin uzerine haala daha ayni ev teklif edilirmi sence
Tekrar şansını denemek istiyo demek ki bi umut :) dediğim gibi cevabınız net olursa 1 alınır 2 darılır sonra kabullenir.

Aslında altlı üstlü oturmasanız da çocuklara bakacaksa girin bir işe çalışın işte.
Hem manevi hem maddi iyi gelir size hem bu kadar kurulmazsınız kayınvalideye.
Tatile de gelse ve gerçekten bakacaksa ohh eşinizle gezin işte.
Ben isterim valla eşimle sabaha kadar gezerim, eğlenirim tatilde, tek denizle bitiyor mu sanki tatil.
Sabah denize de gelsin işte ne olacak ki o da iyi bir şey.

Aslında altlı üstlü oturmasanız da çocuklara bakacaksa girin bir işe çalışın işte.
Ben isterim valla eşimle sabaha kadar gezerim, eğlenirim tatilde, tek denizle bitiyor mu sanki tatil.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Kötü niyetli gibi görünmedi bana da.

Benim kayınvalidem de aynı. Sürekli ileride yalnız kalırsa bizim yanımıza taşınacağından bahseder . Ne diyoruz diye ağzımızı arar.
İleride bana siz bakacaksınız değil mi vs der. Yoruyor bazen.

eski konularimdan bilen bilir 2 sene kadar ayni binada oturduk zor kactim. bi bahane bulup tasindim. tuturdu yemekler beraber yensin diye kendileri de 5 kisilik aile kp kaynim vs. biz hayir deyince tavir aldi. ziet pirt bize gelip durdu tasindim. ozel hayat kalmadi cunku. neyse 8 - 9 yillik evliyim. bunlar ilk evlendigimde ev aldilar dublex ev gelin ustte siz durun dedi hayir dedi sanki ev ayri ayrica. resmen beraber kalalim dedi yani. gecenlerde ev kiralarida artiyo falan diye konusurken lafa daldi ee gelin ustte durun sende hem ise gir cocuga ben bakarim dedim kucuk cocuklarim var. sinir oldum cevap vermedim. nedir bunun diyorum bu kadar ayni evde kalma istegi tamam kabul etmem ama sinirimi bozuyor. bir keresinde kp le tartimis bunu kendisi anlatti babamda evden git kardesinle kal ozaman demis. kayinvalidemin kardesi yuzunden tartsmislar cunku. kv ise niye oraya gidecegim oglumun evi var dedim diyo bana bastira bastira konusmasi hem. ayrica her yere bizimle gitme istegi var denize gidip geldik gecen senelerde beni goturmediniz dedi herkesin ortasinda orali olmadim bile. bu sene resmen gitmeden basladi beni de goturun hem cocuklariniza bakarim diyo. iyice sinir olur oldum soguttu kendinden. kp boyle degil adam dunya iyisi saolsun.
Valla ben de sen gibi kvlerin bu gelinlerle aynı evde kalma,onlarla gezme vs istediğinin sebebini anlayamadım.Oyle ki kvm bu isteğinden ötürü resmen kendini çıkmaza, sıkıntıya soktu 😑 İnşallah gelini onla yer içer kalır da kadının bu hevesi artık geçer.

altli ustlu ev derken aynu ev diyor dublex ev mutfak birtane banyi birtane. ne demek cocuklarimi birakip ise girecekmisim biraz buyuse kucuk olan belki ama krese verirrim ona degil cunku evlerinde yazin butun cam balkon acik o yukari gidene kadar cocuklar elli kere gider gelir korkarim . evleri kalabalik dikkat edilmiyo pek böyle seylere. ayruca 2 sene ayni binada oturdum hic gelinine karsi iyi niyetli olmadi inanki surekli karismaya yonlendirmeye calisir baskalarinin yaninda laf sokar neyse acikladim sadece

İyi de sizin kayınvalideniz ile aynı apartmanda kiracı olarak oturma nedeniniz de "sen işe gir ben çocuğuna bakarım" cümlesi ile olmamış mıydı? Hem kira ödemiştiniz hem çocuğunuza baklımamıştı..sonrasında da bşr çocuğunuz daha olmuştu yanılıyor muyum?3/4 sene önce kayınvalideniz daha gençken bakmamışken şimdi neden aynı şeyleri kendinize yaşatasınız ki!?

Kayinbabanızin çok iyi biri olduğunu sanmıyorum en azından koca olarak. Kaynana hayatından memnun olsa sizin peşinize takılıp durmaz. Öyle alttan alttan işlemeye kalktığında sinir falan olmayın, sizin de ağzınız boş kalmasın yapıştırın örtülü örtülü. Zaten eşiniz de sizle aynı fikirde , bu halde sınırlarınızı boş yere yıpratmayın, düşünmeyin, kafanızda kurar durursunuz böyle.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Kötü niyetli gibi görünmedi bana da.
kaynim yeni evliydi karadenize mi gtsek diye konusuyordu esiyle ne olursunuz beni de goturun dedi kv. eltim bile sok oldu kimse cevap vermedi mesela. sonra balayina gittiler karadeniz degil baska yere 2 saatlik yol. tuturdu kv bizde gidelim arkalarindan diye anne sen iyimisin balayina mi gidecegiz yanlarina dedim gideriz baskina dedi gulerek hayir dedim ben. daha bunun gibi neler neler iste

İyi de sizin kayınvalideniz ile aynı apartmanda kiracı olarak oturma nedeniniz de "sen işe gir ben çocuğuna bakarım" cümlesi ile olmamış mıydı? Hem kira ödemiştiniz hem çocuğunuza baklımamıştı..sonrasında da bşr çocuğunuz daha olmuştu yanılıyor muyum?3/4 sene önce kayınvalideniz daha gençken bakmamışken şimdi neden aynı şeyleri kendinize yaşatasınız ki!?
evet aynen... bida niye ayni seyi yasayayim ki

altli ustlu ev derken aynu ev diyor dublex ev mutfak birtane banyi birtane. ne demek cocuklarimi birakip ise girecekmisim biraz buyuse kucuk olan belki ama krese verirrim ona degil cunku evlerinde yazin butun cam balkon acik o yukari gidene kadar cocuklar elli kere gider gelir korkarim . evleri kalabalik dikkat edilmiyo pek böyle seylere. ayruca 2 sene ayni binada oturdum hic gelinine karsi iyi niyetli olmadi inanki surekli karismaya yonlendirmeye calisir baskalarinin yaninda laf sokar neyse acikladim sadece
Ben de altlı üstlü oturmasanız da dedim ben de aslında yakın otursanız çocuğa baksa dedim
Ben küçük de en az üçtür diye düşünüyordum

eski konularimdan bilen bilir 2 sene kadar ayni binada oturduk zor kactim. bi bahane bulup tasindim. tuturdu yemekler beraber yensin diye kendileri de 5 kisilik aile kp kaynim vs. biz hayir deyince tavir aldi. ziet pirt bize gelip durdu tasindim. ozel hayat kalmadi cunku. neyse 8 - 9 yillik evliyim. bunlar ilk evlendigimde ev aldilar dublex ev gelin ustte siz durun dedi hayir dedi sanki ev ayri ayrica. resmen beraber kalalim dedi yani. gecenlerde ev kiralarida artiyo falan diye konusurken lafa daldi ee gelin ustte durun sende hem ise gir cocuga ben bakarim dedim kucuk cocuklarim var. sinir oldum cevap vermedim. nedir bunun diyorum bu kadar ayni evde kalma istegi tamam kabul etmem ama sinirimi bozuyor. bir keresinde kp le tartimis bunu kendisi anlatti babamda evden git kardesinle kal ozaman demis. kayinvalidemin kardesi yuzunden tartsmislar cunku. kv ise niye oraya gidecegim oglumun evi var dedim diyo bana bastira bastira konusmasi hem. ayrica her yere bizimle gitme istegi var denize gidip geldik gecen senelerde beni goturmediniz dedi herkesin ortasinda orali olmadim bile. bu sene resmen gitmeden basladi beni de goturun hem cocuklariniza bakarim diyo. iyice sinir olur oldum soguttu kendinden. kp boyle degil adam dunya iyisi saolsun.
Eşiniz nasıl karşılıyor annesinin bu yaklaşımını , kayınvalideniz oğlunu evlendirmiş ama sanırım yönetim bende olsun istiyor Allah size kolaylık versin

Eşiniz nasıl karşılıyor annesinin bu yaklaşımını , kayınvalideniz oğlunu evlendirmiş ama sanırım yönetim bende olsun istiyor Allah size kolaylık versin
ayni binadayken karismasina sinir oluyodu ama ben kadar degil tabi. genellikle beni hakli buluyo ama mesela tatile gelsin bizle ne olcakki dedi bende tatil bu annenle rahat edemem yaninda dedim

Back
X