• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ayni evde kalma istegi

Kayinbabanızin çok iyi biri olduğunu sanmıyorum en azından koca olarak. Kaynana hayatından memnun olsa sizin peşinize takılıp durmaz. Öyle alttan alttan işlemeye kalktığında sinir falan olmayın, sizin de ağzınız boş kalmasın yapıştırın örtülü örtülü. Zaten eşiniz de sizle aynı fikirde , bu halde sınırlarınızı boş yere yıpratmayın, düşünmeyin, kafanızda kurar durursunuz böyle.
yani koca olarak belki bilemem ama valla kayinbaba olarak cok iyi sukur

Sizi ve kayınvalidesinden eziyet görenleri ayrı tutarak acaba diyorum bu kayınvalideler gelinlerine özendikleri için mi böyle yapıyorlar? Yani bizim nesil daha rahat. Çoğumuz istediğimiz gibi geziyoruz, tatile gidiyoruz. Gençliklerinde yaşayamadıklarını mı yaşamak istiyorlar? Ya da evde canları sıkılıyor, artık eşleriyle gezemedikleri için mi böyleler? Gönül kocamıyor, bir yandan da üzücü bişey ya.

kaynim yeni evliydi karadenize mi gtsek diye konusuyordu esiyle ne olursunuz beni de goturun dedi kv. eltim bile sok oldu kimse cevap vermedi mesela. sonra balayina gittiler karadeniz degil baska yere 2 saatlik yol. tuturdu kv bizde gidelim arkalarindan diye anne sen iyimisin balayina mi gidecegiz yanlarina dedim gideriz baskina dedi gulerek hayir dedim ben. daha bunun gibi neler neler iste
Kayın validem balayına bizimle gelemediği için eşimin benimle yasıt kuzenini de götürmemizi teklif etmişti :)) Ona da değişiklik olurmuş.
Bir sonraki yıl Karadeniz turu yapmayı planladık,önce eşimin memleketine uğrayıp kv yı oraya bırakıp biz devam edecektik,yola çıkmadan 1 gün önce kv kız kardeşi ve 2 yeğeninin de bizimle geleceğini tebliğ etti.
13 14 yıl oldu evleneli bir kez bile amacına ulaşamadı ama denemekten hiç vazgeçmiyor kadın

kaynim yeni evliydi karadenize mi gtsek diye konusuyordu esiyle ne olursunuz beni de goturun dedi kv. eltim bile sok oldu kimse cevap vermedi mesela. sonra balayina gittiler karadeniz degil baska yere 2 saatlik yol. tuturdu kv bizde gidelim arkalarindan diye anne sen iyimisin balayina mi gidecegiz yanlarina dedim gideriz baskina dedi gulerek hayir dedim ben. daha bunun gibi neler neler iste
Çok fazla birlikte olmak ta elbette sıkıcı olabilir. günü birlik gezilerde beraber olunabilir. Yaşam tarzı aynı değilse denize birlikte zor olur bunu biliyorum. Kaynın yanında da mayo ile durmak istemezdim.

Ama çocuklarla severek ilgilenen kv karışmıyorsa zaten genel olarak istenir gelinler tarafından.

Sizinki biraz abartmış balayı da olmasın bir zahmet 😁

Back
X