• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv de kalmak

Biz Batmandayız aileler Ankarada, Allah kısmet ederse doğum için Ankaraya annemin yanına gidicem ama kv de kalmam, rahat edemem, ayaklarımı uzatıp oturamam ama kendi evimizde sere serpe yatarım da kalkarım da, annemlerle birlikte akşam oturmasına gidebiliriz onlar da gelir zaten, o şekilde görüşülür

Eşiniz yokken kv nin evinde kalır mısnız arkadaşlar. ( eşinizle başka şehirde yaşıyorsunuz ve siz hem kendi ailenizin hem eşininizin ailesinin bulunduğu şehire yalnız gelmişsiniz)

benim eşiminde zaman zaman şehir dışına çıkması gerekiyor kayınvalidemde kalmayı hiç düşünmedim bile eminim eşiminde annesininde içinden geçiyordur bu seferde bizde kalsın diye ama kimse kusura bakmasın eşimle birlikte gider kalırım hiç sorun olmaz ama eşim yokken annemden başkasına gitmeyide düşünmem eşimin annesinin ses tonu hemen değişir annemdeyken ararım onu nasılsın diye soğuk konuşur benimle biliyorum sebebini ama o onun sorunu kendi kızı evli olsa sanki bana gelme kayınvalidende kalmı diyecek

benim eşimde iş için şehir dışına sık giderdi( allahtan artık gitmio ) gönül almak için 1 2 gün kvde kalırdım sonra annemlere geçerdim. ama gerçekten kv evinde eş yokken sığıntı gibi oluyo insan

Ben yurtdisindayim aileme kardesime kısa aralıklarla gidiyorum turkiyeye.kayinvaldem bizim yanımıza geldiginde gel bana da dediğinde ben o evde kalmam asla demiştim ozel bir sebepten.ama ozel bir şey olmasaydı da gitmezdim o iki gunü kayıp sayardim,esimle giderim sadece

Ben olsam kalmam. Kendi ailemin yanında eski odamda kalırım. Gün içinde oturmaya giderim bazen.
eşimle bile kalırken aklım hep annemin evinde oluyo zaten.

Eşiniz yokken kv nin evinde kalır mısnız arkadaşlar. ( eşinizle başka şehirde yaşıyorsunuz ve siz hem kendi ailenizin hem eşininizin ailesinin bulunduğu şehire yalnız gelmişsiniz)

eşim yokken neden kvde kaliyim.annemde kalırım tabiki.arada gündüz giderim o ayrı.

kalmam
ne kendi ailemde ne de eşimin ailesinde kalmam
kendi evimin gözümü çıkmış:9::9:

Niçin veya ne kadar ? hiç bişey belirtilmemiş

Ben hiç kalmadım şimdiye kadar, aynı şehirde oturuyoruz çünkü
Ama farklı ilde olsalar en çok ailemle kalırım tabi ki, çünkü orası benim büyüdüğüm yer rahat ederim
Ayıp olmasın diye kayınvalidemde de 1-2 gün kalırım belki

Offf sinilerim bozuluyor. Kv hastanede bi yakının başındaymış oraya gitmem gerekiyor. Eşimle aramız bozuldu onlara gitmedim diye. Ordan gelince eve yalnız giderim. Ev beni bunaltıyo görümcem kaynım pufffff. Bidaha gelmicem buraya ya. Ne zormuş uzakta oturup gelince mecbur biyerlere gitmek.

Aranızdaki ilişkiye bağlı aslında. eşim 2 hafta şehir dısına eğitim için gitti. kendi ailemde yasadıgımız sehirde değildi. 2 hafta esimin bekarken kaldıgı odada kaldım :) tesadüfen süre boyunca kayınpederimde şehir dısındaydı. birbirimize arkadas olduk yani

Back
X