- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Ya işte ne deyip lafı koyacağım pek anlamıyorum o işlerden offf ffKlasik yorumu yapacağım duyma görme. İyi ki aynı şehirde değilsiniz yoksa daha çekilmez olurdu senin için.
Bir de sana öyle laf ettiği zaman hiç savunmaya da geçme o sen cevap verince amacıma ulaştım deyip daha da mutlu olur. Gerektiği yerde lafını koyarsın sen de.
Ya işte ne deyip lafı koyacağım pek anlamıyorum o işlerden offf ff
Aynen benimki de kısa görünce de 155 falan bende uzun ve yapılı yim anlıyorum seniBenim kayınvalidem beni sever ama ilk zamanlar 1-2 şeye alınmıştım çok. Onların ailesi kv ve görümce kısa boylular ben uzunum yapılıyım. Kayınvalidem evde üşüdüm dediğimde falan kendi şallarını, hırkalarını getirip bana olmayınca "aaa olmadı sana bunlar küçük beden" diyoduNe bozulıyodum anlatamam kendimi cüceler ülkesinde Güliver gibi hissediyordum
Ya onu dedim aynen o şekilde. Sizin de kızınız var dedim ama anlamadı sanki gıcık kadın. Hı dedi bon bon suratıma baktı. Keşke anlasa da işte.Sen en güzel lafı demişssin sizin de kızınız var diyerek. Kendi kızından vur onu. Ama laf yetiştirme mutlu olmasın hiç.
Aynen benimki de kısa görünce de 155 falan bende uzun ve yapılı yim anlıyorum seni
Bende 40 gi yiyorum kardes miyiz biz yoksaEşime kaç numara terlik giyiyor deyip 40 cevabı alınca şoka girmiştiAma benimki alınganlıktı yani üstünde durulcak bişey değildi.
Ya onu dedim aynen o şekilde. Sizin de kızınız var dedim ama anlamadı sanki gıcık kadın. Hı dedi bon bon suratıma baktı. Keşke anlasa da işte.
Bende 40 gi yiyorum kardes miyiz biz yoksa
Ben 1,58 im amaaaa
3 üzünuz burda hatunlar ayak dabanim 40Kayıp kardeşim mi var yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?