kv dem den inciler....

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kv dem le ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Dün cumartesi günü ise gitmiyorum o yuzde sadece kahvaltıya gittik yakın bi şehir.
4 saat boyunca susmadi. Her konuda ahkam kesip durdu. En zoruma gidenleri sizinle paylaşmaya edemedim..
Mesela ben cerkez im kayin babam adetleri soruyor anlatıyorum ya iki de bir araya girmeye çalışıyor bizimde söyle bi şeyimiz var. Daha yeni kahvaltı yaptık ben cerkezleri hikayeleri anlatıyorum (cerkez olanlar avşar hikayelerini bilirler) bi anda lap diye sana soğuk bezelye çorbası getireyim iç dedi. Yok sağolun kahvaltı yaptım dedim. Neyse başladım anlatmaya bu seferde duş alsana yoldan geldiniz dedi. Artık kayin babam bile kıza iki
Laf ettirmedin dedi. Ailemi anlatmami istemiyor. Bide tuttu bi kız gelin olduğu evindir gibi bir şey söyledi. Bu sefer de ben ne yaptım ne dedim diye başladı. Neyse asıl konuşma şu sinirimi bozan
" bilmem kimin bir gelini var bir iyi bir iyi . Kendini bir sevdiriyo yani hiç soğuk değil senin gibi çok çok sıcak. Geluyo opiyo beni. Hele KV desinin elini eteğine kadar öpüyor ( eşim yanımda bunları soylerken)
Ben : " herkes bir değil ki anne herkesin yapısı farklı ben öyle çok sıcak olmaktan hoşlanmam. hem gerçekten samimi olduğunu nereden biliyorsun . Yapmacık hareketin kime ne faydası var "
Kv : " hiii tabi orası öyle. Senin gözlerin lensti demi karmakarışık? Ne gerek var kendi gözün daha iyi. Ama Onun gözleri lens te değil gerçek yeşil . "
Bu arada yanıma yaklaşıp neredeyse gözümün içine girecek .
Eşim müdahale ediyor. Anne uTandır ma Karışma o seviyor diyor.
Kv: yok oğlum ben ne utan dir cam
Ben : " bence de utan dir mayın kimseyi sonuçta sizin de bekar bi kızınız var yarın öbür gün onu da utan dirir larsa üzülürüm "
Kv nin son dediğim cümleyi anladi mi emin degilim hik mik etti yüzüme baktı anlamadım şeklinde.
Ben bu kadınla ne yapacağım gözüme sacima tirnagim a kadar laf söylüyor bi akıl verin kızlar ya..

Klasik yorumu yapacağım duyma görme. İyi ki aynı şehirde değilsiniz yoksa daha çekilmez olurdu senin için.

Bir de sana öyle laf ettiği zaman hiç savunmaya da geçme o sen cevap verince amacıma ulaştım deyip daha da mutlu olur. Gerektiği yerde lafını koyarsın sen de.

Benim kayınvalidem beni sever ama ilk zamanlar 1-2 şeye alınmıştım çok. Onların ailesi kv ve görümce kısa boylular ben uzunum yapılıyım. Kayınvalidem evde üşüdüm dediğimde falan kendi şallarını, hırkalarını getirip bana olmayınca "aaa olmadı sana bunlar küçük beden" diyodu Ne bozulıyodum anlatamam kendimi cüceler ülkesinde Güliver gibi hissediyordum

Ya işte ne deyip lafı koyacağım pek anlamıyorum o işlerden offf ff

Aynen benimki de kısa görünce de 155 falan bende uzun ve yapılı yim anlıyorum seni

Aynen benimki de kısa görünce de 155 falan bende uzun ve yapılı yim anlıyorum seni

Eşime kaç numara terlik giyiyor deyip 40 cevabı alınca şoka girmişti Ama benimki alınganlıktı yani üstünde durulcak bişey değildi.

Aman arkadaşım sakın ha sakın üstüne alınıp ona cevap verme bende de var aynı modelden bir tane söyleyip bekliyor sıra sende der gibi. Gelip direk sana söylesin isterse çık onun yanından eşine de hiç lafını yapma kendinde hiç duyma yoksa arkası gelir. Seviyeyi iyice düşürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…