Kızlar kv başka şehirde yalnız yaşıyor. Ama sıkılıyor sürekli istanbula kardeşine geliyor. Biz bayağı bir ağırladık geçen seneler kendisini ama çok uzun kaldığı için bıktım ve anlamıştı. Bir iki sene gelmedi ama şimdi yine geliyormus . Gelince kardeşini bizim eve günlük oturmaya çağırıyor eşim ve ben buna kızıyorum. Kendi kendilerine ana oğul program yapıyorlar eve yemeğe misafir sonuçta. Gitsinler kardeşlerinin evi gayet müsait.
Şimdi size soracağım ben mi abartıyorum. Hazır gelmemisken şimdiden eşime diyeyimmi ben bu benden habersiz yaptığınız programlarınızdan rahatsız oluyorum yapma diye. Misafir gibi otursun evimizde ben onu ağırlayayım kardeşlerini değil. Doğruyu göremiyorum şu an. Dışardan görülen nedir doğru olan?
Şimdi size soracağım ben mi abartıyorum. Hazır gelmemisken şimdiden eşime diyeyimmi ben bu benden habersiz yaptığınız programlarınızdan rahatsız oluyorum yapma diye. Misafir gibi otursun evimizde ben onu ağırlayayım kardeşlerini değil. Doğruyu göremiyorum şu an. Dışardan görülen nedir doğru olan?