- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Kültürel fark iste canm senin yakanı ömür boyu bırakmazMesaj tam olarak “İyimi böyle mutlumuzun yalnızlıktan”
Sebebi yüz vermemem, kızlar İnanın yüz verdiğim zaman evinde yemek pişmiyor, kayınpedere yemek bile yapmıyor çağırıyor bizim eve, yetmiyor akrabalarını topluyor, bende mecburen mesafe koydum, kendileri doğulu tahmin edersiniz kalabalık yaşamı seviyorlar, bizim kültürümüzde haftada 2 bilemedin 3 görüşürsün, gece yarılarına kadar oturulmaz, herseye karışılmaz, bende cevap olarak sevgilim gibi mesaj atmışsın neden yalnız olayım herşeyi dramatize etme anne dedim, genç kv ne kadar zormuş... görümcem gibi...
Ooo hemde nasıl gayfemi“İyimi böyle mutlumuzun yalnızlıktan”
Şu 3 günde hastaneye gidip duruyor, bayılıyor yerlere yatıyor, sebebi benim yüz vermemem, çocuk gibi, eşimi arıyor gelin beni alın, sürekli bir hastalık çıkıyor eşimde ona inanıyor, ben yüz versem eve her gün herkesi toplasa hastalık falan kalmıyor..evet mutluyum deseydiniz
3 gündür hastanelerde, kendini yerlere atıyor, sebebi yüz vermemem... Bunu desem herhalde eşimi işten çağarır gel beni al çok hastayım diye...Ooo hemde nasıl gayfemialdım uzattım ayacıklarımı keyif yapıyorum akşama yemeğide dışardan söyledim diyecektin
Ben heç özlemedim ne yapcaz sevgilim gibi Mesajlar atıyor bensizken kendini yerlere atıyorKaynananız sizi özledi sanırım
Ahahha sen kaynana çatlatırsınOoo hemde nasıl gayfemi️aldım uzattım ayacıklarımı keyif yapıyorum akşama yemeğide dışardan söyledim diyecektin
Cok mutluyum diyeydin:)Mesaj tam olarak “İyimi böyle mutlumusun yalnızlıktan”
Sebebi yüz vermemem, kızlar İnanın yüz verdiğim zaman evinde yemek pişmiyor, kayınpedere yemek bile yapmıyor çağırıyor bizim eve, yetmiyor akrabalarını topluyor, bende mecburen mesafe koydum, kendileri doğulu tahmin edersiniz kalabalık yaşamı seviyorlar, bizim kültürümüzde haftada 2 bilemedin 3 görüşürsün, gece yarılarına kadar oturulmaz, herseye karışılmaz, bende cevap olarak sevgilim gibi mesaj atmışsın neden yalnız olayım herşeyi dramatize etme anne dedim, genç kv ne kadar zormuş... görümcem gibi...
Burda yazdığıma bakma bende böyle bişey diyememAhahha sen kaynana çatlatırsın
Gitmeleri imalı şeyler söyledim hastayım dedim uzandım, yüz vermiyorum, vermediğim için zaten bu hallere giriyor, eskiden nasıl davrandığımı bildiği bilerek yaptığım için, gerçekten kültürümüz çok çok farklı sürekli beraber yiyip içelim istiyor üstelik yeni evliyiz ama sevgililik döneminden beri tanışıyoruz...Mesafeyi nasıl koydunuz? ne dediniz de zırt pırt size gelmekden vazgeçtiler?
Helal valla
Gaygana gaygana cadı gibi gayganaKültürel fark iste canm senin yakanı ömür boyu bırakmaz
Kız senin ismine bakılınca sen bilirsin kültürlerini ne tavsiye edersin Kabile yaşamlarından kurtulmamaGaygana gaygana cadı gibi gaygana
Allah var yukarda benimle oynama de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?