- 16 Mart 2019
- 1.541
- 3.230
- 133
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Şu 3 günde hastaneye gidip duruyor, bayılıyor yerlere yatıyor, sebebi benim yüz vermemem, çocuk gibi, eşimi arıyor gelin beni alın, sürekli bir hastalık çıkıyor eşimde ona inanıyor, ben yüz versem eve her gün herkesi toplasa hastalık falan kalmıyor..
Manyak oldum senin sayende sağol yazdı...Geri ne cevap yazdı ben onu çok merak ettim?
Benimki de aynı sözde oğlum oğlum der ölür biter biz baş başa bir yere giderim üç gün uyumaz ama gerçekten ona ihtiyacımız oldugunda da dönüp bakmaz nasıl anne bilmem kendi için yaşar sonra yeter ki siz iyi olun başka bir şey istemem der ağzıyla gözler başka konuşur oğlu fırsat verse beni kapıdan içeri sokmazBende anlamıyorum sevgilisi gibi beni takıyor, evliliğimizin 3. Kişisi olmak istiyor sanki, kendisi evet mutsuz eşiyle çok konuşmaz, bizide çifte kumru görünce öpünce falan şiiiştt der
Sonunda evini satıp yerleşmişti fikretin yanına konu sahibi dikkat etsinde aynısı olmasın Allah korusunYaprak Dökümü'nde Cevriye diye bir kaynana vardı ona benziyor. Gece tekrarını izliyorum da
Mesaj tam olarak “İyimi böyle mutlumusun yalnızlıktan”
Sebebi yüz vermemem, kızlar İnanın yüz verdiğim zaman evinde yemek pişmiyor, kayınpedere yemek bile yapmıyor çağırıyor bizim eve, yetmiyor akrabalarını topluyor, bende mecburen mesafe koydum, kendileri doğulu tahmin edersiniz kalabalık yaşamı seviyorlar, ben doğup büyüdüğüm kültürümüzde haftada 2 bilemedin 3 görüşürsün, Her olay herkese anlatılmaz özeli olur, herseye karışılmaz, ne bileyim günlük hayatına bakar herkes. Bende cevap olarak sevgilim gibi mesaj atmışsın neden yalnız olayım herşeyi dramatize etme anne dedim...
Eşimi aradım söyledim mesela, yalnız değilsin ben varım yanında arada ona yaz üzülüyor dedi, zorlamaz, ama tamamen konuşmamamıda istemezeşiniz ne diyo bu duruma? Zorluyor mu görüşmek için
Hiç muhattap olmayın hemen silin mesajıManyak oldum senin sayende sağol yazdı...
Mesaj tam olarak “İyimi böyle mutlumusun yalnızlıktan”
Sebebi yüz vermemem, kızlar İnanın yüz verdiğim zaman evinde yemek pişmiyor, kayınpedere yemek bile yapmıyor çağırıyor bizim eve, yetmiyor akrabalarını topluyor, bende mecburen mesafe koydum, kendileri doğulu tahmin edersiniz kalabalık yaşamı seviyorlar, ben doğup büyüdüğüm kültürümüzde haftada 2 bilemedin 3 görüşürsün, Her olay herkese anlatılmaz özeli olur, herseye karışılmaz, ne bileyim günlük hayatına bakar herkes. Bende cevap olarak sevgilim gibi mesaj atmışsın neden yalnız olayım herşeyi dramatize etme anne dedim...
Sonunda evini satıp yerleşmişti fikretin yanına konu sahibi dikkat etsinde aynısı olmasın Allah korusun
Ayy yuhManyak oldum senin sayende sağol yazdı...
Bende dün izledim ordan hatırladım Amin inşallah gudubet kadınAy dün o bölümü izledim Fikret bayılıp kalacaktı. Allah Cevriye gibisini düşman başına vermesin ayol ehehe.
İlk başlarda eşlerinin yanında olurlar anneleri kendilerine ağlayınca ama o annemle başlar laf o yüzden buEşimi aradım söyledim mesela, yalnız değilsin ben varım yanında arada ona yaz üzülüyor dedi, zorlamaz, ama tamamen konuşmamamıda istemez
Paket anlaştılar sanırımOglanlarla beraber anneleride yanindami veriliyor anlamadm ki trip atmış geline yaa ohh çok rahatım kafamı dinliyorum anne deseydin bide...
Bilemiyorum daha 42 yaşında, ergence giyimler hareketleri var, eşim zaten bıkmış uğraşmıyor çok, hastayım diyor ona ağlıyor hep oda üzülüyor...İlk başlarda eşlerinin yanında olurlar anneleri kendilerine ağlayınca ama o annemle başlar laf o yüzden bu
Tuzaklara düşmeyin eşinizede birşey anlatmayın o anlatsın o bıktırsın ama kv ler akıllıdır anlatmazlar
Seninki ergenliğe geç girmiş galibaBilemiyorum daha 42 yaşında, ergence giyimler hareketleri var, eşim zaten bıkmış uğraşmıyor çok, hastayım diyor ona ağlıyor hep oda üzülüyor...
Başka bir şehire evlendim henüz alışamadım ve evle ilgileniyorum 4 aylık evliyiz çalışmıyorum şuan, ama ailesiyle sevgililikten beri tanışıyoruz..Ayy yuhçalışiyor musunuz ? Hangi ara görüşmenizi istiyor ve neden bu ısrar ya sacmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?