Kv den gelen mesaj

Yaprak Dökümü'nde Cevriye diye bir kaynana vardı ona benziyor. Gece tekrarını izliyorum da

Bende anlamıyorum sevgilisi gibi beni takıyor, evliliğimizin 3. Kişisi olmak istiyor sanki, kendisi evet mutsuz eşiyle çok konuşmaz, bizide çifte kumru görünce öpünce falan şiiiştt der
Benimki de aynı sözde oğlum oğlum der ölür biter biz baş başa bir yere giderim üç gün uyumaz ama gerçekten ona ihtiyacımız oldugunda da dönüp bakmaz nasıl anne bilmem kendi için yaşar sonra yeter ki siz iyi olun başka bir şey istemem der ağzıyla gözler başka konuşur oğlu fırsat verse beni kapıdan içeri sokmaz

Oglanlarla beraber anneleride yanindami veriliyor anlamadm ki trip atmış geline yaa ohh çok rahatım kafamı dinliyorum anne deseydin bide...

Mesajı yazan kv değil de ergen eski sevgili gibi

Sonunda evini satıp yerleşmişti fikretin yanına konu sahibi dikkat etsinde aynısı olmasın Allah korusun

Ay dün o bölümü izledim Fikret bayılıp kalacaktı. Allah Cevriye gibisini düşman başına vermesin ayol ehehe.

Eşimi aradım söyledim mesela, yalnız değilsin ben varım yanında arada ona yaz üzülüyor dedi, zorlamaz, ama tamamen konuşmamamıda istemez
İlk başlarda eşlerinin yanında olurlar anneleri kendilerine ağlayınca ama o annemle başlar laf o yüzden bu
Tuzaklara düşmeyin eşinizede birşey anlatmayın o anlatsın o bıktırsın ama kv ler akıllıdır anlatmazlar

Bilemiyorum daha 42 yaşında, ergence giyimler hareketleri var, eşim zaten bıkmış uğraşmıyor çok, hastayım diyor ona ağlıyor hep oda üzülüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…