Kv den gelen mesaj

Benimki de genç
Bi ara sabah kahvaltıya geliyodu öğlen gidip kocasıyla oğluna yemek yapıp geri bizde akşam yemeğini yiyip çayı da için 10 da gidiyodu
Bahane de bebek görmek
Arkadaşla mesajlaşırken dert yandım mesajları da silmedimeşim gördü olay oldu
Annesine yetiştirdi
Ben de gelme anne bu kadar dedim
Ben yeri gelir çay içmem yatarım sana yapmak zorunda mıyım sen varsın diye oturmak zorunda mıyım dedim
O gün bu gündür 2 gün üst üste gelmiyo şükür

Kız senin ismine bakılınca sen bilirsin kültürlerini ne tavsiye edersin Kabile yaşamlarından kurtulmama

Oy cansın cann. Kurbanım, o kültürden kurtulma şansın yok maalesef. İdare eden, rol yapan olacaksın.
Yüzlerine gülüp, arkadan içinden dua edeceksin bizim gelinler böyle
Yanlarında sessiz durursan hele de gayganayı onure edersen ballı kaymak olursun.
Geri kalan zamanlarında da iş güç bahane bir şeyler bul. Kocanı ayart, yalnız kalalım o bu ne bilem işte.
Bunların sonu da yok çünkü.

Eşin annesine ne diye yetiştirdi? Karım senden rahatsız diye seni şikayet mi etti, uyardı mı annesini, iyi yapmışsınız, haftada 2 görüşelim Ya 2, anlamıyorlar ama.

Eşim Batı’da büyümüş, o onlara uymuyor çok, ama şöyle bir izlenim veriyorlar görüşmezse dışlanan erkek olacak gibi, sevilmeyecek gibi, erkek olunca daha çok kendilerinde hak görüyorlar, bir kere öğlen 12 den geceyarısına kadar oturdular, kahve istediler bitti içe içe, eşime git kahve al dediler, oda gidin artık ağ... sıç... dedi, kahkaha atarak gittiler, aynısını ben desem vay sen bizi istemiyon derler, çok ilginçler... Kurtulma şansım yok yani

Yüz vermeyin aradaki mesafeyi korumaya da devam edin . Yoksa herşey eski haline döner . Nasıl alışıyorlarsa inan öyle devam ediyor

Yüz vermeyin aradaki mesafeyi korumaya da devam edin . Yoksa herşey eski haline döner . Nasıl alışıyorlarsa inan öyle devam ediyor
Mecburen ediyorum çünkü benim yaşantımın çok uzağında her allahın günü beraber yiyip içmek akrabalardan başka birşey düşünmemek... Kadının işi gücü akrabaları koca tarafını sevmiyor bu arada kendi akrabaları... Güzelce anlattım benim için teyze teyzedir hala haladır hayatımı onlar üstüne kuramam dedim, sonra eşime söylerken duydum, vermeseydiler kızlarını doğululara diyor, yani biz böyleyiz niye verdiler diyor, görmezden geliyorum gelip bulaşıyor mesaj atıyor

Kendinize uğraşlar bulun , müsait olamayacağınız uğraşlar . kursa gitmek gibi bir işe girip çalışmak gibi .Uzaklaşırlar zamanla

Aynen canım kurtulmak mümkünü yok
Çok kötü bir durum ama ya.
Eşin de napsın tepki vermiş ama kahkaha atmışlar baksana bunlar da ayrı alem.
Biraz yöresel değişiyor Doğulu olmakla bırlıkte. Mesele bızde de resmıyet vardır oyle sık gelıp gıtme olmaz acıkcası.

Sakın vicdana gelip arayı kısaltma toparlayamazsın ... Doğru yoldasın

Sakın vicdana gelip arayı kısaltma toparlayamazsın ... Doğru yoldasın
Biliyorum çünkü değişmezler... Ben Çalışınca çocuğuma bakacakmış arada memleketlerine götürecekmiş, ben çocuğumu sana teslim edermiyim, bir çocuğu yetiştirmek kolay mı, kendi aralarında farklı dil konuşuyorlar birde benim çocuğuma empoze edecek bakacakta...

Eşin annesine ne diye yetiştirdi? Karım senden rahatsız diye seni şikayet mi etti, uyardı mı annesini, iyi yapmışsınız, haftada 2 görüşelim Ya 2, anlamıyorlar ama.
Aynen öyle
Beni şikayet etmekten zevk alıyo paşam
Ne uyrması
Uyar deyince kötü hep ben oldum

Kendini boşlukta hissetti sanırım size alışınca. Keşke deseydiniz ne yanlızlığı eşim var benim yanlız değilim diye
Aklıma bir olay geldi şimdi güldüm kendi kendime benim eşim 3 yaşındayken babası vefat etmiş kayınvalidem bir daha evlenmemiş yeni evliyken kayınvalideme erken gitmiştim akşamda eşim geldi oraya zil çalınca evimin erkeği geldi diye yürümekten aciz kadın koşa koşa kapıyı açmaya gitti.
Bende ona anne senin evinin erkeği uzun yol şoförü herhalde dedim nasıl yani dedi eeee 15 günde bir gelip gidiyor demiştim bir daha evimin erkeği geldi demedi anladı ne demek istediğimi.

Bence kendi hayatında mutsuz insan sendromunu yaşıyor sizinde mutlu olmanıza müsade etmiyor illa bir şeyler yapacak vicdan sömürecek kendine yandaş başka bir kapı bulsa mutlu olsa dönüpte bakmaz

Ben vicdanlı bir insanım zaten başıma ne geldiyse bu yüzden geliyor iyi yapmışsınız şuan aranız nasıl gidip geliyor mu her gün

Bence kendi hayatında mutsuz insan sendromunu yaşıyor sizinde mutlu olmanıza müsade etmiyor illa bir şeyler yapacak vicdan sömürecek kendine yandaş başka bir kapı bulsa mutlu olsa dönüpte bakmaz
Bende anlamıyorum sevgilisi gibi beni takıyor, evliliğimizin 3. Kişisi olmak istiyor sanki, kendisi evet mutsuz eşiyle çok konuşmaz, bizide çifte kumru görünce öpünce falan şiiiştt der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…