Kv derdi

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Evime sürekli müdahale etmeye çalışan eşyalarımın yerini değişmeye çalışan bir kv var, eski yerine koyuyorum anlamıyor söyleyince ağlayıp zırlıyor ne yapacağım bununla

Bu ne cürret ya eşiniz bise diyo hoş dese anlattığınıza göre ağlar zırlar yani

Evime sürekli müdahale etmeye çalışan eşyalarımın yerini değişmeye çalışan bir kv var, eski yerine koyuyorum anlamıyor söyleyince ağlayıp zırlıyor ne yapacağım bununla
Tekrar edeceksiniz, anlayana kadar.
Öf yaşlılar da çocukluğunu mu özlüyor nedir, ağlaya zırlaya zorla istediğini yapma hali,

Oğullarını bi evlendiriyorlar ama evlendiklerini ve artık ayrı hayatları olduğunu kabullenmiyorlar.Hep kapris hep naz insanın belli saatten sonra tahammülü kalmıyor.Anne burası benim evim sen değiştiriyorsun ama ben eski haline geri getireceğim deyin hatta mümkünse eşinizin yanında söyleyin

Takma o değiştirsin sen izle sonra o gidince değiştir. Umursamadığını göster. Çocuğun gibi gör bırak yapsın sen rahat ol. Gider gitmez geri değiştir. Sen burdayken istediğin gibi yap de hatta. Sen rahat oldukca onlar cıldıracak. Kendinizi delirtmeyin bırak deliler delirsin delilerin delirtmesine izin vermeyin. Kv deli demedim genel olarak yazdım. :)

Bir örnek verir misin? Ağlıyor zirliyor kısmını anlamadım da

Bende de var bir tane ama o ağlayıp zirlamiyor, sürekli ısrar edip bıktırarak yaptırmaya çalışıyor. Çoğu zaman başarıyor tabi başkalarına ama ben ısrar etse de yapmayacağım mesajını veriyorum..

Sen ondan daha çok ağlayıp zırlayacasın, o 1 bayılıyorsa sen 2 bayılacaksın.

Güclü yapıştırcıyla yapıştır, oynatamasın yerinden.. Mesala küşük bir süsle deneye bilirain.. Nasıl bir tepki verir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…