Kv derdi

Evime sürekli müdahale etmeye çalışan eşyalarımın yerini değişmeye çalışan bir kv var, eski yerine koyuyorum anlamıyor söyleyince ağlayıp zırlıyor ne yapacağım bununla
Söylemeyin o yapsın siz eski haline koyun o yapsın siz değiştirin elbet anlar . tartışmayın hiç hele tartışınca ağlayan insanlarla hiç tartışmayın. Eğer o soyleyse burası benim yaşam alanim siz kendi evinizde istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz diyin ama ilk söyleyen siz olmayın

Valla ben senin eşyaları merak ettim bacım daha dogrusu evini
Kac oldu bu kadin karışıyor yok halı nı degistiriyor falan
Hayir öğrenci evi gibi mi döşedin ve bu kadinin konu komsusunu agirliyorsun da kendi kendine geriliyor mu? Ki oyle de döşesen kimseyi ilgilendirmez de neden takti kafasına senin evini bu kadın?

Her değiştirdiğinde sizde göstere göstere eski yerine koyun, orası sizin eviniz anlasın.

"Anne sen bu eşyayı çok sevdin galiba sürekli yer degistiriyorsun al poşete koydum evine götür,kendi evinde istediğin yere koy ki ben de kendi evimi kendi zevkime göre dekore edeyim" diyin. Ben gözü önünde çöpe atarım o ayrı mevzu

Kayın valideler de iyice evrim geçirdi
Nedir bu hal ya? Ağlamak falan.. Aynı evde mi yaşıyorsunuz?

"Ağlayıp zirliyor
Ne yapacağım bununla
"

Neyi dert ediniyorsunuz anlayamadım, şu üslupla yazan biri gayet de haddinden gelebir herkesin.

Kusura bakmazsaniz eğer şikayet ettiğiniz konu da haklılık payıniz olsa bile bana yazım üslubunuz hoş gelmedi..

Oğullarının evlerini , parasını kendi evleri gibi sahiplendikleri için siz ne derseniz diyin fayda etmez. Benimki her yeri karıştırır her şeye kendi karışırdı. birde yeni bir şey alırsam onuda takip eder benimle yarışır aynısı ya aldırır yada benim kini götürür . Yine sizinki yer değiştiriyor. Tabi ilk yıllara bu şekilde . Sonra Bir söyledim olmadı iki söyledim olmadı. Hatta eşimle ben dalga geçtik bir şey kaybolunca onu aradık . Yine anlamadı en sonunda açık açık konuştum ben yokken gelme girme evime . Geçende eşim hastaydı onun bahanesiyle gelmiş hemen aradım annenin başında bekle bir eşyam kaybolsun senden bilirim yetti artık dedim. Oda sokmamış hiç bir yere.
İlk başta ses etmedim yaşlıdır heves eder filan diye ama suyunu çıkardı. Umarım tek derdiniz budur yada tek derdiniz bunla kalır

Evime sürekli müdahale etmeye çalışan eşyalarımın yerini değişmeye çalışan bir kv var, eski yerine koyuyorum anlamıyor söyleyince ağlayıp zırlıyor ne yapacağım bununla
ahh ahh ondan bi tanede bende var
çocuklarıma bakıyo bende kalıyor
çöpe atttığım eski kıyafetleri bile geri çıkarıyor.gerisini sen düşün

Ay yok artık Hayatımda böyle cahillik duymadım. Eşine söyle bana kalırsa ya da kavga çıkar ki küssün gelmesin :))

ahh ahh ondan bi tanede bende var
çocuklarıma bakıyo bende kalıyor
çöpe atttığım eski kıyafetleri bile geri çıkarıyor.gerisini sen düşün
Ayyy aynen.. aynı durum bende de oluyor. artık çöpe bişey atmaya bile korkuyorum. çünkü üstüne bide azarlıyo bunu niye çöpe attın diye

Zaten hep yaşlıdır diye ses etmemekten geliyor bunlar başımıza.Benim kaynanamda yatak odamı çok beğenir gelir gelmez ilk iş yatak odama gelip bakmak 1 ses etmedim 2. Direk kapıyı kitledim eşim farkındaydı ama hiç ses çıkarmadı sonuşta mahrem denen bir şey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…