• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV derdi..

Sizi çok iyi anlıyorum, kestirip atın bir daha teklif edilmesin. benzerini yaşadım. yakında evleneceğim.benim görümcem de nişanlıma, bir arkadaşımın a'dan 'ye satılık eşyaları var fazla kullanılmadı size alalım fiyatı uygun demiş.Nişanlım da bana söyledi, alalım dedi.Acayip bozuldum. yeni, yepyeni bir hayat kurucaz bekarlıktan bir birkaç eşyam var onları bile kullanmak istemezken başkalarının zevki olan kullanılmış eşyalar bize teklif ediliyor.ki ben nişanlımın ailesine bir iğne bile aldırmayacaktım. Onlara aldırıcam diye mi yoksa oğulları zorda kalacak evlenince eşya borcu ödeyecek diye mi ucuz yollu düşündüler bilemiyorum
Ooof buna nasıl cesaret edebiliyorlar deli olacağım...Benim görümcemde eşime gelinliğini teklif etmişti yok çok güzelmiş onun zamanında öyle bir gelinlik olsaymış birinde diktirmezmiş gaflete düşüp olur desem binbir türlü rezillik çıkardılar vermezdiler bile...

Ooof buna nasıl cesaret edebiliyorlar deli olacağım...Benim görümcemde eşime gelinliğini teklif etmişti yok çok güzelmiş onun zamanında öyle bir gelinlik olsaymış birinde diktirmezmiş gaflete düşüp olur desem binbir türlü rezillik çıkardılar vermezdiler bile...
Gelinlik de mesele oldu bende. Malum eskisi gibi bir düğüne izin verilmiyor. sadece nikah olacak ya da kısacık bir düğün olacak diye mi yoksa masraftan korktuğu için mı bilemiyorum "gelinlik giyecek misin" diye sordu kayınvalidem bana. Çok üzüldüm bu sorgulanacak bir konu değildir diye tepki gösterdim.

Sizi çok iyi anlıyorum, kestirip atın bir daha teklif edilmesin. benzerini yaşadım. yakında evleneceğim.benim görümcem de nişanlıma, bir arkadaşımın a'dan 'ye satılık eşyaları var fazla kullanılmadı size alalım fiyatı uygun demiş.Nişanlım da bana söyledi, alalım dedi.Acayip bozuldum. yeni, yepyeni bir hayat kurucaz bekarlıktan bir birkaç eşyam var onları bile kullanmak istemezken başkalarının zevki olan kullanılmış eşyalar bize teklif ediliyor.ki ben nişanlımın ailesine bir iğne bile aldırmayacaktım. Onlara aldırıcam diye mi yoksa oğulları zorda kalacak evlenince eşya borcu ödeyecek diye mi ucuz yollu düşündüler bilemiyorum
Yaşamayan böyle teklif almayan kimse benim ne demek istediğimi anlamaz.
Sizi çok iyi anlıyorum yani ne münasebet?
Ben kapısında yatmadım evimi siz döşeyin diye kendisi teklif etti şimdi normal bi ürünün fiyatı 10₺ ise o heryere salça olup 1₺ lik ürün arıyo buluyo bunu alırız diyo

Money talks canım
Alacağınız şeyleri kendi paranızla alın, ona da söylemeyin. Olsun bitsin. Ha söyleyeceksiniz de şikayet etmeyib.

Ben bu yeni evlenceklerin erkek tarafının herşeyi yapmak zorunda olduğunu düşünmesine çok şaşırıyorum. Çünkü değiller. Kimse değil.

Yapmasınlar?
Kim ondan öyle bişi talep etti ?
Kendisi ele güne karşı rezil olamam ben alıcam diyip oğlununda benimde sesimi kestirdiyse ortalama şeyler alınıyo zatn tribe girmesinin bi manası yok
Not: bana düşenlerin fzlasını ben aldım zaten herşeyi erkek tarafı yapmıyor bilginize

Derdini güzel bir dille anlatmaktan başka çaren yok.Birkez olacak yeni olsun ons heves ediyorum vs. gibi.Pek sonu gelmez bu tipler böyle çünkü.Sende benim gibi hataya düşmüşsün kendini çok doldurma derim yoksa birikir birgün patlarsın.

Patlama noktasındayım sabır çekiyorum
Eşim asker oda stresli iyice bunaltmakta istemiyorum ama gerçekten bıktım

Gelinlik de mesele oldu bende. Malum eskisi gibi bir düğüne izin verilmiyor. sadece nikah olacak ya da kısacık bir düğün olacak diye mi yoksa masraftan korktuğu için mı bilemiyorum "gelinlik giyecek misin" diye sordu kayınvalidem bana. Çok üzüldüm bu sorgulanacak bir konu değildir diye tepki gösterdim.

Oha!
Yok allah var benim gelinliğim hem özel dikim hemde pahalı oldu hakkını yiyemem taş eder beni rabbim

Ben sadece kayınvalidelerin tehlikeli olduğunu düşünmüyorum onlar ilk başta tepki göstersede sonrasında daha duygusal yaklaşabiliyolar.
Ama o görümceler yok mu
Hem çekemiyolar hem kıskanıyolar hem sizi zaten sevmiyorlar dolduruyolar bi güzel dolmaya müsait anasını

Yapmasınlar?
Kim ondan öyle bişi talep etti ?
Kendisi ele güne karşı rezil olamam ben alıcam diyip oğlununda benimde sesimi kestirdiyse ortalama şeyler alınıyo zatn tribe girmesinin bi manası yok
Not: bana düşenlerin fzlasını ben aldım zaten herşeyi erkek tarafı yapmıyor bilginize
Bana değil kayinvalidenize aynen böyle söyleyin o zaman. Evlilik bana düşenler onlara düşenler vs böyle şeyleri çok kaldırmıyor. Umarım bir yol bulursunuz

Patlama noktasındayım sabır çekiyorum
Eşim asker oda stresli iyice bunaltmakta istemiyorum ama gerçekten bıktım
Doldurma gerçekten kendini herkesin yaşayışı farklı hayatı farklı ona göre normal o birde ailene bahsetme görürlerse ne olduklarını görürler sen kötüleme.

Ben sadece kayınvalidelerin tehlikeli olduğunu düşünmüyorum onlar ilk başta tepki göstersede sonrasında daha duygusal yaklaşabiliyolar.
Ama o görümceler yok mu
Hem çekemiyolar hem kıskanıyolar hem sizi zaten sevmiyorlar dolduruyolar bi güzel dolmaya müsait anasını
Aynen öyle bizdede yılanın başı görümcem

Eşyalar konusunda destek olmak istediklerini söyledirler de ondan. Yoksa bende cok meraklı değilim inanın
Ki zaten yardımcı olmasın ben gidip istediğimi alayım evime yerleştireyim yine ayaküstü 500 tane bahane uydurur beğenmez bide üstüne zevksiz yapar bizi
Canım eşyayı sen kullanacaksın söyle ben kullanacağım bunu beğendim de

Selam,
Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka bendeki kv gerçekten inanılmaz enteresan bi kadın.
Şimdide yeni bi adet çıktı başıma
Evine gittiğimde bak bu dolap fazla size vereyim
Dİyorumki anne bu bizim eve olmaz,ay neden olmasın illa para mı vereceksiniz para verip aldığınızda böyle olacak.
Ya yıldım artık
Bişey almak için hevesleniyoruz aynısı bende var size
Vereyim
Perde alıcaz almayın bende var size vereyim
Bu arada benim 1 ay sonra düğünüm var yani yeni gelinim niye birilerinin fazlalığını evime doldurayım kendi kızına yapılsa kıyameti kopartır ama canıma tak etti artık
Nİşanlım sen nasıl istiyorsan oyle olacak o konusur konusur susar diyor ama yani gerçekten şu kadının ucuzculğundan pintiliğinden sıkıldım
Bence evlenme bolelerıyle uğraşılmaz.Çok terbiyesızmış bı kere daha sen el kızısın bu ne genişlik ?

Cebinizden para çıkmasın diye kendi eşyalarını veriyor. Bakış açısı ile alakalı bir durum. Nişanlın ile sessiz sedasız halledin. Gene müdahale ederse annecim bütcemiz vardı aldık sorun yok dersiniz. Kafada ne kadar büyütürsek bir okadar da sorun çıkıyor.

Back
X