Annesinin genel huyunu bildiği için böyle diyor zaten çünkü annenesinin bir iğneye bile 10 tane bahanesi 100 tane memnuniyetsizliği olduğunu bildği için huzursuzluk cıkmasın diye söylrdiğine eminimÖncelikle yeni evleneceginiz için evin içine eski şeyleri doldurmak istemeye bilirsiniz.
Bende eşimde çalışıyoruz kiradayız ve yaklaşık 1 aydır evliyim ütüyü annelerden aldım mutfak halim kaynanamın kullanmadığı bir hali idi yani benim kaynanamda teklif ederdi çünkü evlilik sonrası kredi stresi inanın evliliğe yansıyor ben bunu istemedim az olsun zamanla yaparız dedim. Herşey dört dörtlük olmak zorunda değil evimi begenmeyen gelmesin diyorum ben.
Evimde eşyam olup huzursuz olmak istemeyenlerdenim şimdi o ufak tefek şeylere kiradaki ev için almaktansa robot süpürge almayı düşünüyoruz hem kullanışlı. Halılarıma çok para vermedim çünkü başka yere taşınırsam oraya uyum sağlayıp sağlamayacağını bilmiyorum. Ama sizdeki durum farklı olabilir kendi eviniz olabilir ama kaynananız bana art niyetli gelmedi gelinim eskileri kullansın oh olsun dediğini sanmıyorum boşa masraf yapmayın diye düşünüyor muhtemelen ama bence kaynananızın tavrına bakmaktansa nişanlınızın tavrına takılın bence ben annesinin o kadar abes bisey söylemediğini düşündüm ama buna rağmen kendi annesi için konuşur konuşur susar lafı bana ağır geldi.
Yarın öbürgün sizde bisey istediğinizde aklına yatmazsa sizin içinde aynı şeyi düşünür bu adam. Ana kuzusu olsun demiyorum ama saygı denen bisey var. Annesine böyle olan adam size nasıl olur düşünün derim
Teşekkür ederim