KV derdi..

Öncelikle yeni evleneceginiz için evin içine eski şeyleri doldurmak istemeye bilirsiniz.
Bende eşimde çalışıyoruz kiradayız ve yaklaşık 1 aydır evliyim ütüyü annelerden aldım mutfak halim kaynanamın kullanmadığı bir hali idi yani benim kaynanamda teklif ederdi çünkü evlilik sonrası kredi stresi inanın evliliğe yansıyor ben bunu istemedim az olsun zamanla yaparız dedim. Herşey dört dörtlük olmak zorunda değil evimi begenmeyen gelmesin diyorum ben.
Evimde eşyam olup huzursuz olmak istemeyenlerdenim şimdi o ufak tefek şeylere kiradaki ev için almaktansa robot süpürge almayı düşünüyoruz hem kullanışlı. Halılarıma çok para vermedim çünkü başka yere taşınırsam oraya uyum sağlayıp sağlamayacağını bilmiyorum. Ama sizdeki durum farklı olabilir kendi eviniz olabilir ama kaynananız bana art niyetli gelmedi gelinim eskileri kullansın oh olsun dediğini sanmıyorum boşa masraf yapmayın diye düşünüyor muhtemelen ama bence kaynananızın tavrına bakmaktansa nişanlınızın tavrına takılın bence ben annesinin o kadar abes bisey söylemediğini düşündüm ama buna rağmen kendi annesi için konuşur konuşur susar lafı bana ağır geldi.
Yarın öbürgün sizde bisey istediğinizde aklına yatmazsa sizin içinde aynı şeyi düşünür bu adam. Ana kuzusu olsun demiyorum ama saygı denen bisey var. Annesine böyle olan adam size nasıl olur düşünün derim
Annesinin genel huyunu bildiği için böyle diyor zaten çünkü annenesinin bir iğneye bile 10 tane bahanesi 100 tane memnuniyetsizliği olduğunu bildği için huzursuzluk cıkmasın diye söylrdiğine eminim
Teşekkür ederim

Herşeyi az da olsa kendimiz yaptık. Kimsenin de bir şey söylemeye hakkı kalmadı. Siz de gerekirse anne biz alacağız ne istiyorsak onları istemiyoruz diye açık açık söyleyeceksiniz.

Bunu en son söylediğimde oğluna almıyorum o zaman ne demek istemiyormus neyi beğenmiyor falan yaptı ertesi gün beni aileme karşı mahçup etti kahvaltıya bekliyorduk gelmedi

Bunu en son söylediğimde oğluna almıyorum o zaman ne demek istemiyormus neyi beğenmiyor falan yaptı ertesi gün beni aileme karşı mahçup etti kahvaltıya bekliyorduk gelmedi
Sizi değil aslında kendini mahcup etmiş olur. Darılırsa darılsın. Tavrınız net olsun.

Sizi değil aslında kendini mahcup etmiş olur. Darılırsa darılsın. Tavrınız net olsun.
Etti zaten
Daha bir gün ailemi arayıp nasılsın dememiştir çaya falan davet etmek cok mu zor yapmıyo bende ailem davet etmek istiyor engelliyorum artık öncesinde cagırdıkta ne oldu sanki

Selam,
Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka bendeki kv gerçekten inanılmaz enteresan bi kadın.
Şimdide yeni bi adet çıktı başıma
Evine gittiğimde bak bu dolap fazla size vereyim
Dİyorumki anne bu bizim eve olmaz,ay neden olmasın illa para mı vereceksiniz para verip aldığınızda böyle olacak.
Ya yıldım artık
Bişey almak için hevesleniyoruz aynısı bende var size
Vereyim
Perde alıcaz almayın bende var size vereyim
Bu arada benim 1 ay sonra düğünüm var yani yeni gelinim niye birilerinin fazlalığını evime doldurayım kendi kızına yapılsa kıyameti kopartır ama canıma tak etti artık
Nİşanlım sen nasıl istiyorsan oyle olacak o konusur konusur susar diyor ama yani gerçekten şu kadının ucuzculğundan pintiliğinden sıkıldım
siz onu o sizi tanıma aşamasındasınız kendinizden taviz vermeyin

ama oğlu dik duramamış işte

kadın almasın o zaman

hala perde halı muhabbeti yapmayın

onu da bari taksitle alın yani

öbür konuna da yazdım camlara gazete yapıştırırım diye

bu ne böyle borçsuz evleneceğiz, borçsuz evleneceğiz

borcu bilmem ama huzursuz evleneceğiniz kesin

evliliğinizin ilk yılları da bu huzursuzluktan nasibini alacak karşılıklı alınmalarla geçecek

cidden çok mu zor yani gidip iki üç perde alıp parasını cebinizden ödemek

çalışıyorsunuz da sana muhtaç mıyım demek için çalışmasan bile git iş bul al diyeceğim de çalışıyorsun

kayınvalideye tüm evi döşetmek bir statü değil sürekli konu açmak yerine bence artık aksiyon alman ve kv ye bunu göstermen lazım

yoksa ilerde bebeğin oldu şunu aldım doğum gününde burada parti yapacağım, sünneti şöyle olacak hikayelerinin önünü kesmen mümkün değil

kadın almasın o zaman

evliliğinizin ilk yılları da bu huzursuzluktan nasibini alacak karşılıklı alınmalarla geçecek

çalışıyorsunuz da sana muhtaç mıyım demek için çalışmasan bile git iş bul al diyeceğim de çalışıyorsun

kayınvalideye tüm evi döşetmek bir statü değil sürekli konu açmak yerine bence artık aksiyon alman ve kv ye bunu göstermen lazım

yoksa ilerde bebeğin oldu şunu aldım doğum gününde burada parti yapacağım, sünneti şöyle olacak hikayelerinin önünü kesmen mümkün değil
Ben alıcam ben alıcam diye ortada gezmesini biliyor
Ben yapıcam evimi sonra benim üstümden prim yapacak ben düzdüm bütün evi diye o pabucu ona bırakmam 1 ay daha duyarım duyacağımı sonra sen yoluna ben yoluma
Artistlik yapmayı biliyor bitanecik oğlumsun sen benim elin cebine girmeyecek diye
Madem öyleyse hadi bakalım görelim ne kadar cömertmiş

kadın almasın o zaman

Konu sahibinde de nişanlısında da o duruş yok bence. Böyle kv eteğinde gezer dururlar çocuk gibi 2 tane eşya alacak da popomuzu koyacağız diye. Komik geliyor bana. O zaman her türlü rezil olmaya da katlan bir zahmet. Hem hıyar hem tuz veren zor bulunur :)

Ben alıcam ben alıcam diye ortada gezmesini biliyor
Ben yapıcam evimi sonra benim üstümden prim yapacak ben düzdüm bütün evi diye o pabucu ona bırakmam 1 ay daha duyarım duyacağımı sonra sen yoluna ben yoluma
Artistlik yapmayı biliyor bitanecik oğlumsun sen benim elin cebine girmeyecek diye
Madem öyleyse hadi bakalım görelim ne kadar cömertmiş

Ee kadın cömert değil işte. 3 kuruş para gelecek diye ne rezil oldunuz böyle. Kesin evlenince de dersiniz sen yoluna ben yoluma kocanız da 'peki karıcığım' der 🤣

Selam,
Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka bendeki kv gerçekten inanılmaz enteresan bi kadın.
Şimdide yeni bi adet çıktı başıma
Evine gittiğimde bak bu dolap fazla size vereyim
Dİyorumki anne bu bizim eve olmaz,ay neden olmasın illa para mı vereceksiniz para verip aldığınızda böyle olacak.
Ya yıldım artık
Bişey almak için hevesleniyoruz aynısı bende var size
Vereyim
Perde alıcaz almayın bende var size vereyim
Bu arada benim 1 ay sonra düğünüm var yani yeni gelinim niye birilerinin fazlalığını evime doldurayım kendi kızına yapılsa kıyameti kopartır ama canıma tak etti artık
Nİşanlım sen nasıl istiyorsan oyle olacak o konusur konusur susar diyor ama yani gerçekten şu kadının ucuzculğundan pintiliğinden sıkıldım
Belki kendisi çok yokluk görmüşse ondan yapıyo olabilir çok büyütmeye gerek yok .yeni modellerden istiyorum diyip kapatın konuyu

Sizi çok iyi anlıyorum, kestirip atın bir daha teklif edilmesin. benzerini yaşadım. yakında evleneceğim.benim görümcem de nişanlıma, bir arkadaşımın a'dan 'ye satılık eşyaları var fazla kullanılmadı size alalım fiyatı uygun demiş.Nişanlım da bana söyledi, alalım dedi.Acayip bozuldum. yeni, yepyeni bir hayat kurucaz bekarlıktan bir birkaç eşyam var onları bile kullanmak istemezken başkalarının zevki olan kullanılmış eşyalar bize teklif ediliyor.ki ben nişanlımın ailesine bir iğne bile aldırmayacaktım. Onlara aldırıcam diye mi yoksa oğulları zorda kalacak evlenince eşya borcu ödeyecek diye mi ucuz yollu düşündüler bilemiyorum

Money talks canım
Alacağınız şeyleri kendi paranızla alın, ona da söylemeyin. Olsun bitsin. Ha söyleyeceksiniz de şikayet etmeyib.

Ben bu yeni evlenceklerin erkek tarafının herşeyi yapmak zorunda olduğunu düşünmesine çok şaşırıyorum. Çünkü değiller. Kimse değil.

Derdini güzel bir dille anlatmaktan başka çaren yok.Birkez olacak yeni olsun ons heves ediyorum vs. gibi.Pek sonu gelmez bu tipler böyle çünkü.Sende benim gibi hataya düşmüşsün kendini çok doldurma derim yoksa birikir birgün patlarsın.

Back
X