Ya ben de öyle isterdim de yukarı çıkınca da yemekler bana kaliyo en azından alt katta sadece iki kişilik yemek yapıyorum yukarda beş kişi için yapıyorum hem yoruluyorum hem sinir oluyorumBen olsam bir de yemek yapmakla uğraşmazdım , çık yukarı ye iç , gel evine dersini çalış
Merhaba herkese hayırlı bayramlar.Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum ben beş aylık evliyim.Bes ay boyunca kayınvalide ile beraber yaşadık 5 gün oldu biz alt kata taşındık.Kayinvalidem surekli bizi yukarda istiyor eşimi durmadan arıyorlar yukarı gelin diye.Simdi siz diyeceksiniz ki bunun böyle olacağını tahmin edemedin mi?Bunun böyle olacağını biliyodum ama ben okuduğum için ve kira verecek durumumuz olmadığı için mecbur tamam dedim.Her neyse ben kitap okuyorum isim var vs diyerek bi şekilde onlara çıkmiyorum eşim de aynı şekilde.Biraz evimin düzenine karışma huyu da var.Bu huylarını sevmiyorum açıkçası.Asil konuya gelecek olursak bugun ben poğaça yaptım hem yeni fırınimi denemek hem de onlara da teşekkür mahiyetinde poğaça ikram etmek için.Neyse ben yaptım poğaçayi yarisini onlara böldüm kayinvalideme vermek için yukarı çıktım bana önce şakayla karışık kirivericem kemiklerini dedi sonra da neden burda yapmadın, bisey ydiniz mi,aksama bize gelin filan dedi.Ben bozuldum açıkçası bana öyle demesine.Gelmeyiz heralde ya da eşime bi diyim filan dedim.Sebep filan sordu.Neyse ben aşağıya indim yanıma geldi eve bakti oğlunu gördü gitti.Yanlis anlasilmasin oğlunun evi tabi gelecek gidecek ama benim düzenime karışmasını ve surekli bizi çağırmasını istemiyorum.Sonucta burası da bi ev ve benim evim emek veriyorum.Siz ne diyorsunuz sizce ayıp olmuyor mu yaptığı? Ben nasıl davranmalıyım?
Merhaba herkese hayırlı bayramlar.Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum ben beş aylık evliyim.Bes ay boyunca kayınvalide ile beraber yaşadık 5 gün oldu biz alt kata taşındık.Kayinvalidem surekli bizi yukarda istiyor eşimi durmadan arıyorlar yukarı gelin diye.Simdi siz diyeceksiniz ki bunun böyle olacağını tahmin edemedin mi?Bunun böyle olacağını biliyodum ama ben okuduğum için ve kira verecek durumumuz olmadığı için mecbur tamam dedim.Her neyse ben kitap okuyorum isim var vs diyerek bi şekilde onlara çıkmiyorum eşim de aynı şekilde.Biraz evimin düzenine karışma huyu da var.Bu huylarını sevmiyorum açıkçası.Asil konuya gelecek olursak bugun ben poğaça yaptım hem yeni fırınimi denemek hem de onlara da teşekkür mahiyetinde poğaça ikram etmek için.Neyse ben yaptım poğaçayi yarisini onlara böldüm kayinvalideme vermek için yukarı çıktım bana önce şakayla karışık kirivericem kemiklerini dedi sonra da neden burda yapmadın, bisey ydiniz mi,aksama bize gelin filan dedi.Ben bozuldum açıkçası bana öyle demesine.Gelmeyiz heralde ya da eşime bi diyim filan dedim.Sebep filan sordu.Neyse ben aşağıya indim yanıma geldi eve bakti oğlunu gördü gitti.Yanlis anlasilmasin oğlunun evi tabi gelecek gidecek ama benim düzenime karışmasını ve surekli bizi çağırmasını istemiyorum.Sonucta burası da bi ev ve benim evim emek veriyorum.Siz ne diyorsunuz sizce ayıp olmuyor mu yaptığı? Ben nasıl davranmalıyım?
Ya ben de öyle isterdim de yukarı çıkınca da yemekler bana kaliyo en azından alt katta sadece iki kişilik yemek yapıyorum yukarda beş kişi için yapıyorum hem yoruluyorum hem sinir oluyorum
Alt katta onların ilk başta tamirat işleri bitmemişti sonra da uzadıkça uzadı işler.Keske bu ev onların olmasa sinirlenince hemen alivericem anahtarları elinizden diyo eşime derim eşim söyler ama karismak gibi olmasın diyip başlıyor hemen söze diyeceğini diyo diyo sonra da yine siz bilirsiniz diyo.Gercekten çok sinirliyim su an burası da bi ev sonuçta biz burda da yemek yiyebiliriz ama yok anlamiyorAlt kat da onlara mı ait yoksa başkasına mı? Eğer onlarınsa en baştan neden oraya geçmediniz?
Keşke okulunuz bitseydi de öyle evlenseydiniz, eşiniz annesiyle konuşsun kendi düzenimiz olsun istiyorum falan desin.
Evt işte bende bunu diyorum tamam oğulları gormek isteyecekler tabi de her gün ne gereği var da benim ailem aile değil mi ben onları her gün goruyo muyum benim ki de can diye sabahtan beri iyice doldumHaklısın tabi ki uzak olsan ne olacaktı, hergün gidecek miydin hayır. Eşinin tavrı çok önemli. O senin kafandaysa tınlama.
offff ben de. diyetteyimSurekli bir ac olarak sadece pogaca kismini gordum.Arkadaslar ne tavsiye ediyorsa dogrudur.
Valla hiç de öyle demeyin bence yukarda da yemek bulaşık bana ait kaldı ki kv bulaşık makinesi de kullandirmaz.Asagida iki kişilik yemek bulaşık var yukarda beş kişilik.Evime gelir düzenime karışır hiç rahat değil.Ya bende yemek yapmakla uğraşmazdım arkadaşın dediği gibi
Ki yemek yapmayı sevmiyorum ondan olabilir
Bence kötü niyetli yaklaşmıyor kv
Seni bi kızı olarak görmüş belli
Daha yeni ayırmışsınız evlerinizi alışmamıştır tam olarak
Keşke benimde böyle kv olsaydı
Valla ana kız gibi olurdum
Gelmeyiz heralde ya da eşime bi diyim filan dedim.Sebep filan sordu.
o da cok abartı olmaz mı yawSebep sorduğunda "Çünkü sevişicez!" diyeceksiniz, utandıracaksınız. Eşiniz de arkanızdaysa böyle şeylerde, arsız yırtık olun biraz, dangıl dungul söyleyiverin. Hani "Nasıl olur, yapamam, söyleyemem" de demeyin, söyleyin rahat edin, ben böyle söyledim, sonra ses edemez oldu kv, bir süre sonra da her şey rayına oturdu zaten.
Her sebep sorduğunda "Yalnız kalınca yapılacak şeylerimiz var" dedim, anlamazdan geldikçe de "Açık açık söyleyeyim mi?!" dedim. Sonra anladı, bazen kör göze parmak gibi bir şeyleri söylemeniz gerekir.
offff ben de. diyetteyimiki gundur onumde annemin pogacaları zeytinli ekmekleri sucuklu borekleri ben de hindi kemiriyorum
kendini ateşe atma. direnBen peynirli borek yapicam simdi niyeti bozdum.
He o Zaman işler değişirValla hiç de öyle demeyin bence yukarda da yemek bulaşık bana ait kaldı ki kv bulaşık makinesi de kullandirmaz.Asagida iki kişilik yemek bulaşık var yukarda beş kişilik.Evime gelir düzenime karışır hiç rahat değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?