Kv derdi...

Nefret ediyorum bu kv bozuntularindan biz yokken napiyolarmis acaba ay gerçekten öyle bunaldim ki hüngür hüngür ağlayasim var

Burasi ayri bir ev bak kapisi ayri de
Oglunla artik evliyiz inanmiyorsan bak bu da evlilik cuzdanimiz de
Ayy Allahim niye evlendiriyolar ki ogullarini
Bi kanguru alip gezdirseler koyunlarinda
Elin kizini da sinir hastasi etmeseler

Burasi ayri bir ev bak kapisi ayri de
Oglunla artik evliyiz inanmiyorsan bak bu da evlilik cuzdanimiz de
Ayy Allahim niye evlendiriyolar ki ogullarini
Bi kanguru alip gezdirseler koyunlarinda
Elin kizini da sinir hastasi etmeseler
Valla ben de çok kullanıyorum bu cümleyi evlendirmeseydi keşke kendi sevisirdi kendi yemek yapardı benim başımı niye yakiyosunuz

Valla ben de çok kullanıyorum bu cümleyi evlendirmeseydi keşke kendi sevisirdi kendi yemek yapardı benim başımı niye yakiyosunuz
Hakikaten oyle ama ya
Gelin gidin oturun kalkin ne bu yani ..
Esin konussun anne GELMIYORUZ desin
Ama demez ki bunlar
Soyleyince de sen gecimsiz olursun
Allah kolaylij versin ne diyim

Şu an o kadar istemiyorum ki yukarı çıkmayı sanki son saatlerimi yaşıyorum ya da yukarda geçircegim saat değil yıl gibi

Hakikaten oyle ama ya
Gelin gidin oturun kalkin ne bu yani ..
Esin konussun anne GELMIYORUZ desin
Ama demez ki bunlar
Soyleyince de sen gecimsiz olursun
Allah kolaylij versin ne diyim
Valla keşke öyle dese akşama pilav yapacaklarmis diyo sanki kendi yapiyo he annem he uff valla çok sinirliyim

şakayla karışık kirivericem kemiklerini dedi sonra da neden burda yapmadın, bisey ydiniz mi,aksama bize gelin filan dedi

Söyletme kendine böyle şakada olsa yahu. Ya hoslanmadigini söyle yada suratıni as bu durumda.

Valla keşke öyle dese akşama pilav yapacaklarmis diyo sanki kendi yapiyo he annem he uff valla çok sinirliyim

Esin pilav yapacaklar dediginde sanki onlar mi yapıyor herseyi ben yapıyorum zaten evde yapayım sana deyiver

Söyletme kendine böyle şakada olsa yahu. Ya hoslanmadigini söyle yada suratıni as bu durumda.

Esin pilav yapacaklar dediginde sanki onlar mi yapıyor herseyi ben yapıyorum zaten evde yapayım sana deyiver

Onun gidesi var sanırım ya ben de kendi aileme mi gitsem diye düşünüyorum

Oncelikle okuyorsan neden evlendin? Biraz bekleyemedin mi? Biliyordun madem hiç bulasmasaydin konuyu editlemeye gerek yok. Balık baştan kokmus

Şu an o kadar istemiyorum ki yukarı çıkmayı sanki son saatlerimi yaşıyorum ya da yukarda geçircegim saat değil yıl gibi
Daha evini yeni ayirmissin sabırlı ol biraz mesafeni de yavaş yavaş koy her cagirdiginda gitme gittiğinde iş yapma bahane bul hastayım de belim agriyo de yemek falan yaptırırsa kötü yap tuzunu çok koy dibini yak hatta:) hiç korkma soyleyecekleri her şeyi göze al bak bi iki kez böyle yaparsan bir daha istesende yaptırmaz kv sana yemek:))) eşine de annesini aslaaa şikayet etme haklı da olsan dırdırcı sorun çıkaran sensin gibi gorunur. rahat davran hep güler yüzlü ol eşinin yanında ama kv yaptığın hiçbir işi begenmesin anladın mi

Alt üst oldu mu ve anlayışsız biri oldu mu hep böyle sorunlar çıkıyor esin bişey demiyorsa eğer her çağırdığında reddet belki bi süre sonra vazgeçer

Sinir oldugunuz hic bir seyi yapmayin kendinize eziyet etmeyin zmanla bu pskilojinizi bozar keyfiniz nasl istiyorsa ole yapin

Kemiklerini kırıverecemde kafamın tası atardı, haddini bildirirdim.Bu kv.sizi rahat bırakmaz, imkan varsa uzaklaşın.

İlk ayrildiginiz icin o da ayarlayamamistir kendini.benim kv il disindan yan sokagima geldiler .ilk yil istediler hep onlarda olmazsa biz de boyle cosku ile hic ses cikarmadim.sagolsun hazir yemege gideriz .bulasik yikarim ben.hizmet ettirmez.sonra baktim esim cosuyor caya gidelim ya gelsinler .himmm bunlara ayar gerekiyor.gunduzleri gitmemeye basladim.her aradiginda gitmedim.cocuk bahanesini de avantaj.4 sene oldu aramadan evime gelmezler cekindiklerinden degil de musait olmam diye.ben de cat kapi gitmem.ararim.kendi anneme de oyle...simdiki olayimiz misafir geldiginde cagiriyor ..bunu da yola koyacagiz.ama mutlaka biryerden yakin olunca karisiliyor.anlatmak istedigim.niyetini belli etmeden bahanelerin saglam olacak tavrin net olacak.senin kv hizmet politikasi gelin ise isin zor

Anladım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdi indim aşağıya diyolar ki bu bayram powerin dersi var diye ses etmedik biz hep beraberiz diyolar bilmiyorum sinirim çok bozuk kendimi çok yalnız hissediyorum

Onlar beraber olmaya alışmışlar kendi kayınvalidesiyle de hep gidip gelmisler.Belki saçma bulacaksınız ama surekli oğullarını seviyolar sevecekler tabi hemen başladılar bugün yoruldun mu diye bisy yapmadı ki bugün ben herşeyi kaldirabilirim onlara göre ama oğulları öyle değil benim farkım ne ben de insan evladıyım sinirime gidiyo

Siz yuz goz olmayin, oglu acik acik konussun,anne artık evimiz ayrı, her gün her gün sizde olmaz, arada bir size çıkarız vs desin. Size gelmesi konusunda bir şey yapamazsiniz, ev duzeninize karisirsa o benim sorunum dersiniz. Bu hoslanmadiginiz davranışlar daha fazla birikmeden önleminizi alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…