Nefret ediyorum bu kv bozuntularindan biz yokken napiyolarmis acaba ay gerçekten öyle bunaldim ki hüngür hüngür ağlayasim varKocanda iş bitiyor. Ama kv nin de bu duruma alışması lazım. Henüz kabullenememiş. Ya da iş yapmak zoruna gidiyor. Benimki mesela hep onun evinde ona hizmet etmemi ister. Açık açık da söyler gelin hizmet edecek diye. Onun evine gidince 5 kişilik yemek bulaşık çıkar. 8 aylık bebeğim var. İş biter bitmez verirler kucağıma. Hı şunu da ekleyeyim. Eğitim düzeyin ne olursa olsun. Seni gelin olarak görürler. Keşke alt kata değil de daha uzağa taşınsaydın.
Valla ben de çok kullanıyorum bu cümleyi evlendirmeseydi keşke kendi sevisirdi kendi yemek yapardı benim başımı niye yakiyosunuzBurasi ayri bir ev bak kapisi ayri de
Oglunla artik evliyiz inanmiyorsan bak bu da evlilik cuzdanimiz de
Ayy Allahim niye evlendiriyolar ki ogullarini
Bi kanguru alip gezdirseler koyunlarinda
Elin kizini da sinir hastasi etmeseler
Hakikaten oyle ama yaValla ben de çok kullanıyorum bu cümleyi evlendirmeseydi keşke kendi sevisirdi kendi yemek yapardı benim başımı niye yakiyosunuz
Valla keşke öyle dese akşama pilav yapacaklarmis diyo sanki kendi yapiyo he annem he uff valla çok sinirliyimHakikaten oyle ama ya
Gelin gidin oturun kalkin ne bu yani ..
Esin konussun anne GELMIYORUZ desin
Ama demez ki bunlar
Soyleyince de sen gecimsiz olursun
Allah kolaylij versin ne diyim
şakayla karışık kirivericem kemiklerini dedi sonra da neden burda yapmadın, bisey ydiniz mi,aksama bize gelin filan dedi
Valla keşke öyle dese akşama pilav yapacaklarmis diyo sanki kendi yapiyo he annem he uff valla çok sinirliyim
Söyletme kendine böyle şakada olsa yahu. Ya hoslanmadigini söyle yada suratıni as bu durumda.
Esin pilav yapacaklar dediginde sanki onlar mi yapıyor herseyi ben yapıyorum zaten evde yapayım sana deyiver
Onun gidesi var sanırım ya ben de kendi aileme mi gitsem diye düşünüyorumSöyletme kendine böyle şakada olsa yahu. Ya hoslanmadigini söyle yada suratıni as bu durumda.
Esin pilav yapacaklar dediginde sanki onlar mi yapıyor herseyi ben yapıyorum zaten evde yapayım sana deyiver
Oncelikle okuyorsan neden evlendin? Biraz bekleyemedin mi? Biliyordun madem hiç bulasmasaydin konuyu editlemeye gerek yok. Balık baştan kokmusMerhaba herkese hayırlı bayramlar.Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum ben beş aylık evliyim.Bes ay boyunca kayınvalide ile beraber yaşadık 5 gün oldu biz alt kata taşındık.Kayinvalidem surekli bizi yukarda istiyor eşimi durmadan arıyorlar yukarı gelin diye.Simdi siz diyeceksiniz ki bunun böyle olacağını tahmin edemedin mi?Bunun böyle olacağını biliyodum ama ben okuduğum için ve kira verecek durumumuz olmadığı için mecbur tamam dedim.Her neyse ben kitap okuyorum isim var vs diyerek bi şekilde onlara çıkmiyorum eşim de aynı şekilde.Biraz evimin düzenine karışma huyu da var.Bu huylarını sevmiyorum açıkçası.Asil konuya gelecek olursak bugun ben poğaça yaptım hem yeni fırınimi denemek hem de onlara da teşekkür mahiyetinde poğaça ikram etmek için.Neyse ben yaptım poğaçayi yarisini onlara böldüm kayinvalideme vermek için yukarı çıktım bana önce şakayla karışık kirivericem kemiklerini dedi sonra da neden burda yapmadın, bisey ydiniz mi,aksama bize gelin filan dedi.Ben bozuldum açıkçası bana öyle demesine.Gelmeyiz heralde ya da eşime bi diyim filan dedim.Sebep filan sordu.Neyse ben aşağıya indim yanıma geldi eve bakti oğlunu gördü gitti.Yanlis anlasilmasin oğlunun evi tabi gelecek gidecek ama benim düzenime karışmasını ve surekli bizi çağırmasını istemiyorum.Sonucta burası da bi ev ve benim evim emek veriyorum.Siz ne diyorsunuz sizce ayıp olmuyor mu yaptığı? Ben nasıl davranmalıyım? Edit:Herkes sanki herşeyi kv. Yapıp beni çağırıyor gibi anlamış ama yukarı çıksam da herşey bana kalıyor
Oncelikle okuyorsan neden evlendin? Biraz bekleyemedin mi? Biliyordun madem hiç bulasmasaydin konuyu editlemeye gerek yok. Balık baştan kokmus
Daha evini yeni ayirmissin sabırlı ol biraz mesafeni de yavaş yavaş koy her cagirdiginda gitme gittiğinde iş yapma bahane bul hastayım de belim agriyo de yemek falan yaptırırsa kötü yap tuzunu çok koy dibini yak hatta:) hiç korkma soyleyecekleri her şeyi göze al bak bi iki kez böyle yaparsan bir daha istesende yaptırmaz kv sana yemek:))) eşine de annesini aslaaa şikayet etme haklı da olsan dırdırcı sorun çıkaran sensin gibi gorunur. rahat davran hep güler yüzlü ol eşinin yanında ama kv yaptığın hiçbir işi begenmesin anladın miŞu an o kadar istemiyorum ki yukarı çıkmayı sanki son saatlerimi yaşıyorum ya da yukarda geçircegim saat değil yıl gibi
Anladım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdi indim aşağıya diyolar ki bu bayram powerin dersi var diye ses etmedik biz hep beraberiz diyolar bilmiyorum sinirim çok bozuk kendimi çok yalnız hissediyorumDaha evini yeni ayirmissin sabırlı ol biraz mesafeni de yavaş yavaş koy her cagirdiginda gitme gittiğinde iş yapma bahane bul hastayım de belim agriyo de yemek falan yaptırırsa kötü yap tuzunu çok koy dibini yak hatta:) hiç korkma soyleyecekleri her şeyi göze al bak bi iki kez böyle yaparsan bir daha istesende yaptırmaz kv sana yemek:))) eşine de annesini aslaaa şikayet etme haklı da olsan dırdırcı sorun çıkaran sensin gibi gorunur. rahat davran hep güler yüzlü ol eşinin yanında ama kv yaptığın hiçbir işi begenmesin anladın mi
Onlar beraber olmaya alışmışlar kendi kayınvalidesiyle de hep gidip gelmisler.Belki saçma bulacaksınız ama surekli oğullarını seviyolar sevecekler tabi hemen başladılar bugün yoruldun mu diye bisy yapmadı ki bugün ben herşeyi kaldirabilirim onlara göre ama oğulları öyle değil benim farkım ne ben de insan evladıyım sinirime gidiyoİlk ayrildiginiz icin o da ayarlayamamistir kendini.benim kv il disindan yan sokagima geldiler .ilk yil istediler hep onlarda olmazsa biz de boyle cosku ile hic ses cikarmadim.sagolsun hazir yemege gideriz .bulasik yikarim ben.hizmet ettirmez.sonra baktim esim cosuyor caya gidelim ya gelsinler .himmm bunlara ayar gerekiyor.gunduzleri gitmemeye basladim.her aradiginda gitmedim.cocuk bahanesini de avantaj.4 sene oldu aramadan evime gelmezler cekindiklerinden degil de musait olmam diye.ben de cat kapi gitmem.ararim.kendi anneme de oyle...simdiki olayimiz misafir geldiginde cagiriyor ..bunu da yola koyacagiz.ama mutlaka biryerden yakin olunca karisiliyor.anlatmak istedigim.niyetini belli etmeden bahanelerin saglam olacak tavrin net olacak.senin kv hizmet politikasi gelin ise isin zor
Keşke olsa da gitsek böyle giderse biz biticez benim psikolojim bozuldu çünkü artıkKemiklerini kırıverecemde kafamın tası atardı, haddini bildirirdim.Bu kv.sizi rahat bırakmaz, imkan varsa uzaklaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?