• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv durduk yere esinize sarilir mi?

buradaki esas problem sarılmak değil..
eşiniz annesinin oğlu neticede.
buradaki esas problem kayınvalidenizin sürekli size müdahale etmesi..
heryere kendini dahil etmesi, her yaptığınız şeye karışması...
bunu çözerseniz herşey daha kolay olur..
ve bunun çözümü eşinizde olduğu için, işiniz biraz zor diye düşünüyorum.

Önce size tepki gösterdim eski konunuzu bilmedigimden.. anneniz de hayatta degilmis (basiniz sagolsun) ona ragmen yapiyorsa bilinçli ve seni sinir etmek icin yapıyor ya da gercekten ogluna fazla düşkün.. Görmezden gelmeye calis annen hayatta olmadigi icin daha hassas davraniyorsun ki bu da cok normal.
Esimi bebek gibi sevip sonra da bana donul anne olmak boyle birsey iste diyor. Bunlari yapan kv hakli onun hakki ama ben kiskancim. Tepkim size degil.

Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim
Yahu bundan size ne?
Adama şırıngayla sevgi mi aşılayacak?
Belki de ondan yani kocasının bu donukluğu yüzünden kendi sevgisini bu şekilde gösteriyordur olamaz mı?
Sırtını öpmüş boynunu öpmüş rahatsız oluyormuşsun yav anası o anası. Anası öpüyor diye soğuyacaksan bi psikoloğa git derim. O kadar negatif düşünüyorsun ki belkide kadın bunu farketmiş ve sana ısınamamış (çok normal)
Yani şurada konu sarılmak. Ancak bu kadar abartılabilirdi.
Artık eşinle bunu tartıştın mı ne yaptıysan annesi sarılınca itmiş saygısız.
Seninde hoşuna gitmiştir! Son olarak kızını az öpmesi sarılması oğluna çok sarılması da seni hiç ilgilendirmezzz.

Sarilmasindaki niyet onemli.size nispet olsun dye mi yapiyo yoksa kani falan kaynadigi icin mi:KK25:

Tabiki oglu evladı öper sarılır. Ama cocuk psikolojisinde bile cocugu küçüklüğünden itibaren su sekilde yetiştirmemiz söylenir. Seni opebilir miyim. Eger çocuk izin verirse operbilirsin.
Simdi bir cok insan demis oper koklar anası degilmi sana mı soracak diye....
Elbet anası öper sarılır.
Ama sınırları bilmek, sınırları zorlamamak, aşırıya kaçmamak gerek. Belliki sizin konunuzda böyle bir durum var.
Evlenmis 30 yasina gelmiş bir adami esinin yaninda sarılıp çapur şupur öpmek bence abarti ve sağlıklı degil. Kiiiii zaten oglu geriye cekilip napiyosum anne demiş. Dmekki ogluda bundan rahatsız.
Oglu rahatsiz ve tepki veriyorken kalkip konuyu açan kişiye ne var bunda diyebilmeniz de cidden entresan.
Biraz beyin süzgecinden gecirsek şu okuduklarımızi ne guzel olur.

Benim kv hep sarılır. tek cocuk. bir tanecık oglu. empati yapıyorum benim de olsa ben de öyle yapardım diye takmıyorum. sen de takma. Tüm hayalleri yaşamı cocukları neticede.

Tabiki oglu evladı öper sarılır. Ama cocuk psikolojisinde bile cocugu küçüklüğünden itibaren su sekilde yetiştirmemiz söylenir. Seni opebilir miyim. Eger çocuk izin verirse operbilirsin.
Simdi bir cok insan demis oper koklar anası degilmi sana mı soracak diye....
Elbet anası öper sarılır.
Ama sınırları bilmek, sınırları zorlamamak, aşırıya kaçmamak gerek. Belliki sizin konunuzda böyle bir durum var.
Evlenmis 30 yasina gelmiş bir adami esinin yaninda sarılıp çapur şupur öpmek bence abarti ve sağlıklı degil. Kiiiii zaten oglu geriye cekilip napiyosum anne demiş. Dmekki ogluda bundan rahatsız.
Oglu rahatsiz ve tepki veriyorken kalkip konuyu açan kişiye ne var bunda diyebilmeniz de cidden entresan.
Biraz beyin süzgecinden gecirsek şu okuduklarımızi ne guzel olur.
Size yemin ederim ki bir kez olsun esime bu durumdan duydugum rahatsizligi soylemedim yada hissettirmedim. Ben rahatsiz oluyorum cunku gozumun icine baka baka yapiliyor. Ben rahatsiz oluyorum cunku annem hayatta degil ve kv anne olmak boyle birsey diye bana anneligi anlatmaya kalkiyor. Ben rahatsiz oluyorum cunku kv her cumlesine annen kurban olsun diye basliyor.

Dun annesi sarildiginda da esim rahatsiz oldu cunku ne alaka. Ne alaka ben soru soruyorum o benimle konusmak yerine misafirlerin ortasinda sariliyor diye dusundu. Kv sarilmakta israr edince tamam saril da cevap ver dedi. Kv gozumun icine baka baka sarildi. Sarilsin opsun koklasin da bana neden bakiyor. Bana bakmasin nispet yapmasin. Benim babam acip sirtimi opmuyot mesela. Cok sever beni o ayri ama insanlarin icinde durduk yere bana sarilip esime de kacamak bakislar atmiyor mesela. Beni neden bu kadar garip karsiladiklarini gercekten anlayamadim.

Size yemin ederim ki bir kez olsun esime bu durumdan duydugum rahatsizligi soylemedim yada hissettirmedim. Ben rahatsiz oluyorum cunku gozumun icine baka baka yapiliyor. Ben rahatsiz oluyorum cunku annem hayatta degil ve kv anne olmak boyle birsey diye bana anneligi anlatmaya kalkiyor. Ben rahatsiz oluyorum cunku kv her cumlesine annen kurban olsun diye basliyor.

Dun annesi sarildiginda da esim rahatsiz oldu cunku ne alaka. Ne alaka ben soru soruyorum o benimle konusmak yerine misafirlerin ortasinda sariliyor diye dusundu. Kv sarilmakta israr edince tamam saril da cevap ver dedi. Kv gozumun icine baka baka sarildi. Sarilsin opsun koklasin da bana neden bakiyor. Bana bakmasin nispet yapmasin. Benim babam acip sirtimi opmuyot mesela. Cok sever beni o ayri ama insanlarin icinde durduk yere bana sarilip esime de kacamak bakislar atmiyor mesela. Beni neden bu kadar garip karsiladiklarini gercekten anlayamadim.
Evet siz abartıyorsunuz.insan evladına istediği zaman sarılabilir

Sanırım anne değilsiniz minik oğluşum 50 yaşına da gelse o benim miniğim kurban olsun annesi sarılırım da öperimde.ama bak benim kv öyle değildir kırk yılda bi öper oğlunu.benim annemde çok öper bizi.bu biraz sevgi gösterme şekliyle alakalı.

Benim annem hayatta degil ve kv her defasinda boyle sevgi gosterileri yapiyor.
Hatta esime cocuk gibi davranip sonra bana donup utanmadan yaaa anne olmak boyle birsey iste diyor.
Başın sagolsun benim de babam hayatta degil ve başkalarının davranislari onlar fark etmese bile beni uzebiliyor seni anliyorum.
Yine de ben kv nin sana nispet icin yaptığını düşünmüyorum. İcinden oyle geliyor demek ki.

Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.

Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.

Edit: onceki konum, olaylar
Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.
Bu kadar kıskançlık bünyeye zarar :confused::confused::confused:

Eski konum:

Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.
Yazinin ilk yarisini okudum.
Durum normal degil ama bu duruma takilmasi gereken sen degilsin; gorumcen.
Zavalli kadin evlat ayrimi yapan bi annenin cocugu olmak cok zordur.
Ikinci yariyi okumadigimdan yorumlayamiyorum

"Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu."
bu cümlenizde ne demek istediniz
kayınvalideyle ayrıntılarını bilmiyorum ama neden oğluna sarılması seni bu kadar rahatsız etti.Altından başka şeyler mi arıyorsun.babam böyle davransa hoş olur mu demişsin.babanızın size sarılması öpmesi size garip geliyor hoş olmuyor yani öyle mi?yani bab anne evlada namahrem onu mu demek istiyorsunuz.aslında onu demek istiyorsunuz pes doğrusu diyorum bende
gerçi babanın kendisini öpmesinden rahatsız olan bir evladın kaynana oğlunu öpmesinden rahatsızlık duyması normal.
ben çok şaşırdım taktığınız şeye.anneler evlatlarını öperken bile artık gelinlerden izin alacak.

oğluna da mı sarılmasın kadın. benim kv de oğluna da sarılır bana da sarılır. ama kadın eşinin sorduğu soruyu geçiştirmek için sarılıyorsa bilemem :D:D:D:D:

evet, kv'dem durduk yere sarılır, öper, annesi tabi ki, hatta şöyle söyleyeyim ben daha anne olmadan önce bu beni ilginç şekilde bi iki defa rahatsız etmişti, ama kendime ihtar çektim, kendine gel, naapıyosun dedim, allahtan demişim çünkü şimdi 2 evladım var ve bunu çok çok normal karşılıyorum :) anne olunca anlarsın derdi annem, bende durum aynen böyle oldu, kızına değil oğluna öyle davranması konusunu ise ataerkil yaşam şekline bağlıyorum,doğru değil tabi ki.....

"Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu."
bu cümlenizde ne demek istediniz
kayınvalideyle ayrıntılarını bilmiyorum ama neden oğluna sarılması seni bu kadar rahatsız etti.Altından başka şeyler mi arıyorsun.babam böyle davransa hoş olur mu demişsin.babanızın size sarılması öpmesi size garip geliyor hoş olmuyor yani öyle mi?yani bab anne evlada namahrem onu mu demek istiyorsunuz.aslında onu demek istiyorsunuz pes doğrusu diyorum bende
gerçi babanın kendisini öpmesinden rahatsız olan bir evladın kaynana oğlunu öpmesinden rahatsızlık duyması normal.
ben çok şaşırdım taktığınız şeye.anneler evlatlarını öperken bile artık gelinlerden izin alacak.
Gozunuzle okumadiginiz icin size tekrar aciklama yapmayacagim. Yazdigim cumlelerde istediginiz kelimeleri cikarip atarsaniz iste ortaya boyle bi sonuc cikiyor.

Kayinvaliden sarildikca sende mutlu gibi görün eşine ne kadar şanslısın bak annen için hala hiç bir şey değişmemiş bebeği gibisin vs de Kayinvaliden de sana inat yapıyor madem sende inşallah bende sizin gibi bir anne olurum çok sevgi dolusun gibi laflar et egosunu tatmin etsin mesela benim ki çocuğuma işte bana anne diyebilirsin ben senin annen sayılırım banda dönüp çok seviyor bu beni falan ki daha bebeğim 2 aylık falan diye düşün artık bende hiç istifimi bozmadım tabi anne oda senin yavrun evladın al hadi şu bezi aç altını çocuğun dedin yani işte annesi benim sen ne yapında sevecek seni demedim birde bu yolu dene pohpohla biraz onu bide evlat ayrımı yapıyor olması normal değil evet ama o onun çocuğu bin yıl geçse değişmeyecek anne olunca anlarsın dicemm çok klasik olacak ama öyle evlat sevgisi çok çok baskaa

Durup dururken öpmesi normal de sürekli öpmesi bana da anormal geldi.. seni sinir etmek için yaptığını düşünüyorsan sinir olmuyormuş gibi yap, aldırış etme, amacına ulaşamadığını görürse vazgeçer belki..

sarılır ... benimki de çok sarılır durup duruken ayyy canım yavrum deyip bebek seviyormuş gibi sever

Back
X