• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv durduk yere esinize sarilir mi?

Sizi önceki konunuzdan biliyorum .O zaman da size hak vermistin.Dikkat ederseniz normal bir sevgi gösterisi değil.Ben 30 yaşına gelmiş birini boynundan ve sırtından open bir anne görmedim.Bu hareket nispet yapmaktan başka birşey değil.Benimde 19 yaşında oğlum var sarılırım operimde ama boynunu ve sırtını öpmeye kalksam bana da tepki verir.

aa öyle mi, isimleri aklımda tutmuyorum.
ya ben o konunuza da yazdım, doğrudur yanlıştır bilemem.
ama kv sürekli (!) böyle kocamın orasını burasını öpse koklasa, ben kendi kocamdan soğurum.
:KK70:Kiz maltali, gulmekten gozlerim yasardi sayende.
Gercekten de normal sarilip opmek degil de boyundan sirttan opmekten bahsediyoruz ya ne anlamsiz. Ben gulerim herhalde kv esimi boynundan opse. Bir de dudak aliversin oldu olacak:KK70:

:KK70:Kiz maltali, gulmekten gozlerim yasardi sayende.
Gercekten de normal sarilip opmek degil de boyundan sirttan opmekten bahsediyoruz ya ne anlamsiz. Ben gulerim herhalde kv esimi boynundan opse. Bir de dudak aliversin oldu olacak:KK70:

Ahaha hadi annedir öper de ben eşimi öyle görmek istemem şahsen. Hani izin vermiyorum öpemez gibi algılanıyor, gelinden izin mi alıcaz diyor arkadaşlar ya, öyle değil tabi ki, sadece öyle ana kuzusu koca istemem yani.
Ya bir de bak mesela sahildesin, adam şortla yatıyor, gider sırtından öpersin diyelim, hani her şeyin yeri zamanı var ama her şekilde 30 yaşında adama olmuyor yahu.

Ahaha hadi annedir öper de ben eşimi öyle görmek istemem şahsen. Hani izin vermiyorum öpemez gibi algılanıyor, gelinden izin mi alıcaz diyor arkadaşlar ya, öyle değil tabi ki, sadece öyle ana kuzusu koca istemem yani.
Ya bir de bak mesela sahildesin, adam şortla yatıyor, gider sırtından öpersin diyelim, hani her şeyin yeri zamanı var ama her şekilde 30 yaşında adama olmuyor yahu.
Ama rivercim normal, kk kadinlari pek hosgoruludur bilirsin. 40 yasindaki adam anasinin kucaginda da oturabilir, kv oglunun sirtini da keseleyebilir. Boynundan sirtindan opebilir. Bizde bir anormallik var herhalde. Normal insan gibi sarilip opse olmaz oglunun bibisi falan duser bence

Ama rivercim normal, kk kadinlari pek hosgoruludur bilirsin. 40 yasindaki adam anasinin kucaginda da oturabilir, kv oglunun sirtini da keseleyebilir. Boynundan sirtindan opebilir. Bizde bir anormallik var herhalde. Normal insan gibi sarilip opse olmaz oglunun bibisi falan duser bence

Hep bu erkek anaları hoşgörülü böyle şeylere :KK53:En Büyük KK

öpmesinde vs bişey yok da
sonradan yazdıkların biraz boğdu beni.

ama sarılıp öpmesi bir sorun değil.

diğer sıkıntıların hakkınd yorum yapmayacağım fakat bir anne olarak cevabım şu canımın canı yavrularımı nezaman istersem öperim yaşı kaç olduğu sevginin azaldığını göstermez ,demekki senin kıskançlık yapıyorsun ki anne sana bakma gereği duyuyor

Geçenki konunuzda size fikirlerimizi beyan ettik. Neden ısrarla aynı konuyu açıyorsunuz? Ve bu defa ters tepki almışsınız.. diğer konunuzu açıp okuyun bence.. burdaki arkadaşlar tam anlayamamış sıkıntınızı veya siz tam olarak anlatamamışsınız..

Oğlu isterse 40 yaşında olsun sarilirken sana soracak değil.
Kayınvalidem de yeni evliyken oğluna sarilirken benden cekinmiş.
Bu düsuncelere sahip olanlar kişi kendinden bilir işi cümlesini ithaf ediyorum.
Elbetteki her anne cocuğu kaç yaşında olursa olsun sarılır öper sever ne var bunda Allah aşkına.
Diğer bahsettiklerinizin çoğunda haklisiniz ama sarılma konusunda çok sacmalamissiniz. Bırak ana oğul sarılsinlar

Ogluna sarilmayacakta kime sarilacak sana mi? Bunun bile altinda birsey ariyorsunuz ya.

Oldu o zaman sen ogluna 10 yasina kadar sarilir sonra hic sarilmazsin. Hayret birsey.

Ayrica anneler sadece kucuk cocuklarina mi sarilmak zorunda? 5 yasindayken de kendi cocugu 50 yasina geldiginde de kendi cocugu. Allah Allah bu ne fesatlik. Kvyi kiskaniyorsunuz galiba.

Kimse içeriği okumamış. Başlığa bakarak gazel okumuşlar yine.

Adam soru soruyor, annesi alakasız bir şekilde sarılıyor. Ne alaka yani? Hele sırtını açıp öpme nedir? Sevmenin de bir üslubu var. 2 yaşında değil bahsedilen, 30 yaşında. Eşi, bu adamı bir ponçik olarak değil, saygı duyacağı bir eş olarak görmek ister. Yeri gelir öperler de severler de usulünce. Kv normal değil.

erkek evlat düşkünü bir ana modeli, yapacak bir şey yok. alışacaksınız oğlu neticede. koynuna alıp yatmadığına şükredin öylesi de var.

bir de not, 3 yaşındaki oğlumu öperken bile izin alıyorum kendisinden. o anda öpülmek istemiyor olabilir. sonra mahremiyet eğitimi vs vs diyoruz, kaç yaşında adam yalap şalap öpülmez, izin alınır.

Benimde 2 tane oğlum var ama ben bu konuda hoşgörülü değilim.Boynunu ve sırtını öpecek eşi varken yanakları bana yeter.:KK70:Abartmaya gerek yok.

Canım şaka tabi ki.
yoksa bende de var iki sıpa, ama hani insan kendisi bile rahatsız olur, annemin beni boynumdan öptüğünü hayal edemiyorum, hani anca salya sümük ağlıyoruzdur öyle gelişine öpmüştür falab , gerçi biz de biraz fazla resmi sayılabiliriz bilemiyorum

Canım şaka tabi ki.
yoksa bende de var iki sıpa, ama hani insan kendisi bile rahatsız olur, annemin beni boynumdan öptüğünü hayal edemiyorum, hani anca salya sümük ağlıyoruzdur öyle gelişine öpmüştür falab , gerçi biz de biraz fazla resmi sayılabiliriz bilemiyorum
Özellikle başkalarının yanında yapılan gereksiz sevgi gosterisleri ınaninki oğluma böyle bir şeyi yapsam başka birinin yanında çok büyük tepki verir.Bana göre vermeside normal.Hoppa

Kadın oğlunu kocası yerine koymuş, siz de gelip bütün planlarını bozmuşsunuz :D

Kocasıyla mutsuz ya da ayrı oğlanan analarında çok sık görülür. Zaten oğlunu, büyüyünce bana bakacak oğlum, babasından ne hayır gördüm oğlum bana yeter, benim evimin erkeği o gibi sözlerle büyütmüştür eminim.

İşiniz azıcık zor. Bu kendine acındırmayı hep kullanacak, siz ise aile olduğunuzu, kocanıza ihtiyacınız olduğunuzu hep hissetirin eşinize. Annesi şikayetlendikçe siz eşinize huzur verin. Yuvasında mutlu olsun adam. Öyle her yaptığınızı da kelime kelime anlatmasına müsade etmeyin. Biz karı kocayız, her özelimizi her adımımızı anlatmayalım böyle. Yaptığımız ettiğimiz bize. Kalsın isterim gibi tatlı tatlı söylemek işe yarar belki.

Gezmeye çıktığınızda gidip annesini almayın allah aşkına. Başbaşa kalalım azıcık özledim deyin falan ne bileyim kuma gibi davranıyor kadın resmen. Hele tatile falan aman diyim götürmeyin. Zaten senede bir iki tatile çıkıyoruz. Başbaşa çıkmazsanız ne anlamı var ki?

Sarılıp öpmesine de bırakın napars yapsın. Sarılıp size bakıyorsa siz de gülümseyin kaynananıza, suratınızın şeklini görmek için bakıyor çünkü. Hiç bozulup oturmayın. Her gece yanında siz yatıyorsunuz sonuçta değil mi? ;)

Eski konunuzdan hatırlıyorum sizi,kv eşinizin boynunu sırtını fln öpüyordu. Eski ve şimdiki konuya bakarak kv normal değil diyorum,bütün bu faaliyetleri dediğiniz gibi size bakarak yapıyorsa cinsel dürtülerle hareket eden ve sizi kıskanan bir kv var karşınızda. Allah kolaylıklar versin.

Anneler erkek cocuklarini hep bebek olarak görur bu cok normal
Annemde her hangi bir konu olsa benim icin o cin gibidir halleder oglum merhametli merhametinden cabuk kanar vs der.
Hadi oglum yemege gelecek misin diye arar mesela.sarilirda öperde ayaginda sallarda yani kime ne
Siz annenizle her gun konusmaz misiniz mesela.
Konusmazsaniz yadirgamaniz normal fakat kv nin yaptigi cok dogal

Back
X