• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv durduk yere esinize sarilir mi?

Erkek annelerine ne kadar doğal gelsede sevgisi değil ama gösteriş şekli anormal..sırtından öpmeler boynundan öpmeler falan tuhaf.. belliki oğlunu sizden bariz şekilde kıskanıyor..eğer kızına eşinede bu sevgisinin aynısını gösterse tamam diyeceğim ama..hissetiklerinizi siz bilirsiniz ve ne hissediyorsaniz doğrudur..gösteriş yapıyor sevgisinin çoğu yapmacık yapay..oralı olmayın boşverin..
sevgiyi gösteriş şekli abartılı olabilir gelini kıskandırmak istiyor olabilir de gelin niye kıskanıyor belli ediyor ve üstelik yapmacık olduğu kanısına varıyor onu anlamadım
oğulları olan anneler sevgimizin doğal mı yapmacık mı olduğunun ölçütü gelinlere kalsa rahatsız olmayacaklar mı?

Eski konum:

Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.

En baştaki sarılma olayı tamamen komik... annesidir sarılır da öper de... eşiniz rahatsızsa kazık kadar adam kendi dile getirebilir.

Eşinizin kızkardeşi ile eşinize olan davranış farkı da sizi ilgilendirmez.
Bırakın onu kızı düşünsün.
Mesela dışarıdan bakan biri de annem oğluna düşkün gibi görebilir ama bana sorarsan annemle ben arkadaş gibi dertleşir birbirimize destek oluruz, kardeşim ise erkek olması hasebiyle biraz daha dışarıda kalır. ki ben öpülmekten falan hoşlanan biri değilim annem de bilir vs.
Ama hiç böyle değilse bile yine de sizi ilgilendirmez.

**annenizle telefonda görüşme sıklığınız nedir?
Genelde kadınlar her gün annelerini arar ama erkekler arayınca yada aranınca olay olur nedense...

Yine sizi ilgilendirmeyen bir konu daha kv-kp münasebeti. Size ne yahu? Onların aile dinamiği o şekilde kurulmuş doğrusu ile yanlışı ile bu zamana kadar böyle gelmiş. Değiştirmek isterlerse kendileri bilir.

Kv nizin peşinize takılmasını, planlarınıza dahil olmasını önleyecek kişi de eşiniz. Bence derdiniz bu olmalı, ve çözümü eşinizde aramalısınız

Tabiki sarılabilir canım ben yaşa takılmadım ama bazı anneler gelinleri kızı gibi görmek yerine rakip görüyorlar öyle bi kv ise bilemem.Ama bu bile o kadar saçma birsey ki eşin yerini anne tutmaz,annenin yerinide eş..herkesin yeri ayrı nispey yapar gibi tavırları varsada gayet normal karşılayın ve amacına ulaşamasın.ulaşırsa zaten devamı gelecektir..

Kimi kimden kiskaniyorsun guzelim sen???
Annesi ogluna tabiki sarilacak opecek koklayacak.gerekirse dizlerine yatirip sacini oksayacak.bunlari yaparken sana mi sormasi lazimdi.ana ogul onlar.ben senden korktum valla.icin cok fesat

Bu kadar acimasiz olmak icin ozel bi caba sarfediyor musunuz yoksa kalbinizin kotulugunden mi kaynaklaniyor. Dogal haliniz mi yani. Neden babam beni opse diyorum sizce? Akil yurutebilme yeteneginiz var mi? Babam imsanlarin icinde sirtimi acip opup ayni anda esime de kacamak bakislar atsa diyorum. Anlayabiliyor musunuz acaba? Babam beni opse demiyorum. Babam beni oper de sarilir da sever de. Bunlar normal diyorum. Abarti uc noktalari orneklemeye calisiyorum. Neden babam diyorum sizce? Annem hayatta yanimda olmadigi icin olabilir mi. Bunu akledebilme yeteneginden yoksunsunuz ki defalarca soyleme geregi duyuyorum. Kaynanan degil sen kiskancsin demissiniz. Ikimizden birisinin kiskanc oldugu kesin de iyiki sizin gibi tas kalpli degilim.
acımasız olan sensin ki bi annenin evladını öpmesinden bile rahatsızsın.evet abartı ama kuma değilsin ki sana nispet yapsın.yapıyorsa da o da ayrı bir problem o zaman eşine üzülürüm iki kadının kıskançlığından.akıl yürütebilme yeteneği olan arkadaşımız annenin evladını öpmesini sorguluyor burda.kaynana oğlunu öpmüş de rahatsızmış.
yine yazıyorum görümceni öpseydi nispet yapıyor demezdin.şimdiye kadar çoook anne evlat ilişkisi diyaloğu çevrende görmüşsündür.bence akıl yürütebilen insan böyle bir başlıkla konu açmaz ya az çok tahmin eder nasıl bir tepkiyle karşılaşacağını

Sizi bu konuda cok iyi anliyorum benimde basimda oyle kv var sagolsun benim gicik oldugum kim varsa onlarla konusurken gozumun icinde bakar guler esim elini opup sarilirken gozume bakar yuzum asik gitsem mutlu olur bence boyle durumlarin iyi yada kötü degerlendirilmesi yapanin niyetine bagli niyeti temiz olsa rahatsiz olmazsin gözünün icine baktigina gore seni gicik etmeye calisiyor

Normal tabi oğluna daha düşkün demek ki. Sarılır öper ne var bunda

İlerde oğlunuz olursa ona sarılmazsınız :KK66:

Abim 36 yaşında annem karısının çocuklarının yanında şap şup öpüyor. Onun gözünde hala çocuk o çünkü. Bence yerinizi bilseniz iyi olur.

Arkadas konu sahibinin üstüne gitmeyin diger konularina dikkat ederseniz annesini kaybetmis ve bunun acisini yasiyor
belki böyle "anne evlat" sevgisini, bagini o kendinde aradigi görüntüyü görünce üzülüyordur icten ice..
Belliki kayinvalidesinin bu konuda ona anlayis göstermesine ve onuda bir evladi gibi görmesini bekliyor.
Farkettiyseniz sürekli 'tek oglundan bahsediyor tek onu cagiriyor ' gibi cümleler kurmus, yanliz hissetmis kendini .
Sag duyulu olalim .

Valla kv ağır kıskanç bence klasik oglusumu elin kızına kaptırmam vakası.
Hayatında başka bi uğraşı da yoksa kafayı oğluna takmış belli ki.
Sizin yerinizde olsam takmazdim ya da takmıyor gibi gorunurdum yoksa inadına yapar.
Başka bi şehre falan gitme imkanınız yok mu ?

Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.

Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.

Edit: onceki konum, olaylar
Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.
Normalde sarilmasini yadirgamam ama sizin yüzünüze baka baka sariliyosa size karşı bazı şeyleri gösterme çabasında olabilir. Umursamayin hatta memnuniyet duydugunuzu hissettirin ki gıcık olsun:)

Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.

Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.

Edit: onceki konum, olaylar

Normalde sarilmasini yadirgamam ama sizin yüzünüze baka baka sariliyosa size karşı bazı şeyleri gösterme çabasında olabilir. Umursamayin hatta memnuniyet duydugunuzu hissettirin ki gıcık olsun:)

Bir kismini okudum.

Sarılıyor ve rahatsız görünüyorsanız daha sıkı sarılır. Önemsemeyin. Bırakacaktır. En azından abartmayacaktır. Evliliğin basında annesi eşime sarılıp bana bakardı, önemsemezdim. Şimdi fark etmiyorum sarılmıyor herhalde.

Kv kısmı gelinin yanında sarılma,sırt sivazlama ,ağzına zorla yemek verme,baş,bel, vs ağrıyor dediğinde zorla falanca ilacı iç baskısı,çeşitli sevgi sözleri,akabinde ben buna söyle baktım böyle baktım ,doğumum şöyle zor geçti vs vs vs bunlara bayılırlar ,çok takılmamak lazım ,altında birşey aramamak lazım ,el.kizinin yanında sevgileri artıyor..
AHAHHAHA ayy bayıldım.en gerçekçi bulduğum yorum.maşallah:anne:

Otuz ne isterse üç otuzunda olsun çocuğuma sarılır öperim.
Eski konulari bilmiyorum ama ne olursa olsun başka şeyler dert olabilir ama bir anne ile evladin sarilmasindan daha masum daha huzurlu bir sey soyleseniz bana...

Boynunu öpmesi, sırtını açıp öpmesi çok abes. Ben sevgısız ailede buyudum ondan heralde :D Misafirliğe yeni geldiğimizde ve evimize giderken sarılır, öper kv eşimi. Onun dışında durup durup yılışsa bende rahatsız olurum. Ben kendimde insanların içinde eşimin boynunu, sırtını öpmüyorum, ikide bir gidip gelip sarılmıyorum.
Ayrıca oğlunu eşinin yerine koyması çok yanlış. Sureklı sızın pesınıze takılarak hayat gecıremez, oğluda ikiye bölünemez. Herkes yerini bilsin.

Back
X