• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv durduk yere esinize sarilir mi?

Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.

Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.

Edit: onceki konum, olaylar
Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.

Allah Allaaahh ne yapcak kadın ? Oğluna sarılirken senden izinmi alacak. Onların arasına giremezsin. Evlâdın yok heralde. Aynısını yaşarsan anlarsın. Gelin kıskançlik yapacak diye oģluma evladıma canıma sarılıp sokulamayacaģız demek. Peehhh çok komiksin

Ay yok artık, bu gelinler de iyice bi tuhafladı.

Oldu, anası evladına sarılmak için sizin daha önceden hazırladığınız takvime uysun. Aynı takvime nasıl sarılacağını, sarılmanın kaç saniye süreceğini filan da yazın, ona göre davransın kadın.

Benim eski kaynana da benim yanımda yapardı böyle şeyleri. Mesela o ikisi dışardan geldi diyelim ben kapıyı açıyorum biz öpüyoruz birbirimizi o da öperdi onu:KK48: halbuki birlikte gelmişler. Babası yanına uzanırdı yatağına falan. Erkek kardeşi ile birlikte duşa girerlerdi. Iyy şimdi düşünüyorum da nasıl tahammül etmişim. Bi anne baba evladını sever bu gayet normal ama bu kadar da laçka olmaz. Ha bi de annesi duşa girerdi mesela neymiş duşakabine girmeye zorlanıyormuş havluyu sarardı kendine oğlu gider elinden tutar sokardı. İğrenç ya. Off :KK53:

Benim eski kaynana da benim yanımda yapardı böyle şeyleri. Mesela o ikisi dışardan geldi diyelim ben kapıyı açıyorum biz öpüyoruz birbirimizi o da öperdi onu:KK48: halbuki birlikte gelmişler. Babası yanına uzanırdı yatağına falan. Erkek kardeşi ile birlikte duşa girerlerdi. Iyy şimdi düşünüyorum da nasıl tahammül etmişim. Bi anne baba evladını sever bu gayet normal ama bu kadar da laçka olmaz. Ha bi de annesi duşa girerdi mesela neymiş duşakabine girmeye zorlanıyormuş havluyu sarardı kendine oğlu gider elinden tutar sokardı. İğrenç ya. Off :KK53:
Ayy biran gözümde canlandı istemsiz guldum :)

Merhaba arkadaslar. Sorum tam olarak bu. Kayinvalideniz durduk yere esinize sarilir mi? Dun kv nin evindeydik aksam. Esim ayaktaydi kv geldi salona. Esim birsey sordu su an hatirlayamiyorum ama muhabbet olsun diye birseydi sanirim. Kv cevap vermeden esime sarilmaya calisti. Esim dur anne ne yapiyorsun soruma cevap versene deyip kendini geri cekti. Sarilacagim ogluma dedi. Sarildi bana bakti yine. Yine diyorum onceki konumda da vardi buna benzer birsey. Esim hemen cekti kendini. Konusma devam etti.

Arkadaslar otuzuna gelmis bir adama cocuk gibi davranmak neyin nesi ben anlayamiyorum. Soru sorulunca sarilmak da nedir. Ne bu gosteris meraki. Ilgiye mi hasret kadin. Ama bunu karsilamanin yolu dogru mu. Hatta bir defasinda gorumcem bile demisti ki annem kardesimi cok sever onu gereksiz simartiyor olumsuz davranislarinin sebebi hep annem demisti.

Edit: onceki konum, olaylar
Simdi sorunum su ki arkadaslar benim esimin bir de kiz kardesi var. Yani kayinvalidemin bir kiz bir erkek evladi var.

Anne evlatlarini sever bu cok normal ve olmasi gereken birsey. Ama soyle ki kv bir kez olsun kizini oglunu sevdigi sevmez. Yani boynundan opmeler acip sirtindan opmeler filan. Bunlar normal mi? Hergun esimi arayip gununu anlatir ve sorar sen ne yapiyorsun diye. Olur da aradiginda disardaysak butun ayrintilari ogrenene kadar defalarca sorar.
Anneler gununde bize cagirdik arayip. Esime telefonda diyor ki ben gelmeyim sen gel. Eee ben neciyim acaba?

Kiziyla bir arkadasi gibi iletisimi varken esimi bebek gibi seviyor. Esimi operken de gozumun icine bakiyor. Kizina bir kez olsun kurban oluyum demez ama esimi kurban ola ola sever. Esime sarilir oper doner doner tekrar oper ve benimle gayet resmi tokalasir. Ben en ufak bir saygisizlik yapmadim ustelik.
Bize gelir haftada iki uc kere iyice aliskanlik haline getirdi artik. Abartmiyorum gidene kadar oturur oper kalkar oper. Mic mic. Artik sinirime dokunuyor. Benim babam gelince boyle davransa acaba hos olur mu.

Esimin kardesinin bir cocugu var mesela. O gorumcemin ve esinin cocugu kv nin dilinde. Ama bizim daha meydanda olmayan ve kv nin her firsatta laf soktugu cocuk sadece esime ait simdiden. X in cocugu olsa artik falan filan.

Sizce bu durumlar normal mi arkadaslar.

Bir de hergun bi kere kesin arar esimi. Bi sebep bulur arar. Bulamazsa ne yapiyirsun bugun evde misin diye arar. Ne yaptin diye arar. Ben yuruyuse gidiyorum haberin olsun diye arar. Benim kv esini sevmiyor. Yillardir zorla katlandigini anlatir da anlatir. Ne olsa esinin yerine oglunu koyar. Soyle ki. Bi bahcesi var bir saat uzak mesafede. Oraya esiyle degil ogluyla gitme planlari yapar mesela. Esim cok uyumsuz kafa dengi degil der. Biz esimle tatile gidince arar ben de gelseydim der. Kocasi evde kalacak o bizim pesimize takilacak. Ve inanamazsiniz bunlari ogluna yani esime oyle guzek empoze etmis ki esim sadece acır annesine. Ben de dayanamadim birgun dedim ki esime annene aciyacagina kendine aci kardesine aci. Annen sizi sevgisiz bi babayla buyumek zorunda birakmis dedim. Ama annesi surekli dert yanar. Adam sevgisizdir kaba sabadir ama bi zarari yok. Evde is bile istemez. Biz bugun kv ye gel bizde yasa desek kosa kosa gelir. Esim annesi zirlaninca hic icime sinmiyor babamla yasaman demisti. O an kv bana bakip dedi ki gulerek bak esin kv lenle birlikte yasamani soyluyor sana. Bu ve niceleri var. Bir insan kendisine uygun olmayan birisiyle evlenmis olabilir. Yada sonradan da pisman olmus olabilir ama bu yil olmus ogluna dert yanip acisini benden cikartmak ne kadar dogru. Su an yaptigi tek is bizim hayatimiza burnunu sokmak bizim ne yaptigimizi ne aldigimizi nereye gittigimizi takip edip huzurumuzu kacirmak. Disari gezmeye cikiyoruz kv ariyor sikiliyorum diyor hop onu almaya gidiyoruz. Falan filan sonu gelmiyor.

çok garipsiniz. neyse hanımlar gereken cevabı vermişler. diğer konunuza dolduruşa gelmeyin yazmıştım lafımı geri alıyorum. kendi içinizden kaynaklıymış o.

Kvnin ogluna sarilmasindan rahatsiz olanlarin anne olmadigini varsayiyorum. Anne olmadan onceki dusuncelerim ve anne olduktan sonra dusuncelerim cok degisti. Istedigi kadar eslerimiz suan yanimizda olsun, ne kadar mutlu bi evliligimiz, mukemmel bi uyumumuz olsun, anneyle evlat arasindaki sevgiyle atisilamaz. Hele erkekler biraz esine kayar ama annenin sevgisi cok kutsal cok buyuk ya onu anladim ben. Esimi annesi kadar sevemeyecegimi anladim. O yuzden kiskanmam yada rahatsiz olmam. Hakkim da yok. Gecelerce basinda o bekledi, yemeyip o yedirdi, o uykusuz kaldi. anne olunca olume bakis aciniz bile degisiyo. Olmekten degil de cocugunuza ne yedirirler nasil bakarlar diye korkuyosunuz. Boyle bi sevgiyle yarismam. Ben kim kopek :)))

Aslinda baska dertleriniz var ama başlığı o kadar kötü acmissiniz ki insanlar sadece o kismina odaklanmış :olamaz: tabii ki opmesine sevmesine bir sey deme hakkınız yok ama diger meselelerde haklisiniz. Bu kadar ilişkinize dahil olmasi sinir bozucu. Ama yine de bence ses etmeyin. Bir saygısızlığı yokmus zaten. Sizinle de yasamiyor. Idare ediverin.

Saka gibi ama...
Adam isterse 50 yasinda olsun ister sarilir isterse minciklar isterse sapur supur oper evlatlar annelerinin gozunde hic buyumez arti hangi cocuguna yakkin davrandigini yargilamak size dusmez belki ogluna o anlik icinden geldi kizinida muhakkak seviyodur ds neye takildinuz onu anlamadim
Sanirim siz size nispet yapti kiskandirdi filan diye dusundunuz..oyleyse bile dogurdugu cocuga keyfi ne zaman isterse sarilir
Biz 10 yillik evliyiz kv hergun ayri arar kp ayri arar ve esimden hemen sonra bide beni ararlar napiyon diye sonra en son 3.posta gorumce arar ve hergun kesin konusurz her hafta sonuda kesin gorusurz sonra bide sitem ederler hic aramiyonuz diye bende takilirim aricamda sizden sira gelmiyoki diye
Eger bu tarz seylere takilirsan isin icinden cikamazsin bi kadinin evinde huzurlu olmasi icin esini sevmesinden daha oncelikli bisey vardir oda ANLAYIS..AZ BID BID..
Ha eger senin sahsina yapilan bisey varsa seni inciten uzen kiran o zaman kendini savun ezilme o bambaska bi konu ama esinle annesinin iliskisine hiiicc girme derim

Konu içinde yaptığınız imalar resmen midemi bulandırdı..ne demek "benim babam bana öyle sarılsa?"ne yani anne oğul olunca birbirlerine dokunamazlarmi?Siz babanıza sarilmiyormusunuz?Nasıl bir art niyet arıyorsunuz bu sarılmalarda?Kafanızın içindeki düşünceler hiç hos değil haberiniz olsun.Sanki resmen esinizi annesinden kıskanır gibisiniz..

Esim 30 olacak her hafta gorusmuyoruz.
Ama Her gittigimizde sarilirlar ya esim sarilir ya da annesi Koklasirlar :)
Hatta gorumceme gittigimizde de oyy kardesim der sarilirlar.

Aklima hic bunu sorun etmek gelmedi.
Bende koskoca cocuklu kadin babamin gobusune sariliyorum
Bazen dayima, amcalarima da cocuk gibi sever sarilirim.
Esim rahatsizmi olsun yani?
entrsannnn..

Imalar kotü!

Yok artik pesss...
Kadin ogluna sarilir da oper de neresi anormal?
Benim annemde erkek kardesime hala guzel oglum diyerek sever oper ki kardesim uc cocuk babasi.
Arkadas nasil bir toplum olduk bdv sanirim bana sasirmamayi ogretti

Aaaaa hic hos degil. Nikahi siz bastiniz kadinin hakki dustu, sadece siz sarilabilirsiniz tabiki.
Ya da cok cok onemli nedeni olmasi lazim, o zaman da once sizden izin almasi lazim.
Bir daha yine sarilmaya kalkarsa kaldirin havaya evlilik cuzdaninizi calin dudugunuzu ciksin saha disina, boyle terbiyesizlik gormedim.

Gelinler eşlerini annelerinden, görumceler eşlerini ablalarindan kiz kardeslerinden kiskanmasalar keske.Kardeslik bambaska ve anna-ogul sevgisi bambaska, size olan sevgileride bambaska bunu bilin.Hatta siz en özelisiniz.Eşisiniz daha ne olsun.Abimin sozlusude beni abimden kiskaniyor.Ne zaman abimle kirk yilda bir bir araya gelsek ona rahat vermiyor.Benimle ilgilen diye mesajlariyla baski yapiyor.Allah akil fikir versin hepimize.

Benim de bir oğlum ve bir kızım var. Oğlum 18 kızım 8 yaşında. İki evladımıda çok seviyorum tabi ki sevgi olarak ayıramam ancak oğluma daha çok sarılır öperim. İlk evladım ilk göz ağrım. Oğlum evlense de yine benim oğlum. 70 yaşına gelse de yine benim oğlum. Annelerin gözünde büyümüyor evlatlar. Ne yani oğlullarımız evlendi eşi kıskanmasın diye öpmeyecekmişmiyiz evlatlarımızı. Hadiyin ordan. Çok hastalıklı bir düşüncedesiniz. Eşinize de pes. Annesi sarılınca geri çekilmişmiş te belli ki sizin de hoşunuza gitmiş. Allah gecinden versin de bence annemiz babamız hayattayken bol bol sarılıp öpelim. Siz annenizi kaybetmişsiniz ben de babamı hiç görmedim ben 2 yaşındayken vefat etmiş. Bilemiyorum. Bu kötü hastalıklı düşünceden arındırın kendinizi derim. Allah içinize merhamet versin.

Sizi hakli bulan var mi merak ettim. Baya baya kocanizi annesinden kiskaniyorsunuz ya. Ister sarilir ister oper. Bu sizin derdiniz olamaz ki. Birde gorumcenizle karsilastirmissiniz. Kayinvalidenizin kocasiyla arasinin kotu olmasina gerek yok. Ben dogurdugum cocugu buyudu diye opemcek miyim canim? Hele ki bu gelinin agzinda meze olacak? Herkes haddini bilsin derim.

Back
X