• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv elini öptürmedi ?

Eşine de anlat hatta yanindayken tekrar etmesini sağla bence kendi görsün ki sonra annemi niye opmedin vs demesin.gelin tasisinmis kalksın kendi tasisin babasinin uşağı var sanki,gelinin anasi babasi yok gelin ağaçta yetişiyo zaten :)
Gelin ne demekse zaten gelin olmayi reddediyorum:KK6:

Sehpalari gelin tasisin ne ya?

Hizmetci degilsiniz tasimak isteyen tasisin. Ve isminizle hitap etsinler. O ne oyle gelin ! Sonra evlatlik bekliyorlar.

:KK70: keşke benim kv nin de beni her gördüğünde patisini kaldırma huyu olmasa opmedende indirmiyo.

Sende boşver opturmediyse bi dahakine uzatirsa öpme çevir elini ve tokalas bırak o kadar saygıya bu kadar saygı
Aynen deneyeceğim bakalım sarılmaya kalkarsa da ben sarılmayacağım

Eşine de anlat hatta yanindayken tekrar etmesini sağla bence kendi görsün ki sonra annemi niye opmedin vs demesin.gelin tasisinmis kalksın kendi tasisin babasinin uşağı var sanki,gelinin anasi babasi yok gelin ağaçta yetişiyo zaten :)
Gelin ne demekse zaten gelin olmayi reddediyorum:KK6:
Bende reddediyorum bu Yüzyılda gelin nedir ya

Gelin var, gelin taşısın ne demek ya? Eşek var, eşeğe yükleyin o taşır gibi... Siz de bu lafın üstüne daha el öpmeye mi çalıştınız? Yerinizde olsam bundan sonra asıl ben tokalaşırım! Elini öptürmek için bile uzatsa tokalaşır giderim. Hadi bakalım...

Yenı evlı sayılmazsınız öncelikle,

Diğer bir meselede eltinler gelin değilmiymiş, ben olsam asla taşımam

evleneli az olmamış 2 sene , illaki altında yatan bir sorun sıkıntı ve tartışma vardır ,
herşey iyi gidiyorken birden elini vermediyse derdin ne anne deseydin

pis elini öpmeye çokmu meraklisin öpme gitsin.
bir dahaki seferede sen herkesle vedalas onla vedalasma :)
o seni istemiyorsa sen onu hic isteme

Gelin var, gelin taşısın ne demek ya? Eşek var, eşeğe yükleyin o taşır gibi... Siz de bu lafın üstüne daha el öpmeye mi çalıştınız? Yerinizde olsam bundan sonra asıl ben tokalaşırım! Elini öptürmek için bile uzatsa tokalaşır giderim. Hadi bakalım...
el öpmeye çalışmadım kapıdan uğurlarken bende kapının önündeydim herkse sarıldı öptü hoşçakalın dedi bana uzaktan elini uzattı sadece

evleneli az olmamış 2 sene , illaki altında yatan bir sorun sıkıntı ve tartışma vardır ,
herşey iyi gidiyorken birden elini vermediyse derdin ne anne deseydin
ilk beni tandığı gunden berı mesafeli hatta bi kere yolda gördü selam vermedi

o zamanda tepkisini çekmek istemem daha çok bana gıcık olur diye korkuyorum
olsun ne yapabilir ki?
zorla insanlarin icinde elini opmeye calisip her seferinde senmi mahcup olacaksin insanlara karsi.
birdaha ki gorduginde sizinlede gorusmek isterdim ama elinizi vermiyorsunuz sizede iyi akşamlar de çık mesela.
insanlar kaynana gorumce olunca kendini ne oldum saniyo acaba cok merak ediyorum ne hissettiklerini gelin gelince birden burunlari kaf dagina cikiyo hemen.
öpme elini falan sefan olsun kız ohh :))
birde sehpayi sana tasitiyomus sen kölemisin terbiyesiz kadinlar ya agzinin ustune tuvalet terliginin tersiyle vuracaksin bunlarin bir tanede benim basimda var boyle baska sehirdeler eskiden oglunu ayda bir gorebiliyorken simdi 5 ayda bir anca goruyo.

seni sevmediği çok bariz ama bunu hiç sakınmadan, seni kıracağını veya oğlunun fark edip üzüleceğini düşünmeden göstere göstere, hele de herkesin içinde yapması hiç yakışık alan bir durum değil. muhtemelen en başından aklında oğlu için düşündüğü başka biri vardı o yüzden sana ısınamadı. eşinle konuştun mu bu durumu? o ne diyor? kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama yolda görüp selam vermemesi, herkesin içinde ayırımcı dikkat çeken hareketleri hiç normal değil. birinin onu uyarması lazım bence. böyle yapmaya devam ettiği sürece görüşmemeni tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?

Ben olsam, "gelin var burada, o yapsın" dedikten sonra vedalaşmak için eline gitmezdim.

merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Yapacagim ilk sey sehpa olayında ; rica etseniz zaten taşırım ama gelin var burda vurgusu hoş degil der o sehpayi taşırdım..el öpme mevzusuna gelince esiniz
Eşiniz bu yapılanları gormuyor hic yorum yapmiyor mu? Ben olsam ortam falan dinlemem bozardim onu. Sehpa olayinda;rica etseniz zaten taşırım ama gelin var burda vurgusu hoş değil derdim. El opme mevzusuna gelince de benimle ilgili bi sorununuz varsa musait bi zamanda konusabiliriz he hicbir sorununuz yok seviyeli olmak istiyorsaniz gelinim vs şeklinde hitap etmeyin bana. Bende size uyarim bu konuda der giderdim. Bu ne ya ne kadar dengesiz insan var . aranizda hic bi sorun yasanmamissa boyle davranmasi cok sacma.

Back
X