• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv elini öptürmedi ?

olsun ne yapabilir ki?
zorla insanlarin icinde elini opmeye calisip her seferinde senmi mahcup olacaksin insanlara karsi.
birdaha ki gorduginde sizinlede gorusmek isterdim ama elinizi vermiyorsunuz sizede iyi akşamlar de çık mesela.
insanlar kaynana gorumce olunca kendini ne oldum saniyo acaba cok merak ediyorum ne hissettiklerini gelin gelince birden burunlari kaf dagina cikiyo hemen.
öpme elini falan sefan olsun kız ohh :))
birde sehpayi sana tasitiyomus sen kölemisin terbiyesiz kadinlar ya agzinin ustune tuvalet terliginin tersiyle vuracaksin bunlarin bir tanede benim basimda var boyle baska sehirdeler eskiden oglunu ayda bir gorebiliyorken simdi 5 ayda bir anca goruyo.
hasret gitsinler oğullarına böyle yapacaklarsa... insanların içinde sırf yasına hürmeten yaptım dediğini o kadar insan içinde ayıp olmasın diye

seni sevmediği çok bariz ama bunu hiç sakınmadan, seni kıracağını veya oğlunun fark edip üzüleceğini düşünmeden göstere göstere, hele de herkesin içinde yapması hiç yakışık alan bir durum değil. muhtemelen en başından aklında oğlu için düşündüğü başka biri vardı o yüzden sana ısınamadı. eşinle konuştun mu bu durumu? o ne diyor? kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama yolda görüp selam vermemesi, herkesin içinde ayırımcı dikkat çeken hareketleri hiç normal değil. birinin onu uyarması lazım bence. böyle yapmaya devam ettiği sürece görüşmemeni tavsiye ederim.
evet neden böyle yapıyor anlayamadım bende ne gıcık hareketleri var şikayet edip ben dırdırcı olmak istemedim ama eğer devam ederse söylerim

hasret gitsinler oğullarına böyle yapacaklarsa... insanların içinde sırf yasına hürmeten yaptım dediğini o kadar insan içinde ayıp olmasın diye
hürmet hakedene yapılır hak etmeyene yaparsan kendı değerini kaybedersin hiç kimse senden daha önmeli ve değerli değil unutma

Yapacagim ilk sey sehpa olayında ; rica etseniz zaten taşırım ama gelin var burda vurgusu hoş degil der o sehpayi taşırdım..el öpme mevzusuna gelince esiniz

Eşiniz bu yapılanları gormuyor hic yorum yapmiyor mu? Ben olsam ortam falan dinlemem bozardim onu. Sehpa olayinda;rica etseniz zaten taşırım ama gelin var burda vurgusu hoş değil derdim. El opme mevzusuna gelince de benimle ilgili bi sorununuz varsa musait bi zamanda konusabiliriz he hicbir sorununuz yok seviyeli olmak istiyorsaniz gelinim vs şeklinde hitap etmeyin bana. Bende size uyarim bu konuda der giderdim. Bu ne ya ne kadar dengesiz insan var . aranizda hic bi sorun yasanmamissa boyle davranmasi cok sacma.
taa en baştan sevmedi beni hep öyle hissediyorum aramızda soğuk bi çekimsizlik var eşim ortamda değildi ki orada olsa zaten tasıtmazdı

hürmet hakedene yapılır hak etmeyene yaparsan kendı değerini kaybedersin hiç kimse senden daha önmeli ve değerli değil unutma
eşime anlatsam dırdırcı diye benden soğur diye anlatmadım ama alttan alttan çok belim ağrıdı sehpa tasıdım bugun dedim o da sen niye tasıyorsun söyleseydin ben tasırdım dedi bende annen gelin tasır deyınce onu kıramadım dedim eşimde sustu bi

Bir dahaki toplantida herkese oper ona sira gelmisken tel calmis gibi cebimi cantami karistirir sonrada guler yuzle cumleten iyi gunler der totomu doner cikardim
kirmaktan korkmayani kirmaktan Cekinmiyorum ben valla toplumda mahcup etmelerede karsiyim bir derdi varsa koseye ceker soyler

Bir dahaki toplantida herkese oper ona sira gelmisken tel calmis gibi cebimi cantami karistirir sonrada guler yuzle cumleten iyi gunler der totomu doner cikardim
kirmaktan korkmayani kirmaktan Cekinmiyorum ben valla toplumda mahcup etmelerede karsiyim bir derdi varsa koseye ceker soyler
aynen ya herkesin içinde yaptığı hiç hoş değil

eşime anlatsam dırdırcı diye benden soğur diye anlatmadım ama alttan alttan çok belim ağrıdı sehpa tasıdım bugun dedim o da sen niye tasıyorsun söyleseydin ben tasırdım dedi bende annen gelin tasır deyınce onu kıramadım dedim eşimde sustu bi
anasının yaptıgı pislikleri duyunca soğuyacalsa soğusun zaten sen sonuna kadar haklısın eşin seni kayıracak olsaydı o anasını arar okadar ınsan varken sehpayı neden eşim taşıdı beli incinmiş falan derdi ama yok değilmi bizim en buyuk sorunumuz bu eşler ses çıkarmayınca herkes bızı ezmeyı kendıne hak görüyo ya dişini göstericeksın hepsıne yada ezıleceksın bende çok yuttum aman eşim uzulmesın aman eşim kırılmasın banada çocuğum olmuyo dıye 2 sene etmedıklerı laf kalmadı eşim arayıpta nıye bıle demedı en sonunda ben çıldırıp eşime ya sen arar hesabını sorarsın yada ben ararım bırdaha hiç bir şekılde yan yana getirecek yuz kalmaz kımsede tercıh senın dedım ne oldu sonuç tabıkı ben aradım :)
geçenlerde geldıler 7 ay sonra baktılar burdan gıden yok kendılerı geldı akılları sıra hamıle hamıle benı çalıştıracaklardı ama ters tepti siz ne zaman geleceksınız dedıler çocuk doğup buyudukten sonra 1,5 seneye gelırız dedım :D

merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Keşke benimki de öptürmese:)
Ben tokalaşırım kendisi çeker beni sarılır.
Sevdiğinden mi ? Hayır.
SIrf oğluna ,iyi görünmek için.

Siz de birdahakine tokalaşmayın bile.
Ayıp etmiş, derdi neyse.

anasının yaptıgı pislikleri duyunca soğuyacalsa soğusun zaten sen sonuna kadar haklısın eşin seni kayıracak olsaydı o anasını arar okadar ınsan varken sehpayı neden eşim taşıdı beli incinmiş falan derdi ama yok değilmi bizim en buyuk sorunumuz bu eşler ses çıkarmayınca herkes bızı ezmeyı kendıne hak görüyo ya dişini göstericeksın hepsıne yada ezıleceksın bende çok yuttum aman eşim uzulmesın aman eşim kırılmasın banada çocuğum olmuyo dıye 2 sene etmedıklerı laf kalmadı eşim arayıpta nıye bıle demedı en sonunda ben çıldırıp eşime ya sen arar hesabını sorarsın yada ben ararım bırdaha hiç bir şekılde yan yana getirecek yuz kalmaz kımsede tercıh senın dedım ne oldu sonuç tabıkı ben aradım :)
geçenlerde geldıler 7 ay sonra baktılar burdan gıden yok kendılerı geldı akılları sıra hamıle hamıle benı çalıştıracaklardı ama ters tepti siz ne zaman geleceksınız dedıler çocuk doğup buyudukten sonra 1,5 seneye gelırız dedım :KK70:
iyi demişsin hiç gitmeyeceksin öylesine ... ne istiorlar bilmiyorum ki o yasta insanlr çocuk gibi hareketler ediyorlar

Keşke benimki de öptürmese:)
Ben tokalaşırım kendisi çeker beni sarılır.
Sevdiğinden mi ? Hayır.
SIrf oğluna ,iyi görünmek için.

Siz de birdahakine tokalaşmayın bile.
Ayıp etmiş, derdi neyse.
vallahi bende bilemedim çözemedim derdini daha dün bir bugün iki başladı yani

ayyy haspama bak ya. :kusmuk: sevmiyor sizi gayet açık. öyle hizmetçi gibi kendinizi kullandırmayın lütfen. Gelin varmışmış :kusmuk:

Kv elini öpenler var mi halâ.Ben annemin elini bile öpmem.Öyle bir aliskanligimiz yok

İş buyurduğu zaman yapmayın siz hizmetçisi değilsiniz. Bundan sonra gördüğünüzde 'merhaba' vedalaşırken sadece 'hadi görüşürüz' diyin. Kesinlikle hiç öpüp sarılmayın. Sizi ezemiyeceğini anlasın.

İş buyurduğu zaman yapmayın siz hizmetçisi değilsiniz. Bundan sonra gördüğünüzde 'merhaba' vedalaşırken sadece 'hadi görüşürüz' diyin. Kesinlikle hiç öpüp sarılmayın. Sizi ezemiyeceğini anlasın.
belki de beklediği de o dur böyle yaparak eşime bak senin karın bana soğuk davranıyor diyerek beni kötülemeye fırsat kollamak istiyordur

merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Daha iyi öpme sende canim ben olsam bu daha uzattiginda opmem ki bende sen gibiyim hiç sevmiyorum önceden takiy2orsun esim dediki boşver takma o zaman kıymetli olursun aynen öyle oldu artık ne iş yapıyorum ne bişey çok seviyor bece elini opmedim diye takma bosver

Back
X