- 1 Mart 2016
- 608
- 510
- 33
- 33
Kendini saydirmaktan ziyade ezdirme demek istiyorum. Esinle paylasmalisin kayinvalidenin sorunu ne ogrenmelisin canimsaydır kendını susma dıyorsun yanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini saydirmaktan ziyade ezdirme demek istiyorum. Esinle paylasmalisin kayinvalidenin sorunu ne ogrenmelisin canimsaydır kendını susma dıyorsun yanı
Takma kafana ya boşver tatlım bı dahakine sen hiç uzanma o el uzatirsa el öpme gördün nasıl oluyor sorarsa da sende bana böyle birşey yaptın dersin heeee eşine söylerse karın elimi öpmedi diye salaga yat ay aşkım fsrketmedim falan dersin ya boşvermerhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Aynen hak edene herseyAman boşver! Bundan sonra ona göre davranırsın sen de.
Aynen harfi harfine öyle yapacağımBidaha elini uzatcak oğlu görsün diye merak etme sende yalandan bi siritmayla kibarca tokalasiver
Ya aslında aklıma bşy geliyor ama Peşte ihtimal vermiyorumCanım çok enteresan bir alakaniz mı var bana mı öle geldi.tavsan daha küsmüş dağın haberi olmamış misali.Tamam sende tepkini koy filan diyoruz ama temelde bir şeye mı kızdı acaba anne yolda gördün konusmadin,elini opturmedin hayırdır diye bir sorsanmi? Hicmi iletisiminiz yok.
Yası 65 falan evet çok hanımağa komutan o sankiBirde kv niz hanimaga gibi bir kadın galiba:) gözümde oyle canlandı.Biraz ihtiyarmi canm?? Yeni nesil kv gibi değil yasi kaç?
Zaten az görüşüyoruz o Yüzden pek ortalığı bulandırmasam mı diyorumKendini saydirmaktan ziyade ezdirme demek istiyorum. Esinle paylasmalisin kayinvalidenin sorunu ne ogrenmelisin canim
Ne geliyor:) evet tarzı hanimaga canm.yasida varmış.bayada geri kafalı.kuşak çatışması çok yaşarsınız.sen yinede mesafeni koruYa aslında aklıma bşy geliyor ama Peşte ihtimal vermiyorum
Aynen öyle yapmak Lazım ona anlasın sonra elinin bi Önemi olmadığınıTakma kafana ya boşver tatlım bı dahakine sen hiç uzanma o el uzatirsa el öpme gördün nasıl oluyor sorarsa da sende bana böyle birşey yaptın dersin heeee eşine söylerse karın elimi öpmedi diye salaga yat ay aşkım fsrketmedim falan dersin ya boşver
O da çok Ayıp ya bizimki de aynısını yaptıTakmayın kafanıza size saygı diye sehpa taşıtır kendinde zerre sevgi/saygı yok ben olsam aynen böyle der bu ne yapan çelişki kaynana derdim
Benim kv adayım iyidir hoştir ama benane
Geçen kapıdan çıkarken oğluna sarıldı öptü bana elini uzattı öpim diye tokalaşıverdim bende
Yüz vermicen çok![]()
En olmadı onu yapacağımbir daha gelin var derse herhangi bir iş ,bak adı üstünde gelin de ,ırgat ya da hizmetçi değil ,kenara çekil otur,
kafayı yemiş senin kayın valide bir daha elini öpmeye kalkışma ,aile toplantısına gitme ,
eşine bana böyle 2 hareketi oldu ,beni saymayanı görmek istemiyorum de ,
sen anneni gör git ama ben gelmiyorum de resti çek
Bi aile toplantısına gitmemiştim ondan yapmış olabilir miNe geliyor:) evet tarzı hanimaga canm.yasida varmış.bayada geri kafalı.kuşak çatışması çok yaşarsınız.sen yinede mesafeni koru
Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı
O zaman hic takmicaksin daha buyuk Bisey oldugunda verirsin cevabiniZaten az görüşüyoruz o Yüzden pek ortalığı bulandırmasam mı diyorum
Zaten asla öpmem bundan sonrasında asla hem deHamala mı benziyosunız?
Nedemek gelin taşısın birde kuzu kuzu taşıyosun pes .
Evde erkek varsa çağırırsın o taşır yoksa ağırsada birkaç kişi toplanıp taşınınır .
Ama bana böyle söylese tüy olsa kaldırmam
Elinide öpme mikroplar yüzünd bulaşınca çok mu iyi oluyo bundan sonra hiç öpme