• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv elini öptürmedi ?

merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Oha yani pis gıcık.Esinizin tepkisi ne oldu?

Vallahi bi degisiksiniz ha eşinize niye soulemiyorsunuz bütün bunları
hepsini geçtim yolda görüp selam vermemek nedir ya
bütün bunların bir sebebi olmalı ve o sebep nedir yazmamissiniz durup dururken olmaz bunlar bence

Vallahi bi degisiksiniz ha eşinize niye soulemiyorsunuz bütün bunları
hepsini geçtim yolda görüp selam vermemek nedir ya
bütün bunların bir sebebi olmalı ve o sebep nedir yazmamissiniz durup dururken olmaz bunlar bence
Ta en baştan beri bana karşı böyle bilmiyorum sebebi nedir yani birdenbire böyle olmadı

Ayol 2 senelik evliliğin yeniliği mi kalmış artık alemsin. Söyle kocana çatır çatır herkes kendini toplasın. Böyle şey mi olur sen geç bile kalmışsın tavrını koymakta.

merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Canıma minnet tokalaşırım
O sehpayı da taşımam bir iş uydurur kaçarım

Çokta lazım değil, dert ettiğin şeye bak :KK14:
Bundan sonra ki aile toplantılarınız da lafı açılırsa "ben el öpmeyi sevmiyorum zaten" dersin :halay:

el öpmenin bir saygı göstergesi olduğuna inanmıyorum ve el öpmekten nefret ediyorum o yüzden elini vermemesi çok işime gelirdi :super:
herkesle sarılırsa benle tokalaşırsa bende 'hoşçakalın x hanım' der lafı yapıştırırdım herkesin içinde.
hiç acımam.:KK62:

Back
X