• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv elini öptürmedi ?

el öpmenin bir saygı göstergesi olduğuna inanmıyorum ve el öpmekten nefret ediyorum o yüzden elini vermemesi çok işime gelirdi :super:
herkesle sarılırsa benle tokalaşırsa bende 'hoşçakalın x hanım' der lafı yapıştırırdım herkesin içinde.
hiç acımam.:KK62:
aynen kesinlikle!
o elini mi öptürmüyor -ki meraklısıydık temiz mi değil mi nereye değdi bilmediğimiz elini öpmeye sanki- sadece tokalaşıyor mu, o zaman bi dahaki sefere tokalaşmak için elini uzattığı zaman asla sıkma elini, tokalaşma, hafifçe gülümseyerek "görüşürüz, hoşçakalın, vs" diyip hemen başkalarına geç, yüz ifadesine bile bakma dönüpte.
görsün bakalım:KK62:

aynen kesinlikle!
o elini mi öptürmüyor -ki meraklısıydık temiz mi değil mi nereye değdi bilmediğimiz elini öpmeye sanki- sadece tokalaşıyor mu, o zaman bi dahaki sefere tokalaşmak için elini uzattığı zaman asla sıkma elini, tokalaşma, hafifçe gülümseyerek "görüşürüz, hoşçakalın, vs" diyip hemen başkalarına geç, yüz ifadesine bile bakma dönüpte.

defne-28 defne-28

aynen kesinlikle!

sıkıntıyı ben yaşamadım ama benim belirttiğim fikirle aynı fikre yakın olmanızdan dolayı mutlu oldum. :KK50:

sıkıntıyı ben yaşamadım ama benim belirttiğim fikirle aynı fikre yakın olmanızdan dolayı mutlu oldum. :KK50:

yok biliyorum konu sahibi olmadığınızı, siz de benim kafamdakiyle benzer bi şey yazmışsınız ya sizi tasdiklemek amaçlı alıntıladım :) konu sahibi görür zaten :))

el öpmenin bir saygı göstergesi olduğuna inanmıyorum ve el öpmekten nefret ediyorum o yüzden elini vermemesi çok işime gelirdi :super:
herkesle sarılırsa benle tokalaşırsa bende 'hoşçakalın x hanım' der lafı yapıştırırdım herkesin içinde.
hiç acımam.:KK62:
o aklıma gelmedi işte... zaten hep siz diye hitap ettim bu zamana kadar herkese sarıldı bi benle tokalaştı ya

aynen kesinlikle!
o zamanda ya beni iyice zıt bellerse

yok biliyorum konu sahibi olmadığınızı, siz de benim kafamdakiyle benzer bi şey yazmışsınız ya sizi tasdiklemek amaçlı alıntıladım :) konu sahibi görür zaten :))

anladım anladım sorun yok :) evet benzer şeyleri düşünmüşüz. ki bence doğru olanda böylesi zaten.:super:

o aklıma gelmedi işte... zaten hep siz diye hitap ettim bu zamana kadar herkese sarıldı bi benle tokalaştı ya

mesafeli olmak bence çok daha iyi.
etraftakilerle mıc mıc vedalaşmasını senle tokalaşmasını dışlanmak olarak düşünme.
fazla sıkı fıkı olmaktansa, mesafeli olup el sıkışmayı yeğlerim ben olsam.
ha bir ayıp varsa o da onun ayıbıdır.
senin dert edeceğin bir şey yok.:21:

mesafeli olmak bence çok daha iyi.
etraftakilerle mıc mıc vedalaşmasını senle tokalaşmasını dışlanmak olarak düşünme.
fazla sıkı fıkı olmaktansa, mesafeli olup el sıkışmayı yeğlerim ben olsam.
ha bir ayıp varsa o da onun ayıbıdır.
senin dert edeceğin bir şey yok.:21:
elbette tabi ki ama neredeyse tüm aile aile büyükleri vs oradalardı herkese görüşürüz yine görüşürüz vs derken benle sadece tokalaşması sarılmaması bile dikkat çekti açıkcası

elbette tabi ki ama neredeyse tüm aile aile büyükleri vs oradalardı herkese görüşürüz yine görüşürüz vs derken benle sadece tokalaşması sarılmaması bile dikkat çekti açıkcası

sende ona zaten bayılmıyor gibi görünseydin.
böyle şimdi içinde kalacağına o zaman tavrını koysaydın.
kimse kimseye üvey evlat muamelesi yapamaz.
ha diyorum ya ben olsam lafı hiçbir şey yokmuş gibi sokar memnun gözükürdüm.:super:

sende ona zaten bayılmıyor gibi görünseydin.
böyle şimdi içinde kalacağına o zaman tavrını koysaydın.
kimse kimseye üvey evlat muamelesi yapamaz.
ha diyorum ya ben olsam lafı hiçbir şey yokmuş gibi sokar memnun gözükürdüm.:super:
bi daha yaparsa öyle yapacağım uzatsa da elini almayacağım eli havada kalsın da görsün ...ya da büyüklük bende mi kalsın

en güzeli karşıdan hoşgeldin demek ,bende kaynana ve görümcemleri bayram hariç asla öpmem uzaktan hoşgeldiniz derim yeter çok bilem onlara, zaten hoşlanmam sevmediğim hazetmediğim insanları öpmekten.

merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?

Ben olsam belim agriyo masayi tasimam derdim. Bana gelin var o tasisin gibi bi uslup kullansa en basindan yapmam hicbisey. Guzellikle dese bile tasimam. Bence taviz vermeyin. Sizi sevmek zorunda degil sizde sevmek zorunda degilsiniz. Mesafe olmasi en guzelidir. O sizi gormezden geliyosa sizde gormezden gelin

bi daha yaparsa öyle yapacağım uzatsa da elini almayacağım eli havada kalsın da görsün ...ya da büyüklük bende mi kalsın

hayır elini sıkacaksın hem de gülerek.
o zaman istediği gibi can sıkamayacağını anlayacak.
sadece merhaba x hanım, hoşçakalın x hanım dersin.
o mesajı alır zaten.:KK66:

en güzeli karşıdan hoşgeldin demek ,bende kaynana ve görümcemleri bayram hariç asla öpmem uzaktan hoşgeldiniz derim yeter çok bilem onlara, zaten hoşlanmam sevmediğim hazetmediğim insanları öpmekten.
bundan sonra bende öyle yapacağım görsün bana elini vermemek ne demekmiş

Ben olsam belim agriyo masayi tasimam derdim. Bana gelin var o tasisin gibi bi uslup kullansa en basindan yapmam hicbisey. Guzellikle dese bile tasimam. Bence taviz vermeyin. Sizi sevmek zorunda degil sizde sevmek zorunda degilsiniz. Mesafe olmasi en guzelidir. O sizi gormezden geliyosa sizde gormezden gelin
yani en mantıklısı da o zaten ne gerek avr ki diğer türlüsüne ... basta sehpayı bende tasımayacaktım ama o kadar aile büyüğünün içinde öyle deyince herkes bana baktı bende tasıdım

Back
X