- 1 Eylül 2014
- 26.137
- 30.500
- 798
- 35
o zamanda eşimi bana karsı doldurmaya kalkarsa yahayır elini sıkacaksın hem de gülerek.
o zaman istediği gibi can sıkamayacağını anlayacak.
sadece merhaba x hanım, hoşçakalın x hanım dersin.
o mesajı alır zaten.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zamanda eşimi bana karsı doldurmaya kalkarsa yahayır elini sıkacaksın hem de gülerek.
o zaman istediği gibi can sıkamayacağını anlayacak.
sadece merhaba x hanım, hoşçakalın x hanım dersin.
o mesajı alır zaten.![]()
bende öpmeyeceğim beni sevmeyeni saymamak en doğrusuçokta lazım değil bir daha asla öpmem
elinden geleni ardına koymasın yapabileceği en zıt şeyleri yapsa nolur ki kaç yazar yanio zamanda ya beni iyice zıt bellerse
eşimle aramın bozulmasından korkuyorum sadece baska derdim yokelinden geleni ardına koymasın yapabileceği en zıt şeyleri yapsa nolur ki kaç yazar yani
kısknaıyorlar bence oğullarından en mantıklı açıklaması buNe kadar iyi olursan ol kayinvalideler gelinlerini sevmiyor en azından benim ki beni sevmiyor.ben de çok fazla ciddiye almıyorum artık.hi hı deyip geçiyorum. 3 yildir hiç kalbini kırmadım ama o devamlı beni kırıp rencide etmeyi tercih etti.o kadar düştü ki gözümden şu an onu yok saymayı tercih ediyorum. Kısacası kendi hataları yüzünden kendileri kaybediyor
hepimizde aynı tedirginlik..lanet olsuno zamanda eşimi bana karsı doldurmaya kalkarsa ya(
merhaba arkadaşlar , benim sorunum genel aslında Kv beni pek sevmiyor istemiyor galiba biz yeni evli sayılırız 2 sene oldu evleneli bugun hep beraber eltimlerde toplanmıştık ben büyüklerle otururken yeğenler diğer odaya sehpa taşıyacaklardı Kv siz Bırakın gelin var burda o taşır taşısın dedi bana tasıttı sonra en son vedalaşırlarken eşime canım oğlum dedi elini öptürdü herkese elini öptürdü bende tam öpevektim sıra bana geldi bi geri Çekildi ve tokalaştı sadece benle herkese sarıldı benle tokalaştı ne yapardınız siz olsanız ?
Yok Saydı beni resmen şok oldum
eşim o anda orada değildi onlar diğer odadalardıDaha vahim olanı varken bırakın el öptürtmedi demeyi..
Gelin var taşır ne demek,eşiniz olacak kişi bu sözleri duymadımı hiç..
yaptım onu keşke tasımasaydın bana söyleseydin falan dedi eşimdeBelim çok ağrıyor sehpadan sanırın diye yat biraz yemek yapma
daha önceden de bana karşı soğuk tavırları vardı ama bariz bir davranışını görmedim bu hafta sonuna kadar yani bu son yaşananlara kadarBaşka hiçbir sorun yazmamışsınız daha önce olan biten. Kaldı ki otururken de bir sorun olmamış sehpa mevzusu dışında yani böyle davranmasının bir sebebi olmalı. Eşinizle konuşabilirsiniz o sorabilir annesine neden böyle olduğunu Öptürmezse öptürmesin
bir kere gecen çağırdığında gitmedim belki ondan yapmış olabilir diye düşünüyorum ama tahmın benımkı sadecebiraz elini etegini çek gitme evine. mesela biz kaynanayla 6-7 ay önce bi kavga ettik 3 ay gitmedim evine kendisi geldi bana canım kızım seni pek özledim diye :) şimdide hiç adımla bile seslenmez kızım kızım diye gezer. dişini göster azıcık
el öpmeye meraklı olmak değil mesela herkse sarılırken ve el öptürürken benden geri çekilmesisende el öpmeye ne meraklıymışsın. resmen sana hizmetçi muamelesi yapmışlar. hala elini öptürmedi diyorsun...
en güzeli, misafir gibi git. misafir gibi de gel.. elinide öpme..
eşim görmedi o anda diğer misafirlerle ilgileniyordu ... derdinin ne olduğunu da çözemedimMadem öyle elini öpmezdim birdaha ,derdi neymiş peki ?
Eşiniz bu durumu nasıl karşıladı
hah işte bu noktada da politik olacaksın. eşin mesela gelip "annemin elini öpmemişsin ya da uzatmış tokalaşmamışsın" mı dedi. sen de diyeceksin ki "ayy aşkım o kalabalıkta farketmemişim hem zaten annen elini öptürmeyi sevmiyo biraz da ondan yoksa kendi annem gibi seviyorum bi sorunum yok biliyorsun" gibi cevaplar vereceksin ama yine aynısını yapacaksın.eşimle aramın bozulmasından korkuyorum sadece baska derdim yok